Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 19, 11:17)
Na, mes tai kaip bendramintės - dvynės  lotuliukas.gif  thumbup.gif
O ir vyrai mūsų vienodai prijaučiantys  mirksiukas.gif
Tai būtinai įdėk  clap.gif  clap_1.gif  Pasigrožėsim visos  photo.gif

Labai nekritikuokit blush2.gif man pati suknutė labai patiko, tik aš storokoka jai buvau doh.gif ypač veidukas papurtęs kaip gėrus doh.gif
Čia matosi, kaip lipa pasijonis
user posted image
Čia matosi siūlai gerai
user posted image
Čia iš toliau
user posted image
Čia iš arčiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 04 19, 15:06)
Labai nekritikuokit blush2.gif man pati suknutė labai patiko, tik aš storokoka jai buvau doh.gif ypač veidukas papurtęs kaip gėrus doh.gif
user posted image
Čia matosi siūlai gerai
user posted image
Čia iš toliau
user posted image
Čia iš arčiau
user posted image

unreal suknute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Moshke, nerealu super atrodei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai grazu ir nei turpucio neatrodei stora. Eina sau koks grozis clap.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2007 04 19, 13:12)
unreal suknute  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(astute_k @ 2007 04 19, 13:23)
Pritariu  clap.gif  thumbup.gif

QUOTE(Mijute @ 2007 04 19, 13:23)
Moshke, nerealu super atrodei  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif labai labai grazu ir nei turpucio neatrodei stora. Eina sau koks grozis  clap.gif

Ačiū ačiū blush2.gif pripratau sliekas gyvenime būt, tai kai sumoteriškėjau,tai ramybės neberandu doh.gif bet dėkui už gražius žodžius wub.gif
p.s. suknutės raštas labai paprastas,mano akimis žiūrint dabar,kai jau pati mezgu tokius dalykus, tai genealus mezgėjos sprendimas buvo - elastingas, nesudėtingas raščiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 04 19, 15:47)
Ačiū ačiū blush2.gif pripratau sliekas gyvenime būt, tai kai sumoteriškėjau,tai ramybės neberandu doh.gif bet dėkui už gražius žodžius wub.gif
p.s. suknutės raštas labai paprastas,mano akimis žiūrint dabar,kai jau pati mezgu tokius dalykus, tai genealus mezgėjos sprendimas buvo - elastingas, nesudėtingas raščiukas wub.gif

Oooiiii..... wub.gif wub.gif wub.gif
Super thumbup.gif
Tai čia netgi ne nerta, o megzta! bigsmile.gif Ir sprendimas tai tikrai vykęs, kaip pasakytų siuvėjai - iš kampo mirksiukas.gif Turėjo gerai apgulti kūną, aš taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 04 19, 15:06)
user posted image
Čia matosi siūlai gerai
user posted image
Čia iš toliau
user posted image
Čia iš arčiau
user posted image

kokia grazi suknyte thumbup.gif
Atsakyti
kokia grazi suknele.... blush2.gif
Atsakyti
Moshke, dar norėjau paklausti iš kokios medžiagos siuvai po apačią? Man patarė tikrą šilką. Sako, kad jis nesielektrina ir pan. Tai dabar galvoju kaip čia padarius. Kiek aš įsivaizduoju, tai tikras šilkas turėtų nepigiai kainuoti ax.gif Nors iš kitos pusės gal jau geriau sumokėti brangiau, nei kad paskui velsis einant g.gif
Atsakyti
Moshke, neapsakomai gražu thumbup.gif wub.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijute @ 2007 04 21, 11:15)
Moshke, dar norėjau paklausti iš kokios medžiagos siuvai po apačią? Man patarė tikrą šilką. Sako, kad jis nesielektrina ir pan. Tai dabar galvoju kaip čia padarius. Kiek aš įsivaizduoju, tai tikras šilkas turėtų nepigiai kainuoti  ax.gif Nors iš kitos pusės gal jau geriau sumokėti brangiau, nei kad paskui velsis einant  g.gif

Ir aš taip pat pagalvojau, kad gali elektrintis... Juk pamušalai tai sintetiniai g.gif
Atsakyti
noriu pasigirti smile.gif vakar skambino mama ir sakė, kad jau ir priekis beveik nunertas 4u.gif nekantrauju pamatyti savo grožį g.gif
Atsakyti