Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(geltoniausia @ 2007 05 12, 15:21)
Sveikutės, visos nėriniuotos jaunamartės  mirksiukas.gif
Kaip jums sekasi su būsimom savo suknytėm? Gal jau turite ką nors parodyti ir mums pasidžiaugti?  ax.gif  4u.gif
Ar jau baigta tavo suknytė, stirna_Liu?
Na, taviškė, Mijute, tai turbūt dar nepradėta? Rašei, kad tik gegužės gale pradės ją "gaminti".

Na tikrai visos dingom iš super mamos. Aš tai vai prisiėmiau bakalaurinius rašyti, tai visą laisvą laiką pardaviau sad.gif

Buvau per mamos dieną pasižiūrėti į savo suknytę tongue.gif Iš dalių sudėti, tai vaizdo dar ir nėra. Bet šiaip procesas vyksta gerai smile.gif Manau mėnesio bėgyje jau turėsiu rezultatą thumbup.gif Kankina abejonės ar dėti pasijonį ar ne. Mama sakė, kad geltonas bus negražus... Galvoju apie ružava, bet jau taip pabodo man ši spalva g.gif
Tai numegzta dabar yra tiek: visa nugara, priekio nuo apačios iki pusės (čia kažkodėl taip reik nerti nuo apačios), aplink visą suknelę gėlės, kaklo visos gėlės (iškirptė tai gavosi laaaaaaaaabai gili) ir vienos rankovės pradžia (va ji man ir labiausiai patiko).
Merginos gal esat girdėjusios apie purškiamą priemonę krakmolinimo. Sakė, kad yra pirkti, bet kur? Man reiks gėlytes supurkšti, kad ten tokie lapiukai stovėtų lotuliukas.gif
Ir ką reiks su liemenuku daryti g.gif Dar kol viskas nesusiūta, tai atrodo, kad nugaroje matysis liemenukas... Gal nugaroje tam trikampyje prašyti, kad ko prinertų g.gif
Atsakyti
O, ir tu prie bakalauro, tik supratau, kad ne prie savo? mirksiukas.gif Aš tai savo "gimdau"... doh.gif

Tu pasakoji apie savo suknytę, o aš jau matau rezultatą thumbup.gif Labai laki vaizduotė pas mane... blush2.gif oi, kaip noriu pamatyti rezultatą, ne mažiau nei tu ax.gif
Dėl pasijonio. Tai jeigu labai persišviečia, gal ir reiktų dėti, nors... Ką aš žinau... Aš tai kaip tik svajoju apie labai sexy suknutę lotuliukas.gif Na, nevisai, kad jau ten plika matyčiausi, bet tokia nerta ar megzta be pasijonio galėtų būti... rolleyes.gif
O spalvą tai manau reiktų derinti prie vyro kostiumo detalių arba atvirkščiai. O, tiesa, tavo suknytė bus baltos spalvos? Neprisimenu ar jau rašei... Tai jeigu balta, tada tinka visos spalvos pasijoniui, svarbu, kad tik tau patiktų thumbup.gif
O jeigu ne baltos, tada manau, reiktų pasijonį dėti tamsesnį, arba net galima būtų kad ir kitos spalvos, tik kad derėtų.
O kokia ten rankovės pradžia įspūdinga? Ir mane suintrigavo ax.gif
Apie purškiamą krakmolinimo priemonę tai tikrai esu girdėjusi. Gal reikia jos ieškoti prie užuolaidų ar lyginimo prekių g.gif . Bet tikrai tokia yra.
O dėl nugaros, tai kai susiūs gal nebesimatys liemenuko g.gif O jeigu matysis, tai kaip tu ir sakai, paprašyk, kad dar prinertų gėlyčių ir bus liuks thumbup.gif
Atsakyti
oi mano dar nepradeta suknyte, bet jau viskas kita savaite skambinsiuos ir tarsiuos suitikti. nebeislauksiu ilgiau ax.gif taip norisi greiciau pamatyti rezultata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 05 12, 18:15)
oi mano dar nepradeta suknyte, bet jau viskas kita savaite skambinsiuos ir tarsiuos suitikti. nebeislauksiu ilgiau  ax.gif taip norisi greiciau pamatyti rezultata  smile.gif

pamatysi bus nuostabi suknute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 05 12, 20:21)
pamatysi bus nuostabi suknute thumbup.gif

dekui, prince, labai tikiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 05 12, 18:08)
O, ir tu prie bakalauro, tik supratau, kad ne prie savo?  mirksiukas.gif  Aš tai savo "gimdau"... doh.gif

