Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 09:54)
visai nieko manau. tik tu gal surask kam darysi smile.gif bo paskui bus gaila: šitiek vargsi, o nebus kas nešioja. o kaip su tais triusais  nertais g.gif negi nepasirašysi ? aš jų žiauriai noriu + liemenuko mažiuko  bigsmile.gif

sveika,

taigi ir as kazkada "iseisiu i zmones" kai leliukas paaugs lotuliukas.gif o tada jau ne nerimas rupes tongue.gif ui tu uzpuolei mane su tais triuuuuuuuusais lotuliukas.gif

ar pasizvalgei siulu elastiniu? juk bus negrazu kai suslapsi ir eisi istysusiais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivato: 10 liepos 2007 - 08:08
QUOTE(Vivato @ 2007 07 10, 09:07)
sveika,
taigi ir as kazkada "iseisiu i zmones" kai leliukas paaugs  lotuliukas.gif  o tada jau ne nerimas rupes  tongue.gif ui tu uzpuolei mane su tais triuuuuuuuusais  lotuliukas.gif

ar pasizvalgei siulu elastiniu? juk bus negrazu kai suslapsi ir eisi istysusiais...

ale tikrai, net nepagalvojau, kad kai mažius paaugs rūpės darbukas. blondinė ir dar tundra lotuliukas.gif
o dėl siūlų, tai laukiau tavo patvirtinimo, kad sutinki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai šian jaučiu ir pažiūrėsiu, nes būsiu netoli tos pardės 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet tai gal tau lengviau būtų iš kvadračiukų nerti. man juk nėra skirtumo, tik svarbu, kad nerta. o žinau, kad kaip tu sugalvosi taip bus seper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 10:11)
ale tikrai, net nepagalvojau, kad kai mažius paaugs rūpės darbukas. blondinė ir dar tundra  lotuliukas.gif
o dėl siūlų, tai laukiau tavo patvirtinimo, kad sutinki  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tai šian jaučiu ir pažiūrėsiu, nes būsiu netoli tos pardės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  bet tai gal tau lengviau būtų iš kvadračiukų nerti. man juk nėra skirtumo, tik svarbu, kad nerta. o žinau, kad kaip tu sugalvosi taip bus seper  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

rasim koki super variantuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 10, 09:17)
rasim koki super variantuka  mirksiukas.gif

tai liuks thumbup.gif manau, kad aš tuos siūlus atsivešiu, aki važiuosiu pas siuvėją.
Atsakyti
Vivato, o jei vietoj baltos organzos dėti gelsvą arba ružavą ? Kažin kaip atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 10, 08:36)
aha, ir ja vilkes fantastiska nuotaka, as jau galvoju kad reikia ir man dar karteli pasipuosti nuotakos suknele... hmmm sausi bus 11 vedybu metines  tongue.gif negaliu juk tik nerti ir nepasipuosti pati  lotuliukas.gif

beje, sugalvojau dar viena "patobulinima": reikia nunerti trumpa suknute ir... sijona.. is apacios pritaisyti kabliukus.. trumpa suknute gales buti ir siaip pasipuosti o "prikabinus" sijona bus fantastiska progine suknele.. kazin kaip atrodys igyvendinus?  g.gif

Gerai tas prikabinimas atrodys, išbandyta jau thumbup.gif
Kažkada turėjau nusimezgusi tokį daiktą, negaliu nei megztiniu, nei suknele pavadinti. Buvo toks pusilgis megztinis iki klubų kažkur, o kai norėdavau pabūti su suknele, pritvirtindavau plačią megztą juostą, ir gaudavosi mini suknelė. Aš tą juostą lyg ir suvarstydavau, na kaip batus su raišteliais. Labai įdomiai atrodė. lotuliukas.gif thumbup.gif

O pasipuošti tai tikrai galėtum mirksiukas.gif per savo vestuvių metines, reikia gi kada ir pačiai pabūti jaunamarte su nerta suknia lotuliukas.gif (lygtais ne su nerta tekėjai? g.gif )
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 10, 16:43)
Gerai tas prikabinimas atrodys, išbandyta jau  thumbup.gif 
Kažkada turėjau nusimezgusi tokį daiktą, negaliu nei megztiniu, nei suknele pavadinti. Buvo toks pusilgis megztinis iki klubų kažkur, o kai norėdavau pabūti su suknele, pritvirtindavau plačią megztą juostą, ir gaudavosi mini suknelė. Aš tą juostą lyg ir suvarstydavau, na kaip batus su raišteliais. Labai įdomiai atrodė.  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O pasipuošti tai tikrai galėtum  mirksiukas.gif  per savo vestuvių metines, reikia gi kada ir pačiai pabūti jaunamarte su nerta suknia  lotuliukas.gif  (lygtais ne su nerta tekėjai?  g.gif )

nesupyk Vivato už atsakymą, nes šian ko tais taves čia nėra smile.gif ne su nerta ji buvo. bet šiaip tikrai negėda žiūrėti, nors tai jau buvo senokai. va kolegės, kai pamačiau 15 m. senumo suknelę vestuvinę tai miriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos atgaivino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 16:56)
nesupyk Vivato už atsakymą, nes šian ko tais taves čia nėra smile.gif ne su nerta ji buvo. bet šiaip tikrai negėda žiūrėti, nors tai jau buvo senokai. va kolegės, kai pamačiau 15 m. senumo suknelę vestuvinę tai miriau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vos atgaivino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai labai graži buvo ar atvirkščiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 10, 17:00)
Tai labai graži buvo ar atvirkščiai?  g.gif

Vivato graži, net nepasakytum, kad vestuvės buvo prieš n metų, o kolegės juokinga nerealiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 15:06)
Vivato, o jei vietoj baltos organzos dėti gelsvą arba ružavą ? Kažin kaip atrodytų  g.gif

O čia į kurią suknę, tą trumpą?

Šiaip tai aš manau, kad būtų labai gražu, tik reiktų dar ką nors paderinti prie ne baltos organzos spalvos, gal kokias gėlytes ant suknios ar į plaukus, jaunikiui gėlytę į atlapą (nežinau kaip ji ten vadinasi blink.gif ) ir pan.
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 17:02)
Vivato graži, net nepasakytum, kad vestuvės buvo prieš n metų, o kolegės juokinga nerealiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na taip, ir man tų laikų suknios yra žiauriai juokingos lotuliukas.gif Kažkaip nebuvo tais laikais tokių netipinių nuotakų, kaip dabar yra, na gal ir buvo, tik laaaabai jau mažai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 10, 16:02)
Vivato graži, net nepasakytum, kad vestuvės buvo prieš n metų, o kolegės juokinga nerealiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Stirnos_Liu kolege esu as, tikiuosi nesupyksit, kad ir as isiterpsiu i Jusu pokalbi... Beje, pries 15 metu ta suknele buvo labai grazi! Ir nuotraukose matosi, kad buvo vestuves, o ne siaip sventine vakariene... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 07 10, 17:16)
Stirnos_Liu kolege esu as, tikiuosi nesupyksit, kad ir as isiterpsiu i Jusu pokalbi... Beje, pries 15 metu ta suknele buvo labai grazi! Ir nuotraukose matosi, kad buvo vestuves, o ne siaip sventine vakariene...  drinks_cheers.gif

nu tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gun_bandana.gif listen.gif mega_shok.gif niekur nepabėgsi nuo taves. reiks keisti nick'ą lotuliukas.gif lotuliukas.gif "siaip sventine vakariene" o už tuos žodžius tai tau bus biškį gun_bandana.gif gal po visko reiktų replikas mėtyti g.gif
Atsakyti