Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(stirna_Liu @ 2007 06 05, 15:57)
Tylu čia visai  doh.gif

Mane tai diplominis pribaigė lotuliukas.gif ... 12 d. gynimas, palinkėkit sėkmės ax.gif

Papildyta:
QUOTE(astute_k @ 2007 06 05, 09:02)
Žurnalą galima peržiūrėti nemakamos programėlės pagalba

Na, žinok, man nieko nesigauna, matyt "ne dlia srednich..."
Ir programėlę atsisiunčiau, ir žurnalą, bet vistiek nieko nesigauna...
Tiek tos, nelemta, matyt g.gif

Tai kurgi dingo mūsų nuotakos nertom sukniom, aūūū, pasirodykit gi, laukiam laukiam jūsų visų bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 09 birželio 2007 - 12:45
saunuoles mergytes, kurios nertom suknelem tekat smile.gif tikrai labai grazu smile.gif
Atsakyti

geltoniausia, sėkmės tau gynime. ką mokaisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 11 birželio 2007 - 08:57
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 06 11, 09:56)
geltoniausia, sėkmės tau gynime. ką mokaisi?

Na va, jau apsigyniau, dabar esu diplomuota inžinierė clap_1.gif

Na, merginos, tai kur gi jūs su savo gražiosiomis suknelėmis? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikinimai, geltoniausia 4u.gif

mes cia. vis ilendu paskaityt ka naujo paraset 4u.gif savo suknyte galesiu tik liepos pabaigoje parodyt. idomu kas gausis smile.gif
Atsakyti
sveikinimai, geltoniausia clap.gif
tai jaučiu dabar vacation4.gif

o mano suknelė jau pas mama clap.gif sakė, kad labai graži. tai kažkada važiuosiu parsivežti ir atiduosiu kolegei, kad pabaigtu: darysim pasijonį kažkokį (sakė turėtų iš organzos būti gražu) , kaklo papuošimus ir šiaip dar gal kažką prikurs. ji labai gražiai daro darbelius ir labai labai original: rankinės, papuošalai, paltai ir t.t. pažadėjo ir man pagelbėti thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui Mijute ir stirna_Liu aciuks.gif Dabar jau man gerai assa.gif
O ir gimtadienis po kelių dienų... ax.gif

Oi, kaip šaunu girdėti apie jūsų suknutes mirksiukas.gif Lauksim pasirodant bigsmile.gif

Kažkaip tai naujų nėriniuotų nuotakų neatsiranda g.gif Gal jau šiemet ir nebebus? unsure.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
as irgi audžiu mintį apie nertą suknelę vestuvėms, tiksliau norėčiau kostiumėlio. ale nieko nenusimanau nei apie siūlus, nei apie nėrimą blush2.gif
gal kas galit rekomenduot neriantį žmogų smile.gif ? ir gal žinot kiek maždaug kainuotų suknelės nunėrimas, maždaug orientacijai nuo iki?
būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2007 06 17, 00:08)
labas visoms  4u.gif
as irgi audžiu mintį apie nertą suknelę vestuvėms, tiksliau norėčiau kostiumėlio. ale nieko nenusimanau nei apie siūlus, nei apie nėrimą  blush2.gif
gal kas galit rekomenduot neriantį žmogų  smile.gif  ? ir gal žinot kiek maždaug kainuotų suknelės nunėrimas, maždaug orientacijai nuo iki?
būčiau dėkinga  4u.gif

Sveika,
kaina priklauso no ilgio, nuo sudėtingumo rašto. Kaune prie Hyper Maximos yra siūlų parduotuvė. Ten patars ir dėl siūlų ir duos tel. nerenčios. Kiek girdėjau 500-800 be siūlų. Arba ieškok supermamoj prie renkdarbių ten daug yra nerenčių merginų arba sklebimų lentoj.
Atsakyti
labas visoms  4u.gif
as irgi audžiu mintį apie nertą suknelę vestuvėms, tiksliau norėčiau kostiumėlio. ale nieko nenusimanau nei apie siūlus, nei apie nėrimą  blush2.gif
gal kas galit rekomenduot neriantį žmogų  smile.gif  ? ir gal žinot kiek maždaug kainuotų suknelės nunėrimas, maždaug orientacijai nuo iki?
būčiau dėkinga  4u.gif

Sveikute, aš daugiau nieko negaliu pridurti, jau pasakė patarimus stirna_Liu . Tik tau matyt Vilniuje reiktų? Tada paieškok parduotuvių "Geros akys" ar kaip ten tiksliai nepamenu.
Atsakyti
labas visoms  4u.gif
būčiau dėkinga  4u.gif

Kreipkis į forumietę Juttą. Ji neria rūbelius thumbup.gif

Man nertos bei megztos suknelės labai gražu. Kažkada užsienio spaudoje pamačiau nuotaką su nerta suknute ir susižavėjau wub.gif Paskui forume radau Moshkę, ji per savo vestuves vilkėjo su nuostabią megztą suknutę. Labai labai gražu. Todėl žaviuosi visomis drąsiomis nuotakomis, kurios laužo "tortinių" suknių standartus ir renkasi originalias rankų darbo puošmenas wub.gif thumbup.gif
Nors ir pati labai norėčiau kažko panašaus, bet mano figūrai deja netinka verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tila: 19 birželio 2007 - 22:22
QUOTE(Tila @ 2007 06 19, 23:17)
Kreipkis į forumietę Juttą. Ji neria rūbelius  thumbup.gif

Man nertos bei megztos suknelės labai gražu. Kažkada užsienio spaudoje pamačiau nuotaką su nerta suknute ir susižavėjau  wub.gif  Paskui forume radau Moshkę, ji per savo vestuves vilkėjo su nuostabią megztą suknutę. Labai labai gražu. Todėl žaviuosi visomis drąsiomis nuotakomis, kurios laužo "tortinių" suknių standartus ir renkasi originalias rankų darbo puošmenas  wub.gif  thumbup.gif
  Nors ir pati labai norėčiau kažko panašaus, bet mano figūrai deja netinka  verysad.gif

Sveikute, Tila , kaip faina, kad yra daugiau merginų, kurioms patinka nertos vestuvinės suknelės drinks_cheers.gif
O dėl figūros tai neturėtum krimstis, nes galima labai gražiai nertus drabužėlius pritaikyti bet kokiai figūrai - ir labai stambiai, ir labai smulkiai. mirksiukas.gif
Atsakyti