QUOTE(airv @ 2007 07 02, 23:11)
parduodi?
aha, tik reikia dar pasijonio siai suknutei, tada turetu graziau atrodyti
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 02, 22:30)
Kokia gražiiiii.....
O kodėl tik "kokiai nors"?
Pirma nėrei, po to nuotakos ieškosi?
O kodėl tik "kokiai nors"?
Pirma nėrei, po to nuotakos ieškosi?
as pries 10 metu istekejus, o dabar auginu kudikeli ir sove sove i galva minciu
QUOTE(Vivato @ 2007 07 02, 23:04)
as pries 10 metu istekejus, o dabar auginu kudikeli ir sove sove i galva minciu
Geros mintys į tave šaudo Ir toliau tegu jos taip šaudo
Čia buvo norinčių tekėti su nerta suknia, ieškojo, kas galėtų nunerti...
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 03, 00:11)
Geros mintys į tave šaudo Ir toliau tegu jos taip šaudo
aciu
matem matem tas norincias ir susirasem, o tu pati neneri?
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 02, 15:10)
Ale tik baik Kur gi tavoji gražioji suknytė? Tiek prigyrei tai labai labai noriu pamatyti
O tiesa, ar jau įvyko šventė?
O tiesa, ar jau įvyko šventė?
Žiūrėk mano liniuotę Liko du mėn. ir dar truputį dienų. Nu neturiu namie fotikiuko ir negaliu fotkių padaryti. Paskaityk aukščiau, kažkur buvau įkėlusi fotkių. Ten dar buvo nepabaigta ir ne kaip nufotkinta... Bet truputį eina suprasti kas prie ko. Šį savaitgalĮ vešiu atgal nėrėjai, kad dar pataisytų. Su kolege pasitarėm ir dar kilo minčių. Nes jau labai paprastai gavosi, tik nerealiai seksovai. Net labai labai.
p.s. ar aš tikrai gyriau savo suknelę ?
Papildyta:
QUOTE(Vivato @ 2007 07 02, 23:22)
Gal gali pasakyti už kiek parduoti? Arba į až parasšyk. Kokie išmatavimai? O kokį pasijonį dėsi? Per kiek laiko nunėrei? Gal dar aš susigundysiu savo trumpą šiaip nešioti, o šitą pirkti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 02, 23:22)
o tu pati neneri?
Neriu kartais Bet jau kurį laiką štilis pas mane ant nėrimo
Tiesa, jau nebe labai štilis, nes pradėjau maudymuką narplioti
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 03, 14:06)
Žiūrėk mano liniuotę Liko du mėn. ir dar truputį dienų. Nu neturiu namie fotikiuko ir negaliu fotkių padaryti. Paskaityk aukščiau, kažkur buvau įkėlusi fotkių. Ten dar buvo nepabaigta ir ne kaip nufotkinta... Bet truputį eina suprasti kas prie ko. Šį savaitgalĮ vešiu atgal nėrėjai, kad dar pataisytų. Su kolege pasitarėm ir dar kilo minčių. Nes jau labai paprastai gavosi, tik nerealiai seksovai. Net labai labai.
Papildyta:
Gal gali pasakyti už kiek parduoti? Arba į až parasšyk. Kokie išmatavimai? O kokį pasijonį dėsi? Per kiek laiko nunėrei? Gal dar aš susigundysiu savo trumpą šiaip nešioti, o šitą pirkti
Papildyta:
Nagi aišku , "blondinė" aš , taigi liniuotėje viskas aiškiai parašyta.
Tai tas nuotraukas esu mačiusi, kur anksčiau, bet noriu ir visą grožį jau gatavą pamatyti O kad seksovai gavosi, tai, manau, kad tu nieko prieš , juk labai faina , tegu tos "tortinės" pavydi tave pamačiusios
O, ne ne, tik nesigundyk su kita suknia eiti, juk galėsi ir šiaip kada užsidėti vestuvinę, o kodėl gi ne? Ir šitą ilgą galėsi užsidėti kada nors, jeigu pirksi. Ji tikrai yra nuostabi , tik, manau, kad tavo turėtų būti labai jau sexy, kas ir tau, ir tavo MB labai patinka. Na, nežinau, kaip dar būtų galima paaiškinti, kad neįžeisti mezgėjėlės Vivato
Papildyta:
QUOTE(Mijute @ 2007 07 03, 13:52)
vau koks grozis
Sveikute, Mijute, kur esi dingusi? Kaip tavo suknytė? Gal jau turi nuotraukytes parodyti?
