Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

sveikos, siandien mano lialiui negerai su pilvuziku buvo tai neprisedau..
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 10:23)
tai liuks  thumbup.gif  manau, kad aš tuos siūlus atsivešiu, aki važiuosiu pas siuvėją.

jei rasi tu ju pirkti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 16:06)
Vivato, o jei vietoj baltos organzos dėti gelsvą arba ružavą ? Kažin kaip atrodytų  g.gif

tik ne gelsva, kaip jau minejau nuotraukose gali atrodyti "purvinai"
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 10, 17:43)
Gerai tas prikabinimas atrodys, išbandyta jau  thumbup.gif 

O pasipuošti tai tikrai galėtum  mirksiukas.gif  per savo vestuvių metines, reikia gi kada ir pačiai pabūti jaunamarte su nerta suknia  lotuliukas.gif  (lygtais ne su nerta tekėjai?  g.gif )

o tai reiks isbandyt wink.gif su nertom gal pries 10 metu niekas netekejo lotuliukas.gif

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 17:56)
nesupyk Vivato už atsakymą, nes šian ko tais taves čia nėra smile.gif ne su nerta ji buvo. bet šiaip tikrai negėda žiūrėti, nors tai jau buvo senokai.

paziuresim dar po 10 metu mirksiukas.gif

tik pamenu man tada buvo keista kad tokio grazios sukneles niekas nesinuomoja.. bet tuo metu "karoliukines" nuomojosi: paimi suknele ir barska, pilvo soki drasiai galima susokt lotuliukas.gif

pasikalbejau viena ir einu toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivato: 10 liepos 2007 - 20:23
labuliukas
Papildyta:
labuliukas. sunku tave pagauti. o šudas su tuo pilvuku doh.gif doh.gif doh.gif jaučiu aš žliubčiau kartu su lelium doh.gif doh.gif doh.gif tai jau privargai doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 18:43)
nu tu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  gun_bandana.gif  listen.gif  mega_shok.gif  niekur nepabėgsi nuo taves. reiks keisti nick'ą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif "siaip sventine vakariene" o už tuos žodžius tai tau bus biškį gun_bandana.gif gal po visko reiktų replikas mėtyti  g.gif

Pries replikuodama viesame forume apie koleges vestuvine suknele, pagalvok kaip tavo suknele atrodys po 15 metu..., o rasydama "siaip sventine vakariene" turejau omeny tai, kad nuotraukose (su savo netradicine suknele) nesimatys, kad esi nuotaka! Suknele grazi, bet perprasta tokiai sventei... tease.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 07 10, 22:48)
Pries replikuodama viesame forume apie koleges vestuvine suknele, pagalvok kaip tavo suknele atrodys po 15 metu..., o rasydama "siaip sventine vakariene" turejau omeny tai, kad nuotraukose (su savo netradicine suknele) nesimatys, kad esi nuotaka! Suknele grazi, bet perprasta tokiai sventei...  tease.gif

Ohhooo... Na ir įkandimas cool.gif

O dėl skonio nesiginčijama šiaip tai bigsmile.gif , kas vienai labai nuostabu, kita net nežiūri į tą pusę.

O tuo labiau tada buvo tokia mada, dabar atsiranda daugiau eksperimentatorių, nebijančių ir per savo vestuves eksperimentuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 07 10, 23:48)
Pries replikuodama viesame forume apie koleges vestuvine suknele, pagalvok kaip tavo suknele atrodys po 15 metu..., o rasydama "siaip sventine vakariene" turejau omeny tai, kad nuotraukose (su savo netradicine suknele) nesimatys, kad esi nuotaka! Suknele grazi, bet perprasta tokiai sventei...  tease.gif

o as manau kiekviena nuotaka jauciasi "pati paciausia" per savo vestuves ir "per prastu" suknuciu nebuna, svarbiausia dvieju zmoniu jausmai ir akys, kuriomis jie mato vienas kita.. o visi "mados zinovai" lai susikisha savo nuomones i gera vieta jei as jauciuosi grazi ir mylima.. visai nesvarbu kuo vilkesi jei savo zmogui esi pati graziausia 4u.gif

o skonis - kiekvieno asmeninis reikalas... mano nerta suknute sulauke dvieju tokiu komentaru: "kaip naktiniai", "net ir naktiniu buna grazesniu"... taigi, i tokius dalykus visiskai nekreipiu demesio, kadangi tai rodo bloga zmoniu issiauklejima, netakta bei kulturos stoka. uztektu pasakyti: man nepatinka ir butu visiskai normalu..
Atsakyti
Labuliukas Vivato 4u.gif Kaip tavo kleckas?
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 11, 14:05)
o as manau kiekviena nuotaka jauciasi "pati paciausia" per savo vestuves ir "per prastu" suknuciu nebuna, svarbiausia dvieju zmoniu jausmai ir akys, kuriomis jie mato vienas kita.. o visi "mados zinovai" lai susikisha savo nuomones i gera vieta jei as jauciuosi grazi ir mylima.. visai nesvarbu kuo vilkesi jei savo zmogui esi pati graziausia  4u.gif

o skonis - kiekvieno asmeninis reikalas... mano nerta suknute sulauke dvieju tokiu komentaru: "kaip naktiniai", "net ir naktiniu buna grazesniu"... taigi, i tokius dalykus visiskai nekreipiu demesio, kadangi tai rodo bloga zmoniu issiauklejima, netakta bei kulturos stoka. uztektu pasakyti: man nepatinka ir butu visiskai normalu..

