Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 04, 15:46)
Čia tai pilnai sutinku dėl tų batų  biggrin.gif O tu profesionali mezgėja?

nea, tiesiog fantazija liejasi i sonus ir per krastus ir bandau isgauti tai, ka prifantazuoju, nors esu daug mezgusi ir virbalais ir nerusi vasiuku dar nuo mazens mamai serveteles nes ji nemokejo o labai megdavo, buvo ir virbalais megztu staltiesiu metas, ir paltukas ir skraistes mocherines ir suknutes ir nescios drabuzeliai ir bliuzeles nertos ir t.t. visko buvo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 03 20, 17:15)
Man vis kyla mintys apie tai, kad aš pati galėčiau nusimegzti sau vestuvėms suknelę. Tokie vaizdiniai man iškyla, aš taip įsijautusi projektuoju ją, nu vienu žodžiu jau pasimaišiau šita idėja.  doh.gif
Bet va, iškilo tokia paranoja dėl prietarų.  g.gif  Pasiskaičiau čia visokių prietarų, tai dabar man įdomu pasidarė - ar galima pačiai sau nusimegzti suknelę vestuvėms?
Nesu aš kokia tai prietaringa, tačiau kiekvienas juk nors vieną kokį mažytį prietariuką turim  blush2.gif
Tai vat patarkit man, prašau  4u.gif  Megztis man tą suknelę ar ne?
Nuomotis tai tikrai nesinuomosiu, nes man tos visokios tortinės, atlasinės tai neeee  doh.gif  schmoll.gif
Jeigu negalima pačiai sau nusimegzti, tai tada reikės ieškoti kas man pasiūs tokią, kokios aš noriu  ax.gif
Dėkui už atsakymus  ax.gif

as sakyciau megzkis ir drasiai. Arba megzkis ne sau o pardavimui tik tu viena karteli uzsidesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 16:24)
as sakyciau megzkis ir drasiai. Arba megzkis ne sau o pardavimui tik tu viena karteli uzsidesi  lotuliukas.gif

Tada buvo kilusi nesąmoninga mintis apie tai, kad pati jaunoji negali sau nertis ar siūtis suknios, na čia bobučių pletkai. Bet pabijojau. Dabar jau atsikračiau tos minties, nebetikiu tom bobučių kalbom irnesakyk.gif

O su tuo "vienam kartui" tai man patiko, juk galėsiu po to ją gal parduoti ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 10:23)
aciu  4u.gif
tikiuosi kad parodysi mums savo grozi  wub.gif

oi tu  lotuliukas.gif  aciu uz pagyras o del "pati nesioja tai tvarkingai ir daro" tai suklydai nes sau tai ir daraisi kaip sau  lotuliukas.gif  o svetimiems jau ziuri kiekviena siuliuka  4u.gif  zinai kaip sako: batsiuvys be batu..  lotuliukas.gif
Papildyta:

oi palietei skaudzia tema  lotuliukas.gif  mano maudomas va toks buvo praeita vasara toks ir dabar ir jauciu kad toks ir liks  lotuliukas.gif  (t.y. nebaigtas)

user posted image

beje neriau is specialiu elastiniu siulu.

oi visai ne i tema as cia idejau... sorry

psio. noriu tokios maudymkės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif a galėtum man nunerti? aš kaip tik galvojau pirkti, kokią, bet tai nerta būtų mano svajonių išsipildymas. ryt važiuosiu pro tavo miestą, tai galėčiau tau atvežti savo apatinio trikotažo ant primierkės. ka?
p.s. vos neparašiau tavo miesto rolleyes.gif
bandau įkelti fotkes, jei leis. neleidžia arba aš kažko nemoku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 05 liepos 2007 - 07:54
http://public.fotki.com

galit čia pasižiūrėti. 0929 ir pypalius. nelabai aš tam psl. gaudausi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 05 liepos 2007 - 09:16
tylu čia kažkaip g.gif doh.gif
Atsakyti
Vivato kur tu dingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 05, 16:14)
Vivato kur tu dingai? g.gif

miegojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 05, 10:15)
http://public.fotki.com

galit čia pasižiūrėti. 0929 ir pypalius. nelabai aš tam psl. gaudausi doh.gif

O kaip ten patekti? g.gif Prisijungimo reikalauja...

O ką ten parodyti turi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 05 liepos 2007 - 23:16
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 06, 01:16)
O kaip ten patekti?  g.gif  Prisijungimo reikalauja...

O ką ten parodyti turi?  ax.gif

o prisijungimas parasytas juk lotuliukas.gif 0929 ir pypalius mirksiukas.gif
Atsakyti
Ankstyva kokia Vivato. O aš darbuke sėdžiu doh.gif doh.gif doh.gif Jau taip tingėjau keltis...
Žinai kaip aš sugalvojau? Atiduosiu nėrėjai suknelę, kad nunertų ką ten reik nugaroj ir priekį, o tada tu nuardysi ir padarysim kaip mes norim smile.gif Galėčiau prašyti ir jos, kad nuardytų, bet ji tokia labai verkšlenanti...
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 06, 11:09)
Ankstyva kokia Vivato. O aš darbuke sėdžiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif Jau taip tingėjau keltis...
Žinai kaip aš sugalvojau? Atiduosiu nėrėjai suknelę, kad nunertų ką ten reik nugaroj ir priekį, o tada tu nuardysi ir padarysim kaip mes norim smile.gif Galėčiau prašyti ir jos, kad nuardytų, bet ji tokia labai verkšlenanti...

o kaip tu galvoji liemenele detis? as tai daryciau is smulkiu gelyciu dvi juosteles horizontalias nugaroj: liemeneles uzsegimo vietoj ir prie kaklo kad peciai nekristu g.gif paprasyk jos kad papildomai eilei gelyciu nunertu 4u.gif neuzsuksi siandien? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 06, 15:57)
o kaip tu galvoji liemenele detis? as tai daryciau is smulkiu gelyciu dvi juosteles horizontalias nugaroj: liemeneles uzsegimo vietoj ir prie kaklo kad peciai nekristu g.gif  paprasyk jos kad papildomai eilei gelyciu nunertu  4u.gif  neuzsuksi siandien?  ax.gif

užsuksiu užsuksiu. aš jau namie iš darbelio. manau mes kokią 17 val. isšvažiuosim, tai 18 val. būtumėm apytiksliai pas tave. aš tau dar pasuksiu, kai išvažinėsim iš namų. būtumėm jau dabar važiavę, bet brangusis užsimanė sriubikės išsivirti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 06, 15:59)
užsuksiu užsuksiu. aš jau namie iš darbelio. manau mes kokią 17 val. isšvažiuosim, tai 18 val. būtumėm apytiksliai pas tave. aš tau dar pasuksiu, kai išvažinėsim iš namų. būtumėm jau dabar važiavę, bet brangusis užsimanė sriubikės išsivirti  lotuliukas.gif

gal ne gėlyčių, o kur nugaroj iškirptė tokia juostelė apnerta, tai vat tokią daryti liemenuko ir kaklo vietoj sujungima. a?
nu bet juk susimatysim ir papliurpsim smile.gif
o taviškis bus namie? gal maniškį palinksmins? lotuliukas.gif
Atsakyti