Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 05 21, 11:07)
dar kelios

ta paskutinė labai graži. bet kažin ar ji nerta g.gif gal ten mašina megzta? nes šiaip rankom kai neri, tai labai daug niuansų ir atrodo ir to norėtum ir ano, bet daug ko tenka atsisakyti... va mano, kai neria, tai kadangi siūlas šilikinis, tai labai lengvai yra ir kai reik sujungti labai pavojinga, kad neišsiardytų... gražu būtų, jei per vestuves suknelė iširtų
clap_1.gif o tai būtų visiems juoko yahoo.gif
Atsakyti
Oi, kokių grožių gita_tiesiog įdėjo thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Negaliu atsižiūrėti, o ypač patinka 3 numeriu pažymėta suknutė ax.gif

Rodykitės, merginos, savo grožius mirksiukas.gif greičiau.
Atsakyti
Sveikos merginos,
kažkodėl čia vėl ramu doh.gif matyt labai mažai yra nuotakų, kurios bus ne su pūsta suknele, o su nerta, megzta, ar tiesiog išskirtine. ir ne savo pūstumu, o modeliu, medžiaga ir t.t. nemanykit, kad aš tas princeses smerkiu, tik tiesiog truputį juokinga, kai skaitai skelbimus "parduodu nuostabę vestuvinę suknelę", o ten paprasta, kaip ir visų kitų suknelė.

raportuoju kokia situacija su mano suknele smile.gif kalbėjau ką tik su mama, tai jei planai nesikeis sekmadienį važiuosiu paskutiniam primatavimui. ir jei viskas ok. jau susiūs visus šonus, t.y. pabaigs apdailą. dabar beliks tik kolegę prikalbinti, kad man dar ją papuoštų kokiais Svarovskiais, ir kaklo papuošalą kokį padarytų.
jei susišaudysiu fotiką, tai parodysiu foto kt. sav.

žinoma jei viskas vyks pagal planą, nes ką tik kalbėjau su būsimuoju, tai sakė, kad šeštadienį nusimato darbas doh.gif
Atsakyti
Penktadieni maciau nuotaka prie katedros su nerta suknele, atrode labai graziai, balta su geltonom gelem apacioje thumbup.gif tik nuotaka buvo laaaabai liekna, man atrodo tik ant tokiu kudenu ir ziurisi graziai nertos sukneles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 05 21, 21:07)
dar kelios

kokios grazio sukneles 4u.gif
Atsakyti
šiandien buvau pas mezgėją. super thumbup.gif liepos pabaigoje mano suknyte jau bus numegzta. beliks pasisiūti po apačią ir papuošti suknytę karoliukais, o tada jau prie altoriaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 05 30, 20:08)
šiandien buvau pas mezgėją. super  thumbup.gif liepos pabaigoje mano suknyte jau bus numegzta. beliks pasisiūti po apačią ir papuošti suknytę karoliukais, o tada jau prie altoriaus  wub.gif

super uper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

atrodo, kad būsiu šokiravusi visus ne tik, kad su nerta, bet dar ir su trumpa suknele...Turiu kelias foto, bet ne kokios...Nes brolio draugė fotkino visą suknelę, o pasirodo nenufotkino...Tai padariau tik kelias doh.gif Nors lyg ir nesvarbu aplinkinių reakciją, bet nesinori, kad visi kreivai žiūrėtų. Bandysiu įkelti jei leis...neleidžia...
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 06 04, 08:28)
Sveikos,

atrodo, kad būsiu šokiravusi visus ne tik, kad su nerta, bet dar ir su trumpa suknele...

Tai idek i pvz. www.fotki.com ir duok nuoroda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naktine` @ 2007 06 04, 10:10)
Tai idek i pvz. www.fotki.com ir duok nuoroda  drinks_cheers.gif

http://public.fotki.com/0929/suknel/

nelabai aš ten moku įkelti. kažkas lyg ir gavosi. jei reiks prisijungimo tai 0929 ir pypalius
Atsakyti
stirna_Liu labai grazhu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2007 06 04, 11:50)
stirna_Liu labai grazhu  wub.gif

aiū 4u.gif
bet šiaip tai labai nuotaika nukrito...draugo sesei tai nelabai, bo trumpa...kolegė sakė, kad jei tik susirašytumėm tai būtų nieko, bet dabar, kadangi biškį darom vestuves, tai nelabai...nu tipo nepuošni, paprasta...ai žodžiu...nors gal kai supurkšiu krakmolu tas gėlytes, kad lapelei stovėtų bus visai ir nieko. kažin kaip su tais Svarovskiais, puošti ar ne. Patarkit g.gif Dabar reik batų ieškoti ilgų, bet lengvų.
Atsakyti