Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(syte @ 2007 05 14, 18:40)
O gal gali plačiau apie tai papasakoti? Parodyti tinkamų raštų pavyzdžių ir pasakyti, kokie siūlai tiktų? Jaučiu, kad man tokia detalė suknelei labai tiktų  g.gif  Galbūs "dirželį" arba rankogalius tokius pabandyčiau padaryti  bigsmile.gif

aš mezgu su vilnoniais siūlais, nes jie nelabai burbuliuojasi, pabandyk taip: nueini į siūlų aprduotuvę ir stipriai brauki per siūla (na ne taip stipriai kad plyštų lotuliukas.gif ) ir žiūri ar nesiburbuliuoja, kitaip karoliukas „neis“ per siūlą ir neišeis niekas smile.gif beje, reikia labai mažų karoliukų, biserio, o raštų pavyzdžių neturiu, tik knygą, beje, vienos poros riešinės kaina 100LT g.gif nes daug darbo jas numegzti, bet gražiai atrodo po švarku, atrodo kaip su megztuku, bet jo nėra, kaip jos atrodo gali pažiūrėt čia:
http://www.vydija.lt...sines-nauja.htm
P.S. mano teta mokėsi pas vieną močiutę, tai primokino ją ten visko biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui, katanelis , už šaunią idėją mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Manau, kad ne vienai patiks toks karoliukų variantas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 05 15, 02:15)
Dėkui, katanelis , už šaunią idėją  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif
Manau, kad ne vienai patiks toks karoliukų variantas.  thumbup.gif

Tai jau tikrai smile.gif Aš jau dabar galvoju, kur galėčiau tokią detalę pritaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 05 15, 02:15)
Dėkui, katanelis , už šaunią idėją  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif
Manau, kad ne vienai patiks toks karoliukų variantas.  thumbup.gif

prašom 4u.gif tikiuosi pamačijau hihihi.gif jei pirksit karoliukus savajai suknytei mirksiukas.gif tai pirkit geresnius karoliukus, Guterman firmos, jie labai lygūs ir raštas tada labai gražiai gaunasi, gaila neturiu foto savo darbų, bet greitai žadu įmesti, tai parodyčiau kaip skiriasi su gerais karoliukais ir truputi prastesniais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(syte @ 2007 05 15, 10:03)
Tai jau tikrai smile.gif Aš jau dabar galvoju, kur galėčiau tokią detalę pritaikyti  ax.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

vakar mama parašė sms'ą, kad buvo pas mano suknelės nėrėją ir liko tik priekį kažką ten biškį pabaigti ir susiūti viską 4u.gif mama sakė, kad bus labai gražu. nors čia jos gal ir objektyvi nuomonė, bet pradžioje, kai tik draugė jos pradėjo nerti ir kai klausdavau "nu kaip" tai sakydavo, kad "nežinau". tai buvau šokusi į paniką, kad š... bus doh.gif
tai merginos pasižadu, kai tik baigsiu savo chaltūras lėksiu į kaimą pasiimti suknelės (čia mes taip su draugu vidinam namus, kur tėvai gyvena) ir įmesiu fotkių.
tiesa, nėrėja sakė, kad nestorėčiau iki vestuvių nestuke.gif biggrin.gif žiūrėsim kaip čia bu su tuo storėjimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 05 16, 08:40)
Sveikos,

vakar mama parašė sms'ą, kad buvo pas mano suknelės nėrėją ir liko tik priekį kažką ten biškį pabaigti ir susiūti viską  4u.gif  mama sakė, kad bus labai gražu. nors čia jos gal ir objektyvi nuomonė, bet pradžioje, kai tik draugė jos pradėjo nerti ir kai klausdavau "nu kaip" tai sakydavo, kad "nežinau". tai buvau šokusi į paniką, kad š... bus  doh.gif
tai merginos pasižadu, kai tik baigsiu savo chaltūras lėksiu į kaimą pasiimti suknelės (čia mes taip su draugu vidinam namus, kur tėvai gyvena) ir įmesiu fotkių.
tiesa, nėrėja sakė, kad nestorėčiau iki vestuvių nestuke.gif  biggrin.gif  žiūrėsim kaip čia bu su tuo storėjimu  g.gif

Oi, kaip faina thumbup.gif Lauksim labai pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
kitą savaitę susitinku su mezgėja. Gal jau greitai galėsiu ir aš pasidžiaugti rezultatais thumbup.gif
stirna_Liu oi laukiam laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 05 18, 10:38)
kitą savaitę susitinku su mezgėja. Gal jau greitai galėsiu ir aš pasidžiaugti rezultatais  thumbup.gif
stirna_Liu oi laukiam laukiam foto  bigsmile.gif

oi laukit laukit lotuliukas.gif
Atsakyti
FOTO FOTO foto foto!!!!!! ploja.gif ploja.gif ploja.gif jetai kaip laukiu pavyzduku... blush2.gif ax.gif
o tos riesines tai geras dalikelis, ir manau suknutei but galima kaip nors pritaikyt, arba viena ju kaip papuosala mirksiukas.gif
Atsakyti
... bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 05 21, 07:17)

labai grazu wub.gif tokios visai noreciau antrai dienai
Atsakyti
dar kelios
Atsakyti