As cia niekur nedingus, suknyte turetu buti baigta liepos pabaigoje. Nezinau gal ir liksiu nesuprasta, bet as visiskai nesikisu i mezgimo procesa jei atvirai net tiksliai rasto suknes nezinau. Labai pasitikiu mezgeja ir jos skonius kiek kalbejom, bet kuriuo klausimu tiek musu nuomones sutampa. Esu rami ir atsiputus
QUOTE(Mijute @ 2007 07 04, 08:20)
As cia niekur nedingus, suknyte turetu buti baigta liepos pabaigoje. Nezinau gal ir liksiu nesuprasta, bet as visiskai nesikisu i mezgimo procesa jei atvirai net tiksliai rasto suknes nezinau. Labai pasitikiu mezgeja ir jos skonius kiek kalbejom, bet kuriuo klausimu tiek musu nuomones sutampa. Esu rami ir atsiputus
Tai panašu, kad ir mano bus pabaigta liepos gale. Šį savaitgalį vešiu atgal, kad dar pagražintų Aš ir nesikišau, kai nėrė, tik išsiaiškinom kokio ilgio, kokios rankovės, iškirptė ir psio. Gali užsimanyti bileko, bet jos profės, geriau žinau kas gražiau atordys, koks raštas išsitampys ir t.t. Ane?
Papildyta:
Vivato man atsiunte dar viena savo suknute, grožis tai nerealus. Bet pas žmogų ir fantazija Dabar jaučiu visoms progoms tik ir prašysiu, kad ji nertų. Aišku iš arti nemačiau kaip atrodo (ar gražiai sujungta, ar siūlų galai nepalikti ir t.t.), bet manau, kad jeigu jau pati nešioja svarbiomis progomis, tai tvarkingai ir daro
QUOTE(Mijute @ 2007 07 03, 14:52)
vau koks grozis
aciu
tikiuosi kad parodysi mums savo grozi
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 04, 09:31)
Vivato man atsiunte dar viena savo suknute, grožis tai nerealus. Bet pas žmogų ir fantazija Dabar jaučiu visoms progoms tik ir prašysiu, kad ji nertų. Aišku iš arti nemačiau kaip atrodo (ar gražiai sujungta, ar siūlų galai nepalikti ir t.t.), bet manau, kad jeigu jau pati nešioja svarbiomis progomis, tai tvarkingai ir daro
oi tu aciu uz pagyras o del "pati nesioja tai tvarkingai ir daro" tai suklydai nes sau tai ir daraisi kaip sau o svetimiems jau ziuri kiekviena siuliuka zinai kaip sako: batsiuvys be batu..
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 04, 00:58)
Neriu kartais Bet jau kurį laiką štilis pas mane ant nėrimo
oi palietei skaudzia tema mano maudomas va toks buvo praeita vasara toks ir dabar ir jauciu kad toks ir liks (t.y. nebaigtas)
beje neriau is specialiu elastiniu siulu.
oi visai ne i tema as cia idejau... sorry
QUOTE(Mijute @ 2007 07 04, 08:20)
Tai ir gerai, kad visai rami ir pasitiki nėrėja O tuo labiau, jeigu ji profesionalė, tai tikrai nėr čia ko jai galvą kvaršint, tikrai nebus brokuota suknytė, juk žino ką daro
Papildyta:
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 10:23)
oi tu aciu uz pagyras o del "pati nesioja tai tvarkingai ir daro" tai suklydai nes sau tai ir daraisi kaip sau o svetimiems jau ziuri kiekviena siuliuka zinai kaip sako: batsiuvys be batu..
Čia tai pilnai sutinku dėl tų batų O tu profesionali mezgėja?
Aš ir esu kitiems kai ką nunėrusi, tai tikrai, kaip "ne sau"... , kiekvieną siūliuką sužiūri, kiekvieną akytę , kad tik neturėtų prie ko prisikabinti.
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 10:23)
oi palietei skaudzia tema mano maudomas va toks buvo praeita vasara toks ir dabar ir jauciu kad toks ir liks (t.y. nebaigtas)
Tiek tos, šį kartą "priimsim" ir apatinį trikotažą
Aš tai iš medvilninių dabar neriu, prieš tai buvę maudimukai iš lininių. Bet ir aš labai noriu pabandyti iš tokių elastiniu, jaučiu, kad labai gerai apgulti turėtų, o tai tie medvilniniai atsiknoja nuo kūno, tai gali kai kas netyčia ir pasimatyti . Bet aš esu gumytes įvėrusi į "pavojingas" vietas, tai nieko, lyg ir padeda.
P.S. Taip pat ne į temą