Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 02 liepos 2007 - 20:32
QUOTE(Vivato @ 2007 07 02, 19:53)
nuneriau, kokiai nors nuotakai:

user posted image

parduodi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2007 07 02, 23:11)
parduodi?  g.gif

aha, tik reikia dar pasijonio siai suknutei, tada turetu graziau atrodyti
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 02, 22:30)
Kokia gražiiiii.....  wub.gif  thumbup.gif

O kodėl tik "kokiai nors"?  g.gif 

Pirma nėrei, po to nuotakos ieškosi?  lotuliukas.gif

as pries 10 metu istekejus, o dabar auginu kudikeli ir sove sove i galva minciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 02, 23:04)
as pries 10 metu istekejus, o dabar auginu kudikeli ir sove sove i galva minciu  lotuliukas.gif

Geros mintys į tave šaudo lotuliukas.gif thumbup.gif Ir toliau tegu jos taip šaudo mirksiukas.gif

Čia buvo norinčių tekėti su nerta suknia, ieškojo, kas galėtų nunerti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 03, 00:11)
Geros mintys į tave šaudo  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Ir toliau tegu jos taip šaudo  mirksiukas.gif

Čia buvo norinčių tekėti su nerta suknia, ieškojo, kas galėtų nunerti...  blush2.gif

aciu smile.gif

matem matem tas norincias ir susirasem, o tu pati neneri? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 02, 21:53)
nuneriau, kokiai nors nuotakai:

user posted image

vau koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 02, 15:10)
Ale tik baik  mirksiukas.gif  Kur gi tavoji gražioji suknytė? Tiek prigyrei tai labai labai noriu pamatyti  blush2.gif

O tiesa, ar jau įvyko šventė?

Žiūrėk mano liniuotę smile.gif Liko du mėn. ir dar truputį dienų. Nu neturiu namie fotikiuko ir negaliu fotkių padaryti. Paskaityk aukščiau, kažkur buvau įkėlusi fotkių. Ten dar buvo nepabaigta ir ne kaip nufotkinta... Bet truputį eina suprasti kas prie ko. Šį savaitgalĮ vešiu atgal nėrėjai, kad dar pataisytų. Su kolege pasitarėm ir dar kilo minčių. Nes jau labai paprastai gavosi, tik nerealiai seksovai. Net labai labai.
p.s. ar aš tikrai gyriau savo suknelę ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Vivato @ 2007 07 02, 23:22)
aciu  smile.gif

matem matem tas norincias ir susirasem, o tu pati neneri? ax.gif

Gal gali pasakyti už kiek parduoti? Arba į až parasšyk. Kokie išmatavimai? O kokį pasijonį dėsi? Per kiek laiko nunėrei? Gal dar aš susigundysiu savo trumpą šiaip nešioti, o šitą pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivato @ 2007 07 02, 23:22)
o tu pati neneri? ax.gif

Neriu kartais ax.gif Bet jau kurį laiką štilis pas mane ant nėrimo doh.gif
Tiesa, jau nebe labai štilis, nes pradėjau maudymuką narplioti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 03, 14:06)
Žiūrėk mano liniuotę smile.gif Liko du mėn. ir dar truputį dienų. Nu neturiu namie fotikiuko ir negaliu fotkių padaryti. Paskaityk aukščiau, kažkur buvau įkėlusi fotkių. Ten dar buvo nepabaigta ir ne kaip nufotkinta... Bet truputį eina suprasti kas prie ko. Šį savaitgalĮ vešiu atgal nėrėjai, kad dar pataisytų. Su kolege pasitarėm ir dar kilo minčių. Nes jau labai paprastai gavosi, tik nerealiai seksovai. Net labai labai.
p.s. ar aš tikrai gyriau savo suknelę ? g.gif
Papildyta:
Gal gali pasakyti už kiek parduoti? Arba į až parasšyk. Kokie išmatavimai? O kokį pasijonį dėsi? Per kiek laiko nunėrei? Gal dar aš susigundysiu savo trumpą šiaip nešioti, o šitą pirkti  g.gif

Nagi aišku doh.gif , "blondinė" aš lotuliukas.gif , taigi liniuotėje viskas aiškiai parašyta.

Tai tas nuotraukas esu mačiusi, kur anksčiau, bet noriu ir visą grožį jau gatavą pamatyti 4u.gif O kad seksovai gavosi, tai, manau, kad tu nieko prieš mirksiukas.gif , juk labai faina thumbup.gif , tegu tos "tortinės" pavydi tave pamačiusios lotuliukas.gif

O, ne ne, tik nesigundyk su kita suknia eiti, juk galėsi ir šiaip kada užsidėti vestuvinę, o kodėl gi ne? g.gif Ir šitą ilgą galėsi užsidėti kada nors, jeigu pirksi. Ji tikrai yra nuostabi wub.gif , tik, manau, kad tavo turėtų būti labai jau sexy, kas ir tau, ir tavo MB labai patinka. Na, nežinau, kaip dar būtų galima paaiškinti, kad neįžeisti mezgėjėlės Vivato blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Mijute @ 2007 07 03, 13:52)
vau koks grozis  thumbup.gif