Tu pasakoji apie savo suknytę, o aš jau matau rezultatą  thumbup.gif  Labai laki vaizduotė pas mane...  blush2.gif  oi, kaip noriu pamatyti rezultatą, ne mažiau nei tu  ax.gif
Dėl pasijonio. Tai jeigu labai persišviečia, gal ir reiktų dėti, nors... Ką aš žinau... Aš tai kaip tik svajoju apie labai sexy suknutę  lotuliukas.gif  Na, nevisai, kad jau ten plika matyčiausi, bet tokia nerta ar megzta be pasijonio galėtų būti...  rolleyes.gif
O spalvą tai manau reiktų derinti prie vyro kostiumo detalių arba atvirkščiai. O, tiesa, tavo suknytė bus baltos spalvos? Neprisimenu ar jau rašei... Tai jeigu balta, tada tinka visos spalvos pasijoniui, svarbu, kad tik tau patiktų  thumbup.gif
O jeigu ne baltos, tada manau, reiktų pasijonį dėti tamsesnį, arba net galima būtų kad ir kitos spalvos, tik kad derėtų.
O kokia ten rankovės pradžia įspūdinga? Ir mane suintrigavo  ax.gif
Apie purškiamą krakmolinimo priemonę tai tikrai esu girdėjusi. Gal reikia jos ieškoti prie užuolaidų ar lyginimo prekių  g.gif . Bet tikrai tokia yra.
O dėl nugaros, tai kai susiūs gal nebesimatys liemenuko  g.gif  O jeigu matysis, tai kaip tu ir sakai, paprašyk, kad dar prinertų gėlyčių ir bus liuks  thumbup.gif

Suknutė tai balta. Tai vat ir galvojau dėti pasijoni, kad būtų prie ko jaunikį derinti lotuliukas.gif Bo man tai žiauriai nepatinka, kai jaunoji būna išsipusčiusi už 3000 Lt, o jaunasis bile kaip, kad tik pigiau.
Kaip durnė apsiėmiau du bakalaurinius rašyti, tai keikiu save
bash.gif bash.gif bet kai pagalvoju apie pinigėlius, tai visai gera pasidaro.
Rankovių pradžia iš gėlių, jas taip nutaikė, kad viena būtų ant rankos viršaus, o ne kur šone. Ir gėlytės kraštelis kuris eina link pirštų beveik V formos, tai žinok super atrodo. Ir jos ilgos (čia buvo būtina salyga) maždaug iki kur prasideda krumpliai (kažin ar suprasi ką čia parašiau) ir aptemptos.
***** juk galėjau pafotkinti, kažkaip net į galvą neatėjo tokia mintis.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 05 13, 15:32)
Suknutė tai balta. Tai vat ir galvojau dėti pasijoni, kad būtų prie ko jaunikį derinti  lotuliukas.gif  Bo man tai žiauriai nepatinka, kai jaunoji būna išsipusčiusi už 3000 Lt, o jaunasis bile kaip, kad tik pigiau.
Kaip durnė apsiėmiau du bakalaurinius rašyti, tai keikiu save
bash.gif  bash.gif  bet kai pagalvoju apie pinigėlius, tai visai gera pasidaro.
Rankovių pradžia iš gėlių, jas taip nutaikė, kad viena būtų ant rankos viršaus, o ne kur šone. Ir gėlytės kraštelis kuris eina link pirštų beveik V formos, tai žinok super atrodo. Ir jos ilgos (čia buvo būtina salyga) maždaug iki kur prasideda krumpliai (kažin ar suprasi ką čia parašiau) ir aptemptos.
***** juk galėjau pafotkinti, kažkaip net į galvą neatėjo tokia mintis.

Ot, tikrai galėjai doh.gif Kažkaip man labai rūpi blush2.gif Gal tada ir savo pradėsiu kaip nors kurpti ax.gif
Jo, dėl tų jaunikių tai ir aš pastebiu... Būna taip, kad jaunoji, tai ojojoi kokia, o jaunikis vos ne už paskutinius pinigus aprengtas doh.gif
Tai ir paderinkit tą spalvytę tarpusavyje, kad tiktų ir jam, ir tau. Taip įsivaizduoju, kad ir puokštė turėtų būti tokio pačio kalorito...
Atsakyti
aisku turetu buti balta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gita_tiesiog: 13 gegužės 2007 - 17:05
QUOTE(gita_tiesiog @ 2007 05 13, 18:02)
aisku turetu buti balta