Pilnai su Tavimi sutinku drinks_cheers.gif , kaip nebuna "per prastu suknuciu" lygiai taip nebuna ir "labai juokingu" !
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 11, 16:17)
Labuliukas Vivato  4u.gif  Kaip tavo kleckas?

ai siandien su anyta buvau palikus tongue.gif

va, galutnis sukneles variantas:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bielra @ 2007 07 11, 17:11)
Pilnai su Tavimi sutinku  drinks_cheers.gif , kaip nebuna "per prastu suknuciu" lygiai taip nebuna ir "labai juokingu" !

niu va ir uzkasam karo kirvius drinks_cheers.gif
bet sutik, buna kartais juokinga kai pasiziuri savo nuotraukas pries 15-20 metuku, sukuosena ar apranga ir pagalvoji: jeeeeezau negi cia as???? as taip galejau atrodyt?? as tai turiu ko is saves pasijuokti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 11, 22:42)

Ooooo.... Kaip gražuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif

buna kartais juokinga kai pasiziuri savo nuotraukas pries 15-20 metuku, sukuosena ar apranga ir pagalvoji: jeeeeezau negi cia as???? as taip galejau atrodyt?? as tai turiu ko is saves pasijuokti  lotuliukas.gif

O čia tai tiesa drinks_cheers.gif Aš taip pat kai pasižiūriu į save prieš kokius 15 metų, kai dalyvavau vestuvėse, tai ojojoi... bigsmile.gif biggrin.gif Tikrai, kad juokas ima, o taip laikais tai juk buvo gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 11, 23:49)
Ooooo.... Kaip gražuuuuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

o tas papuosimas ant peties ar nieko? nes derinau su sukutes apacia (organza) nes jinai kazko "nelipo" g.gif

ir dabar jau ieskosiu nuotakos kuri nores pasipuosti lotuliukas.gif beje be pasijonio gales nesioti kaip paprasta suknute ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivato: 11 liepos 2007 - 22:05
QUOTE(Vivato @ 2007 07 11, 23:04)
o tas papuosimas ant peties ar nieko? nes derinau su sukutes apacia (organza) nes jinai kazko "nelipo"  g.gif
ir dabar jau ieskosiu nuotakos kuri nores pasipuosti  lotuliukas.gif  beje be pasijonio gales nesioti kaip paprasta suknute ane?  g.gif

Taip, kažko reikkia prie suknutės apačios, nes vien apačia iš organzos kažkaip nesižiūrėtų taip manau... g.gif O tas ant peties papuošimas iš tos pačios organzos? Brt lyg ir ne g.gif

Teisingai, galės kaip paprastą, t.y. ne vestuvinę, suknelę nešioti po šventės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 11, 23:04)
o tas papuosimas ant peties ar nieko? nes derinau su sukutes apacia (organza) nes jinai kazko "nelipo"  g.gif
ir dabar jau ieskosiu nuotakos kuri nores pasipuosti  lotuliukas.gif  beje be pasijonio gales nesioti kaip paprasta suknute ane?  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tas papuošimas manau į temą. dar gal gali įmesti foto be kojos atstatymo? nu kad stovėtum tiesiai ir matytusi papūtimas. man tik žinai, kad apačioje tie rutuliukai g.gif bet čia jau skonio reikalas. ane ? umn.gif
Papildyta:
ai siandien su anyta buvau palikus  tongue.gif

user posted image
Papildyta:

niu va ir uzkasam karo kirvius  drinks_cheers.gif 
bet sutik, buna kartais juokinga kai pasiziuri savo nuotraukas pries 15-20 metuku, sukuosena ar apranga ir pagalvoji: jeeeeezau negi cia as???? as taip galejau atrodyt?? as tai turiu ko is saves pasijuokti  lotuliukas.gif

va apie tai ir buvo kalba, kad kaip išlaviruoti jog ir po 10 metų atrodytų vestuvės darytos vakar. aš pati esu išmetusi šimtus fotkių, nes nei pati galėjau žiūrėti, nei kam parodyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vieną turiu tokią prie eglės darželyje, buvo gal 13 m. su baisiais baisiais ačkarikais. tai įsivaizduokit per kažkokią šeimos šventę (gal per Kalėdas) tėtis mano jas ištraukė ir pradėjo rodyti maniškiui. tai galvojau, kad tėtį gun_bandana.gif bash.gif gun_rifle.gif iš draugystės pradžios turim ir foto, tai kai atsiverčiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti