Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

Megztos suknelės išleistuvių vakarui, bet manau tiktų ir vestuvėms 4u.gif
user posted image
Megztų suknelių žurnalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 04 birželio 2007 - 13:07
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 06 04, 12:55)
aiū  4u.gif
bet šiaip tai labai nuotaika nukrito...draugo sesei tai nelabai, bo trumpa...kolegė sakė, kad jei tik susirašytumėm tai būtų nieko, bet dabar, kadangi biškį darom vestuves, tai nelabai...nu tipo nepuošni, paprasta...ai žodžiu...nors gal kai supurkšiu krakmolu tas gėlytes, kad lapelei stovėtų bus visai ir nieko. kažin kaip su tais Svarovskiais, puošti ar ne. Patarkit  g.gif Dabar reik batų ieškoti ilgų, bet lengvų.

Sveikutės visos "nestandartinės" bigsmile.gif Jau senokai bebuvau čia, "dakalinėju" diplominį...

Kokia nuostabi suknutė stirna_Liu thumbup.gif Ir nesiklausyk ką ten šneka kiti žmonės, ne jiems ją dėvėti doh.gif . Tikrai labai gražiai atrodo netgi nuotraukoj, o realybėj tikrai daug gražiau, nes čia yra megstas darbas, tiesiog jau tai yra didelė puošmena! Ypač nestandarto mėgėjoms ir mėgėjams taip pat mirksiukas.gif
Patariu tau nesigadinti šventinės nuotaikos, stirna_Liu, tu būsi tikrai nuostabi nuotaka, daug gražesnė už visas "tortines" thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astute_k @ 2007 06 04, 14:06)
Megztos suknelės išleistuvių vakarui, bet manau tiktų ir vestuvėms 4u.gif
user posted image
Megztų suknelių žurnalas

Sveikute, astute_k 4u.gif
Aš, matyt, nemoku pamatyti to žurnalo, bandžiau siūstis, bet gavosi kažkokia nesamonę, hieroglifų kratinys...
Gal gali kokiu nors kitokiu būdu padaryti, kad būtų galima pamatyti tą žurnalą? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=geltoniausia,2007 06 04, 20:16]
Sveikutės visos "nestandartinės" bigsmile.gif Jau senokai bebuvau čia, "dakalinėju" diplominį...

Kokia nuostabi suknutė stirna_Liu thumbup.gif Ir nesiklausyk ką ten šneka kiti žmonės, ne jiems ją dėvėti doh.gif . Tikrai labai gražiai atrodo netgi nuotraukoj, o realybėj tikrai daug gražiau, nes čia yra megstas darbas, tiesiog jau tai yra didelė puošmena! Ypač nestandarto mėgėjoms ir mėgėjams taip pat mirksiukas.gif
Patariu tau nesigadinti šventinės nuotaikos, stirna_Liu, tu būsi tikrai nuostabi nuotaka, daug gražesnė už visas "tortines" thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:

Ačiukas tau drinks_cheers.gif Tikrai labai pakelei nuotaika smile.gif Dabar galutinai apsisprendžiau, kad prašysiu kolegės jog pridėtų blizgančių karoliukų, o pasijonį darysiu kūno splavos. Nebus jokios spalvos, tik lengvas blizgesys. Ir dabar ieškosiu ilgų lengvų batų. Tai jei kuri pamatysit kur pirkti būtinai parašykit. Tinka Vilnius ir Kaunas.
Dabar biškį ne į temą tongue.gif O mano panos, kurioms rašiau bakalaurinius apsigynė vakar, tai viena gavo 9, o kita 7 (šita, tai net neskambina pranešti kiek gavo). Nepatenkinta doh.gif Bet 7 visai geras pažimys, plius už tokią kainą kaip aš rašiau, tai niekur nebūtų radusi. Ir dar buvo likę 4 sav. iki gynimo.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 06 04, 21:16)
Sveikute, astute_k  4u.gif
Aš, matyt, nemoku pamatyti to žurnalo, bandžiau siūstis, bet gavosi kažkokia nesamonę, hieroglifų kratinys...
Gal gali kokiu nors kitokiu būdu padaryti, kad būtų galima pamatyti tą žurnalą?  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Žurnalą galima peržiūrėti nemakamos programėlės pagalba
Atsakyti
[quote=bielra,2007 06 05, 08:05]
[quote=geltoniausia,2007 06 04, 20:16]

Papildyta:

Ačiukas tau drinks_cheers.gif Tikrai labai pakelei nuotaika smile.gif Dabar galutinai apsisprendžiau, kad prašysiu kolegės jog pridėtų blizgančių karoliukų, o pasijonį darysiu kūno splavos. Nebus jokios spalvos, tik lengvas blizgesys. Ir dabar ieškosiu ilgų lengvų batų. Tai jei kuri pamatysit kur pirkti būtinai parašykit. Tinka Vilnius ir Kaunas.
Dabar biškį ne į temą tongue.gif O mano panos, kurioms rašiau bakalaurinius apsigynė vakar, tai viena gavo 9, o kita 7 (šita, tai net neskambina pranešti kiek gavo). Nepatenkinta doh.gif Bet 7 visai geras pažimys, plius už tokią kainą kaip aš rašiau, tai niekur nebūtų radusi. Ir dar buvo likę 4 sav. iki gynimo.
[/quote]