Oi, tikrai labai graži suknytė, tik aišku, ne juoda doh.gif vestuvėms. Bet gali būti ir ne balta mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaitau jūsų temelę ir stovi man akyse Lauros ( Iš grupės Laura and the Lovers, kur Eurovizijoj Lt atsovavo kuriais čia metais nepamu) vestuvinė suknia. Mačiau kažkuriam žurnale, gal žmonės arba Lietuvos ryto priede Stilius. Palaidinuke ir platėjančios kelnės/sijonas. nu taip subtiliai, super atrodė, siūlai mocheriniai jei neklystu buvo.
O beje dar yra toks būdas, kai karoliukai įneriami. Suveriami ant siūlo karoliukai ir išneriama su užmetimu arba be, priklauso nuo karoliuko, tada atsistumi dar viena karoliuka ir vėl išneri. Labai dekoratyviai ir dailiai atrodo. Neseniai mačiau parduotuvėj tokį diržą, tai prisiminiau, kad taip galima papuošti bet kokį nėrinį. Taip daug gražiau nei išsiuvinėjant karoliukais.
Gal kuri prisitaikysit šią idėją.
O man asmeniškai labai gražu, kai nėriniai, mezginiai derinami prie medžiaginių detalių.
Pasijoniui šilkas tikrai malonu prie kūno, būtų, bet jau brangumas to naturalaus šilko, gal pabandykit šifoną. Jis neturėtų elektrintis ir yra pigesnis. Metras apie 15 Lt jei neklystu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 05 14, 18:19)
Skaitau jūsų temelę ir stovi man akyse Lauros ( Iš grupės Laura and the Lovers, kur Eurovizijoj Lt atsovavo kuriais čia metais nepamu) vestuvinė suknia. Mačiau kažkuriam žurnale, gal žmonės arba Lietuvos ryto priede Stilius. Palaidinuke ir platėjančios kelnės/sijonas. nu taip subtiliai, super atrodė, siūlai mocheriniai jei neklystu buvo.
  O beje dar yra toks būdas, kai karoliukai įneriami. Suveriami ant siūlo karoliukai ir išneriama su užmetimu arba be, priklauso nuo karoliuko, tada atsistumi dar viena karoliuka ir vėl išneri. Labai dekoratyviai ir dailiai atrodo. Neseniai mačiau parduotuvėj tokį diržą, tai prisiminiau, kad taip galima papuošti bet kokį nėrinį. Taip daug gražiau nei  išsiuvinėjant karoliukais.
  Gal kuri prisitaikysit šią idėją.
  O man asmeniškai labai gražu, kai nėriniai, mezginiai derinami prie medžiaginių detalių.
  Pasijoniui šilkas tikrai malonu prie kūno, būtų, bet jau brangumas to naturalaus šilko, gal pabandykit šifoną. Jis neturėtų elektrintis ir yra pigesnis. Metras apie 15 Lt jei neklystu. unsure.gif

aha, labai gražu įnerti karoliukai, pati mezgu riešines su karoliukais, tai vargo yra, kol susineri, dar ne bet koks siūlas tinką, kad nesiburbuliuotų, o ir daug jų reiktų suknutei, tad visų iškart nesusiversi, reiks plėšti siūlą ir ir vėl nerti, po to klijuoti siūlus, ar surišti, tas nelabai kaip atrodo g.gif be to, reik ir raštus turėti, kad karoliukai gražiai atrodytų, o ne bet kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 05 14, 18:23)
aha, labai gražu įnerti karoliukai, pati mezgu riešines su karoliukais, tai vargo yra, kol susineri, dar ne bet koks siūlas tinką, kad nesiburbuliuotų, o ir daug jų reiktų suknutei, tad visų iškart nesusiversi, reiks plėšti siūlą ir ir vėl nerti, po to klijuoti siūlus, ar surišti, tas nelabai kaip atrodo  g.gif be to, reik ir raštus turėti, kad karoliukai gražiai atrodytų, o ne bet kaip  mirksiukas.gif

O gal gali plačiau apie tai papasakoti? Parodyti tinkamų raštų pavyzdžių ir pasakyti, kokie siūlai tiktų? Jaučiu, kad man tokia detalė suknelei labai tiktų g.gif Galbūs "dirželį" arba rankogalius tokius pabandyčiau padaryti bigsmile.gif
Atsakyti