ta paskutine nuostabaus grozio..nors man dar iki vestuviu toloka..bet pati as noreciau netorto o paprastos suknytes,bet kad butinai vilktuvi zeme...man ziaurei grazu kai suknele dengia batus ir velkasi zemia,na gal tai nepatogu ir seip kitiem gal negrau,bet man labai patinka.
Dėkui gita_tiesiog , labai šaunūs modeliukai
Papildyta:
QUOTE(Mijute @ 2007 03 21, 10:14)
Mano suknelė, tai bus is mocherinių siūlų su šilku. Rytoj važiuoju aptarti modeliuko. Labai idomu daros kaip gausis
Oi, kaip faina, yra dar bendraminčių - per vestuves būti ne su "tortine", o su megzta suknele
Kai jau aptarsi modeliuką, gal galėsi pakomentuoti konkrečiau apie jį
Taip pat, ar galėtum pasakyti, kiek siūlų reikia suknelei?
Oi, kaip faina, yra dar bendraminčių - per vestuves būti ne su "tortine", o su megzta suknele
Kai jau aptarsi modeliuką, gal galėsi pakomentuoti konkrečiau apie jį
Taip pat, ar galėtum pasakyti, kiek siūlų reikia suknelei?
[/quote]
jei tik niekas nepasikeis, tai būtinai vakare parašysiu kaip man sekėsi
dar keletas nuotrauku idejoms
o tokio daikto tai as noreciau
o tokio daikto tai as noreciau
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 03 22, 11:21)
Maciau jau toki sketi nuotraukose pas kazkuria, gal zinot kur toki imanoma rasti nusipirkti? Labai noreciau tokio
QUOTE(Joa @ 2007 03 22, 15:56)
Maciau jau toki sketi nuotraukose pas kazkuria, gal zinot kur toki imanoma rasti nusipirkti? Labai noreciau tokio
Gali pasiziureti skeciu ebay, tikrai maciau ten ju ir ne viena
QUOTE(Joa @ 2007 03 22, 15:56)
O aš mačiau per Kaziuką Reikėjo paimti tos moteriškės kontaktus... Ji pati mezga tokius skėčius. Sakė, kad Kauno ponios ją jau gerai žino
Ji gyvena Kaune, tai kaunietės, galit pasidomėti per pažystamas, gal kuri ir atrasit tą mezgėją
Man sita nerta suknyte labai miela...
QUOTE(Timida @ 2007 03 23, 06:35)
as ja jau seniai nusiziurejusi Bet gi gal labiau antrai vestuviu dienai tktu
QUOTE(Timida @ 2007 03 23, 06:35)
Labai grazi, bet ir as pritariu nuomonei, kad labiau antrai dienai tiku
na va vakar susitariau dėl savo suknytes. Modeliuką pasiskolinau is Statkevičiaus aišku truptėli pakoreguosiu pagal save. Įkelčiau modeliuko pavyzdį, bet dar nemoku
Dėl siūlų dabar galvojam, kad turėtų užtekti 15 matkelių tik nežinau po kiek gramų. Siūlai mochera su šilku.
Dėl siūlų dabar galvojam, kad turėtų užtekti 15 matkelių tik nežinau po kiek gramų. Siūlai mochera su šilku.