Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

ta paskutine nuostabaus grozio..nors man dar iki vestuviu toloka..bet pati as noreciau netorto o paprastos suknytes,bet kad butinai vilktuvi zeme...man ziaurei grazu kai suknele dengia batus ir velkasi zemia,na gal tai nepatogu ir seip kitiem gal negrau,bet man labai patinka.
Atsakyti

Dėkui gita_tiesiog , labai šaunūs modeliukai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mijute @ 2007 03 21, 10:14)
Mano suknelė, tai bus is mocherinių siūlų su šilku. Rytoj važiuoju aptarti modeliuko. Labai idomu daros kaip gausis  g.gif

Oi, kaip faina, yra dar bendraminčių - per vestuves būti ne su "tortine", o su megzta suknele drinks_cheers.gif
Kai jau aptarsi modeliuką, gal galėsi pakomentuoti konkrečiau apie jį mirksiukas.gif
Taip pat, ar galėtum pasakyti, kiek siūlų reikia suknelei?
Atsakyti

Oi, kaip faina, yra dar bendraminčių - per vestuves būti ne su "tortine", o su megzta suknele drinks_cheers.gif
Kai jau aptarsi modeliuką, gal galėsi pakomentuoti konkrečiau apie jį mirksiukas.gif
Taip pat, ar galėtum pasakyti, kiek siūlų reikia suknelei?
[/quote]

jei tik niekas nepasikeis, tai būtinai vakare parašysiu kaip man sekėsi rolleyes.gif
Atsakyti
dar keletas nuotrauku idejoms
user posted image
user posted image
user posted image

o tokio daikto tai as noreciau wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 22 kovo 2007 - 11:25
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 22, 11:21)
dar keletas nuotrauku idejoms
user posted image
user posted image
user posted image

o tokio daikto tai as noreciau  wub.gif
user posted image

Maciau jau toki sketi nuotraukose pas kazkuria, gal zinot kur toki imanoma rasti nusipirkti? Labai noreciau tokio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 22, 15:56)
Maciau jau toki sketi nuotraukose pas kazkuria, gal zinot kur toki imanoma rasti nusipirkti? Labai noreciau  tokio wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gali pasiziureti skeciu ebay, tikrai maciau ten ju ir ne viena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 03 22, 15:56)
Maciau jau toki sketi nuotraukose pas kazkuria, gal zinot kur toki imanoma rasti nusipirkti? Labai noreciau  tokio wub.gif  wub.gif  wub.gif

O aš mačiau per Kaziuką doh.gif doh.gif doh.gif Reikėjo paimti tos moteriškės kontaktus... Ji pati mezga tokius skėčius. Sakė, kad Kauno ponios ją jau gerai žino ax.gif
Ji gyvena Kaune, tai kaunietės, galit pasidomėti per pažystamas, gal kuri ir atrasit tą mezgėją mirksiukas.gif
Atsakyti
Koks gražus švarkelis
http://www.vintagewe.../ve/vec1184.jpg
Atsakyti
Man sita nerta suknyte labai miela... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Timida @ 2007 03 23, 06:35)
Man sita nerta suknyte labai miela...  bigsmile.gif
user posted image

as ja jau seniai nusiziurejusi smile.gif Bet gi gal labiau antrai vestuviu dienai tktu
Atsakyti
QUOTE(Timida @ 2007 03 23, 06:35)
Man sita nerta suknyte labai miela...  bigsmile.gif
user posted image

Labai grazi, bet ir as pritariu nuomonei, kad labiau antrai dienai tiku g.gif
Atsakyti
na va vakar susitariau dėl savo suknytes. Modeliuką pasiskolinau is Statkevičiaus ax.gif aišku truptėli pakoreguosiu pagal save. Įkelčiau modeliuko pavyzdį, bet dar nemoku blush2.gif
Dėl siūlų dabar galvojam, kad turėtų užtekti 15 matkelių tik nežinau po kiek gramų. Siūlai mochera su šilku.
Atsakyti