Sveikute, Mijute, kur esi dingusi? Kaip tavo suknytė? mirksiukas.gif Gal jau turi nuotraukytes parodyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 03 liepos 2007 - 22:59
As cia smile.gif niekur nedingus, suknyte turetu buti baigta liepos pabaigoje. Nezinau gal ir liksiu nesuprasta, bet as visiskai nesikisu i mezgimo procesa smile.gif jei atvirai net tiksliai rasto suknes nezinau. Labai pasitikiu mezgeja ir jos skonius kiek kalbejom, bet kuriuo klausimu tiek musu nuomones sutampa. Esu rami ir atsiputus vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 04, 08:20)
As cia smile.gif niekur nedingus, suknyte turetu buti baigta liepos pabaigoje. Nezinau gal ir liksiu nesuprasta, bet as visiskai nesikisu i mezgimo procesa smile.gif jei atvirai net tiksliai rasto suknes nezinau. Labai pasitikiu mezgeja ir jos skonius kiek kalbejom, bet kuriuo klausimu tiek musu nuomones sutampa. Esu rami ir atsiputus  vacation4.gif

Tai panašu, kad ir mano bus pabaigta liepos gale. Šį savaitgalį vešiu atgal, kad dar pagražintų smile.gif Aš ir nesikišau, kai nėrė, tik išsiaiškinom kokio ilgio, kokios rankovės, iškirptė ir psio. Gali užsimanyti bileko, bet jos profės, geriau žinau kas gražiau atordys, koks raštas išsitampys ir t.t. Ane?
Papildyta:
Vivato man atsiunte dar viena savo suknute, grožis tai nerealus. Bet pas žmogų ir fantazija thumbup.gif Dabar jaučiu visoms progoms tik ir prašysiu, kad ji nertų. Aišku iš arti nemačiau kaip atrodo (ar gražiai sujungta, ar siūlų galai nepalikti ir t.t.), bet manau, kad jeigu jau pati nešioja svarbiomis progomis, tai tvarkingai ir daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 07 03, 14:52)
vau koks grozis  thumbup.gif

aciu 4u.gif
tikiuosi kad parodysi mums savo grozi wub.gif
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 07 04, 09:31)
Vivato man atsiunte dar viena savo suknute, grožis tai nerealus. Bet pas žmogų ir fantazija  thumbup.gif Dabar jaučiu visoms progoms tik ir prašysiu, kad ji nertų. Aišku iš arti nemačiau kaip atrodo (ar gražiai sujungta, ar siūlų galai nepalikti ir t.t.), bet manau, kad jeigu jau pati nešioja svarbiomis progomis, tai tvarkingai ir daro 4u.gif

oi tu lotuliukas.gif aciu uz pagyras o del "pati nesioja tai tvarkingai ir daro" tai suklydai nes sau tai ir daraisi kaip sau lotuliukas.gif o svetimiems jau ziuri kiekviena siuliuka 4u.gif zinai kaip sako: batsiuvys be batu.. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2007 07 04, 00:58)
Neriu kartais  ax.gif  Bet jau kurį laiką štilis pas mane ant nėrimo  doh.gif 
Tiesa, jau nebe labai štilis, nes pradėjau maudymuką narplioti  blush2.gif

oi palietei skaudzia tema lotuliukas.gif mano maudomas va toks buvo praeita vasara toks ir dabar ir jauciu kad toks ir liks lotuliukas.gif (t.y. nebaigtas)

user posted image

beje neriau is specialiu elastiniu siulu.

oi visai ne i tema as cia idejau... sorry
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vivato: 04 liepos 2007 - 09:24
QUOTE(Mijute @ 2007 07 04, 08:20)
As cia smile.gif niekur nedingus, suknyte turetu buti baigta liepos pabaigoje. Nezinau gal ir liksiu nesuprasta, bet as visiskai nesikisu i mezgimo procesa smile.gif jei atvirai net tiksliai rasto suknes nezinau. Labai pasitikiu mezgeja ir jos skonius kiek kalbejom, bet kuriuo klausimu tiek musu nuomones sutampa. Esu rami ir atsiputus  vacation4.gif

Tai ir gerai, kad visai rami ir pasitiki nėrėja thumbup.gif O tuo labiau, jeigu ji profesionalė, tai tikrai nėr čia ko jai galvą kvaršint, tikrai nebus brokuota suknytė, juk žino ką daro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 10:23)
oi tu  lotuliukas.gif  aciu uz pagyras o del "pati nesioja tai tvarkingai ir daro" tai suklydai nes sau tai ir daraisi kaip sau  lotuliukas.gif  o svetimiems jau ziuri kiekviena siuliuka  4u.gif  zinai kaip sako: batsiuvys be batu..   lotuliukas.gif

Čia tai pilnai sutinku dėl tų batų biggrin.gif O tu profesionali mezgėja?

Aš ir esu kitiems kai ką nunėrusi, tai tikrai, kaip "ne sau"... lotuliukas.gif , kiekvieną siūliuką sužiūri, kiekvieną akytę mirksiukas.gif , kad tik neturėtų prie ko prisikabinti.

QUOTE(Vivato @ 2007 07 04, 10:23)
oi palietei skaudzia tema  lotuliukas.gif  mano maudomas va toks buvo praeita vasara toks ir dabar ir jauciu kad toks ir liks  lotuliukas.gif  (t.y. nebaigtas)
beje neriau is specialiu elastiniu siulu.
oi visai ne i tema as cia idejau... sorry

Tiek tos, šį kartą "priimsim" ir apatinį trikotažą mirksiukas.gif

Aš tai iš medvilninių dabar neriu, prieš tai buvę maudimukai iš lininių. Bet ir aš labai noriu pabandyti iš tokių elastiniu, jaučiu, kad labai gerai apgulti turėtų, o tai tie medvilniniai atsiknoja nuo kūno, tai gali kai kas netyčia ir pasimatyti lotuliukas.gif . Bet aš esu gumytes įvėrusi į "pavojingas" vietas, tai nieko, lyg ir padeda.
P.S. Taip pat ne į temą cool.gif
Atsakyti