QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 04, 15:46)
nea, tiesiog fantazija liejasi i sonus ir per krastus ir bandau isgauti tai, ka prifantazuoju, nors esu daug mezgusi ir virbalais ir nerusi vasiuku dar nuo mazens mamai serveteles nes ji nemokejo o labai megdavo, buvo ir virbalais megztu staltiesiu metas, ir paltukas ir skraistes mocherines ir suknutes ir nescios drabuzeliai ir bliuzeles nertos ir t.t. visko buvo
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 20, 17:15)
Man vis kyla mintys apie tai, kad aš pati galėčiau nusimegzti sau vestuvėms suknelę. Tokie vaizdiniai man iškyla, aš taip įsijautusi projektuoju ją, nu vienu žodžiu jau pasimaišiau šita idėja.
Bet va, iškilo tokia paranoja dėl prietarų. Pasiskaičiau čia visokių prietarų, tai dabar man įdomu pasidarė - ar galima pačiai sau nusimegzti suknelę vestuvėms?
Nesu aš kokia tai prietaringa, tačiau kiekvienas juk nors vieną kokį mažytį prietariuką turim
Tai vat patarkit man, prašau Megztis man tą suknelę ar ne?
Nuomotis tai tikrai nesinuomosiu, nes man tos visokios tortinės, atlasinės tai neeee
Jeigu negalima pačiai sau nusimegzti, tai tada reikės ieškoti kas man pasiūs tokią, kokios aš noriu
Dėkui už atsakymus
Bet va, iškilo tokia paranoja dėl prietarų. Pasiskaičiau čia visokių prietarų, tai dabar man įdomu pasidarė - ar galima pačiai sau nusimegzti suknelę vestuvėms?
Nesu aš kokia tai prietaringa, tačiau kiekvienas juk nors vieną kokį mažytį prietariuką turim
Tai vat patarkit man, prašau Megztis man tą suknelę ar ne?
Nuomotis tai tikrai nesinuomosiu, nes man tos visokios tortinės, atlasinės tai neeee
Jeigu negalima pačiai sau nusimegzti, tai tada reikės ieškoti kas man pasiūs tokią, kokios aš noriu
Dėkui už atsakymus
as sakyciau megzkis ir drasiai. Arba megzkis ne sau o pardavimui tik tu viena karteli uzsidesi