Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 06, 17:04)
užsuksiu užsuksiu. aš jau namie iš darbelio. manau mes kokią 17 val. isšvažiuosim, tai 18 val. būtumėm apytiksliai pas tave. aš tau dar pasuksiu, kai išvažinėsim iš namų. būtumėm jau dabar važiavę, bet brangusis užsimanė sriubikės išsivirti  lotuliukas.gif
Papildyta:

gal ne gėlyčių, o kur nugaroj iškirptė tokia juostelė apnerta, tai vat tokią daryti liemenuko ir kaklo vietoj sujungima. a?
nu bet juk susimatysim ir papliurpsim smile.gif
o taviškis bus namie? gal maniškį palinksmins? lotuliukas.gif

galima ir ta juostele smile.gif bus bus smile.gif gales linksmintis smile.gif as tai siandien nunesiau siuvejai siuti pasijoni, tai pasiule dar nusipirkti organzos ir kitokio tiulio, padarys graziai, tik... matuodamasi vel ispurvinau doh.gif
Atsakyti
smile.gif biggrin.gif thumbup.gif clap.gif wub.gif clap_1.gif bis.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif wub.gif bis.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif

Vivato čia tau
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 08, 23:01)
smile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif  clap.gif  wub.gif  clap_1.gif  bis.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif    wub.gif    bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Vivato čia tau

oi tu duodi lotuliukas.gif

beje be galo malonu buvo susipazinti wub.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
och sianakt sapnavau, kad mano sukne numezge kaip sijona ir bliuskute ir dar kazkas blogai buvo su sijonu doh.gif matyt jau pats laikas pasiskambinti ir suzinoti kaip sekasi megzti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 09, 13:26)
och sianakt sapnavau, kad mano sukne numezge kaip sijona ir bliuskute ir dar kazkas blogai buvo su sijonu  doh.gif matyt jau pats laikas pasiskambinti ir suzinoti kaip sekasi megzti  lotuliukas.gif

sveika įstojusi į sapnuojančių klubą. aš ir po susitikimo su Vivato visą naktį savo suknelę sapnavau, dėliojau planus kaip čia padaryti, kad būtų super ir t.t. tai ryte net galvą skaudėjo nuo tų minčių doh.gif kažin kaip bus, kai lisk kelios dienos iki vestuvių g.gif ką tada košmarus sapnuosim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 09, 13:26)
och sianakt sapnavau, kad mano sukne numezge kaip sijona ir bliuskute ir dar kazkas blogai buvo su sijonu  doh.gif matyt jau pats laikas pasiskambinti ir suzinoti kaip sekasi megzti  lotuliukas.gif

Svarbiausia tik nepergyvenk mirksiukas.gif

O pasiskambinti tai gal reikėtų, juk galima sugalvoti kokių nors pakeitimų padaryti mezgimo eigoje blush2.gif

Kai sužinosi naujienas, prašau ir mums čia pranešti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 09, 15:54)
sveika įstojusi į sapnuojančių klubą. aš ir po susitikimo su Vivato visą naktį savo suknelę sapnavau, dėliojau planus kaip čia padaryti, kad būtų super ir t.t. tai ryte net galvą skaudėjo nuo tų minčių  doh.gif kažin kaip bus, kai lisk kelios dienos iki vestuvių  g.gif  ką tada košmarus sapnuosim  g.gif

Tai gal susitarei su Vivato dėl jos parduodamos suknios ir dėsies ją per vestuves? ax.gif

Nagi nagi, pasakok lotuliukas.gif O kaip su ta pirmąja suknele, jau nebesidėsi jos per vestuves?
Atsakyti
Tai gal susitarei su Vivato dėl jos parduodamos suknios ir dėsies ją per vestuves? ax.gif