Ups. Aš ir vėl iš kolegės parašiau...net nepastebėjau, kad ji neatsijungusi...
Atsakyti
Tylu čia visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 06 05, 15:57)
Tylu čia visai  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
visos mezga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara08 @ 2007 06 07, 12:42)
visos mezga  smile.gif

bandžiau kitam forume bendrauti, tokią labdaringa akciją paskelbti, tai pakraupau kaip ten merginos bendrauja doh.gif net nebisinori ten ką ir rašyti... vestuves daro už 10000 ir daugiau, o gaila paaukoti 10 lt. dar visokių išvedžiojimų prisigalvoja...va čia mes nors ir mažiau pliurpiam, bet bent jau apie reikalus, o ne apie einu dabar valgyti, arba važiuoju teises pasikeisti. man taip atrodo, kad supermama yra tam, kad patartų, padėtų ir t.t. o ne pliurpalų portalas apie nieka. paskui jei ko ieškai, tai reik puse dienos praleisti, kad rastum tau reikalingą info. šiaip manau, kad tam yra skirta skype ir dar kt. programos.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 06 07, 13:22)
bandžiau kitam forume bendrauti, tokią labdaringa akciją paskelbti, tai pakraupau kaip ten merginos bendrauja  doh.gif  net nebisinori ten ką ir rašyti... vestuves daro už 10000 ir daugiau, o gaila paaukoti 10 lt. dar visokių išvedžiojimų prisigalvoja...va čia mes nors ir mažiau pliurpiam, bet bent jau apie reikalus, o ne apie einu dabar valgyti, arba važiuoju teises pasikeisti. man taip atrodo, kad supermama yra tam, kad patartų, padėtų ir t.t. o ne pliurpalų portalas apie nieka. paskui jei ko ieškai, tai reik puse dienos praleisti, kad rastum tau reikalingą info. šiaip manau, kad tam yra skirta skype ir dar kt. programos.

taip nesinervuok. as ir ten ir ir cia visada paskaitau. visi daro pagal galimybes. nors as pati su gifiuirine zenysiuos, bet jauciu silpnybe nertoms. jei pati zenyciaus ne vasara tai tikrai tokia deciaus. tuo labiau kad pati ir mezgu ir neriu. ir mano mama labai graziai neria. graziau uz mane aisku. ji man vis siule kad numegs, bet as atisakinejau. o vat mano drauge tai ir uzsikabino ant nertos. ruosiasi nertis. bet ne pati. kazkaip as ir domiuosi jos sitais reikalais. kad jus ir daug rasot apie tas sukneles nertas, bet kazkodel tik tu ir dar kelios isikelet. kodel slepiat unikalius darbus. man paciai labai idomu paziuret. ir kai jai nunersim butinai ikelsiu.

o del labdaros tai skyk kas cia per daiktas ir kur cia pervest 10 Lt. jei reikia tai reikia
Atsakyti
o del labdaros tai skyk kas cia per daiktas ir kur cia pervest 10 Lt. jei reikia tai reikia
[/quote]
čia liečia labiau Kauno nuotakas, kurios vaikšto į kursus Vilniaus gatvėje (Kauno arkivyskupijos suaugusiųjų katechezės mokykla). Paskaitėles veda labai du šaunūs vyrukai Alvydas ir Antanas. Tą jų darbą remia kažkokie užseniečių bendruomenė (nepamenu tiksliai) plius kartais pastato jie aukų dėžutę. Kiek pastebėjau tai visi aukoja metaliniais Lt. Jie keletą kartų užsiminė, kad jeigu kas turi namie ar darbe veikiantį ventiliatorių/kondiškę ir ruošiasi išmesti galbūt galėtų padovanoti. Toje palėpėje labai karšta. Tada aš sumaniau paskelbti apie tai supermamoj kauno nuotakų skyrelyje, kad gal yra norinčių prisidėti. Tai reakcija be komentarų... Perverčiau visas savo vizitkes ir neradau jokios firmos, kuri prekiauja tokiais daiktais. Nežinau galbūt dar pasikalbėsiu su savuoju ir mes nupirksime kokį ventiliatorių. Vis jiems bus vėsiau tas 1,5 val.
Atsakyti
[quote=stirna_Liu,2007 06 07, 15:15]
[/quote]
čia liečia labiau Kauno nuotakas, kurios vaikšto į kursus Vilniaus gatvėje (Kauno arkivyskupijos suaugusiųjų katechezės mokykla). Paskaitėles veda labai du šaunūs vyrukai Alvydas ir Antanas. Tą jų darbą remia kažkokie užseniečių bendruomenė (nepamenu tiksliai) plius kartais pastato jie aukų dėžutę. Kiek pastebėjau tai visi aukoja metaliniais Lt. Jie keletą kartų užsiminė, kad jeigu kas turi namie ar darbe veikiantį ventiliatorių/kondiškę ir ruošiasi išmesti galbūt galėtų padovanoti. Toje palėpėje labai karšta. Tada aš sumaniau paskelbti apie tai supermamoj kauno nuotakų skyrelyje, kad gal yra norinčių prisidėti. Tai reakcija be komentarų... Perverčiau visas savo vizitkes ir neradau jokios firmos, kuri prekiauja tokiais daiktais. Nežinau galbūt dar pasikalbėsiu su savuoju ir mes nupirksime kokį ventiliatorių. Vis jiems bus vėsiau tas 1,5 val.
[/quote]

as galvojau kad kokiems vaikams. cia kitas reikalas. pvz mes tai mokejom per tuos kursus irgi. labai ta vedeja faina. ir aukojom visi tikrai nemetaliniais. tai cia reikia kalbetis konkreciai tuose kursuose. interne nelabai patikimai atrodo. man asmeniskai irgi biski juokingai atrodo kai dari vestuves tai darai. jei baznycioje tuokiesi reiskia sventa. tai ir paaukoti 20lt neturetu buti gaila. bet aisku visi uz savo parapijas.
nu ka cia apie dieva. gal apie suknes geriau
Atsakyti