QUOTE(geltoniausia @ 2007 05 12, 15:21)
Sveikutės, visos nėriniuotos jaunamartės
Kaip jums sekasi su būsimom savo suknytėm? Gal jau turite ką nors parodyti ir mums pasidžiaugti?
Ar jau baigta tavo suknytė, stirna_Liu?
Na, taviškė, Mijute, tai turbūt dar nepradėta? Rašei, kad tik gegužės gale pradės ją "gaminti".
Kaip jums sekasi su būsimom savo suknytėm? Gal jau turite ką nors parodyti ir mums pasidžiaugti?
Ar jau baigta tavo suknytė, stirna_Liu?
Na, taviškė, Mijute, tai turbūt dar nepradėta? Rašei, kad tik gegužės gale pradės ją "gaminti".
Na tikrai visos dingom iš super mamos. Aš tai vai prisiėmiau bakalaurinius rašyti, tai visą laisvą laiką pardaviau
Buvau per mamos dieną pasižiūrėti į savo suknytę Iš dalių sudėti, tai vaizdo dar ir nėra. Bet šiaip procesas vyksta gerai Manau mėnesio bėgyje jau turėsiu rezultatą Kankina abejonės ar dėti pasijonį ar ne. Mama sakė, kad geltonas bus negražus... Galvoju apie ružava, bet jau taip pabodo man ši spalva
Tai numegzta dabar yra tiek: visa nugara, priekio nuo apačios iki pusės (čia kažkodėl taip reik nerti nuo apačios), aplink visą suknelę gėlės, kaklo visos gėlės (iškirptė tai gavosi laaaaaaaaabai gili) ir vienos rankovės pradžia (va ji man ir labiausiai patiko).
Merginos gal esat girdėjusios apie purškiamą priemonę krakmolinimo. Sakė, kad yra pirkti, bet kur? Man reiks gėlytes supurkšti, kad ten tokie lapiukai stovėtų
Ir ką reiks su liemenuku daryti Dar kol viskas nesusiūta, tai atrodo, kad nugaroje matysis liemenukas... Gal nugaroje tam trikampyje prašyti, kad ko prinertų