Nagi nagi, pasakok lotuliukas.gif O kaip su ta pirmąja suknele, jau nebesidėsi jos per vestuves?
[/quote]
ne, eisiu su savo (bent jau kol kas taip galvoju), bet pas Vivato milijonas ir viena idėja kaip ją padaryti dar gražesnę smile.gif Tai liepos 21 d. važiuosiu pas siuvėją, pažiūrėti kaip sekasi įgyvendinti Vivato idėjas.
o jos ta ilga suknelė, tai superrinė thumbup.gif o bus ir dar gražesnė, kai bus pasijonis.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 09, 20:44)
ne, eisiu su savo (bent jau kol kas taip galvoju), bet pas Vivato milijonas ir viena idėja kaip ją padaryti dar gražesnę smile.gif Tai liepos 21 d. važiuosiu pas siuvėją, pažiūrėti kaip sekasi įgyvendinti Vivato idėjas.
o jos ta ilga suknelė, tai superrinė  thumbup.gif o bus ir dar gražesnė, kai bus pasijonis.

Na ir šaunuolė ta Vivato thumbup.gif

Taip supratau, kad pirksi jos suknelę bigsmile.gif Ir pasirodysi mums su visu pasijoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 09, 21:48)
Na ir šaunuolė ta Vivato  thumbup.gif

Taip supratau, kad pirksi jos suknelę  bigsmile.gif  Ir pasirodysi mums su visu pasijoniu  thumbup.gif

gaila kad nematot kaip man angelo sparnai dygsta ir jau tuoj skrisiu lotuliukas.gif tongue.gif

Stirna Liu vilkes savo suknute, kuri, reikia pripazinti atrodo daug daug ispudingiau negu jos pateiktose nuotraukose thumbup.gif tik sugalvojom keleta patobulinimu drinks_cheers.gif

oi lelius verkia, lekiu parasysiu veliau
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 09, 22:47)
gaila kad nematot kaip man angelo sparnai dygsta ir jau tuoj skrisiu  lotuliukas.gif  tongue.gif

Stirna Liu vilkes savo suknute, kuri, reikia pripazinti atrodo daug daug ispudingiau negu jos pateiktose nuotraukose  thumbup.gif  tik sugalvojom keleta patobulinimu  drinks_cheers.gif

oi lelius verkia, lekiu parasysiu veliau

Aš jau supratau, kad bus fantastiška "brigadinė" suknutė lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 10, 01:06)
Aš jau supratau, kad bus fantastiška "brigadinė" suknutė  lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

aha, ir ja vilkes fantastiska nuotaka, as jau galvoju kad reikia ir man dar karteli pasipuosti nuotakos suknele... hmmm sausi bus 11 vedybu metines tongue.gif negaliu juk tik nerti ir nepasipuosti pati lotuliukas.gif

beje, sugalvojau dar viena "patobulinima": reikia nunerti trumpa suknute ir... sijona.. is apacios pritaisyti kabliukus.. trumpa suknute gales buti ir siaip pasipuosti o "prikabinus" sijona bus fantastiska progine suknele.. kazin kaip atrodys igyvendinus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 10, 08:36)
aha, ir ja vilkes fantastiska nuotaka, as jau galvoju kad reikia ir man dar karteli pasipuosti nuotakos suknele... hmmm sausi bus 11 vedybu metines  tongue.gif negaliu juk tik nerti ir nepasipuosti pati  lotuliukas.gif

beje, sugalvojau dar viena "patobulinima": reikia nunerti trumpa suknute ir... sijona.. is apacios pritaisyti kabliukus.. trumpa suknute gales buti ir siaip pasipuosti o "prikabinus" sijona bus fantastiska progine suknele.. kazin kaip atrodys igyvendinus?  g.gif

visai nieko manau. tik tu gal surask kam darysi smile.gif bo paskui bus gaila: šitiek vargsi, o nebus kas nešioja. o kaip su tais triusais nertais g.gif negi nepasirašysi ? aš jų žiauriai noriu + liemenuko mažiuko bigsmile.gif
Atsakyti