Įkraunama...
Įkraunama...

Pačios megzta nuotakos suknelė

smile.gif dar man idomu ar visos apsimezgusios nuotakos savo rubeli puosia blizganciu siuleliu ar tviskanciom detalem? na kaip padaryti kad megstas drabuzelis butu puosnus? ar suknios bus papildomai puosiamos organzos gelytem ar dar kokiais blizgiukais?

turiu kruva minciu bet nenoriu kad suknute butu per daug "perkrauta" ax.gif

ir dar ar prie megzstos- nertos suknytes kas nors puosis veliumu/nuometu? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2007 04 17, 22:39)
smile.gif dar man idomu ar visos apsimezgusios nuotakos savo rubeli puosia blizganciu siuleliu ar tviskanciom detalem? na kaip padaryti kad megstas drabuzelis butu puosnus? ar suknios bus papildomai puosiamos organzos gelytem ar dar kokiais blizgiukais?

turiu kruva minciu bet nenoriu kad suknute butu per daug "perkrauta"  ax.gif

ir dar ar prie megzstos- nertos suknytes kas nors puosis veliumu/nuometu?  blush2.gif

Tai perkrauti nereikia, saikingai viską reikia derinti. Juk galima visokių juostelių, kaspinėlių blizgančių pridėti, gėlyčių kokių nors, karoliukais pasiuvinėti, daug visko galima prisimąstyti mirksiukas.gif
O vėliumas tai mano manymu būtų visai ne prie ko... blush2.gif Na, nebent jis turėtų būti taip pat nertas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 18, 02:46)
Tai perkrauti nereikia, saikingai viską reikia derinti. Juk galima visokių juostelių, kaspinėlių blizgančių pridėti, gėlyčių kokių nors, karoliukais pasiuvinėti, daug visko galima prisimąstyti  mirksiukas.gif
O vėliumas tai mano manymu būtų visai ne prie ko...  blush2.gif  Na, nebent jis turėtų būti taip pat nertas...  g.gif

aga man ir veliumas atrodo ne prie ko. ir siaip kam jis reikalingas? jei graziai plaukai susukuoti, tai tik uzdengia visa grozi.
o kas tai ra tos organzos (lyg taip buvo parasyta) gelytes? kazkur girdetas zodis, bet ka reiskia, tai nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2007 04 17, 23:39)

turiu kruva minciu bet nenoriu kad suknute butu per daug "perkrauta"  ax.gif

ir dar ar prie megzstos- nertos suknytes kas nors puosis veliumu/nuometu?  blush2.gif

ant mano suknytės prie kaklo iš vienos pusės bus papuošta megztomis gėlytėmis, tai jos bus megztos primaišant blizgantį siūlą ir dar pasiuvinėtos karoliukais, tik dar nesugalvojau ar ir pačią suknę siuvinėsiu ar ne. Bus matyt, kai ją numegs g.gif

o dėl veliumo, tai jau tikrai aš jo nenoriu ir neturėsiu. Manau jis visiškai nereikalingas schmoll.gif
Atsakyti
Obana kokia tema bigsmile.gif
Aš tekėjau prieš du metus,tuomet,manau, nebuvo daug tekančių megztomis, nertomis suknytėmis blush2.gif Tada man suknią mezgėja numezgė, pati dar nebuvau įgudusi ax.gif Dabar jau ir kitiem narpliot galiu biggrin.gif
Norėčiau iš savo kuklios patirties patarimų keletą duoti:
Rinkitės kuo lengvesnius siūlus - viskozę, šilką, jokiu būdu ne 100% medvilnę, nes atrodys nutįsus plius nebus puošni anei 100% akrilo-kaisit ir suknutei bus šakės po pirmojo skalbimo doh.gif
Antra,dėl pamušalo - mano buvo siūtas, klaidą padariau,pasirinkusi medžiagą - nepamenu tiksliai jos sudėties, tačiau ji lengvutė buvo, todėl lipo į viršų. Vėliau, jau po vestuvių, sumasčiau,kad galima buvo kažką įsiūti i palenkimą jos,kad trauktų šiek tiek žemyn,ale gi pozna batia buvo biggrin.gif
Šeip šaunu,kad vis daugiau žmonnių renkasi kažką originalaus ir toookio gražaus wub.gif
O kas domėjosi gėlytėmis - yra moteris Vilniuje, berods Rasa vardu, kuri siūna rankomis fantastiškas gėlytes. Jei kam įdomu - galiu paklausti mamos kontaktų mirksiukas.gif
O čia prisegu keleta suknučių, gal kuri dar būsit nemačius blush2.gif
Papildyta:
Šita - dieviška wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moshke: 18 balandžio 2007 - 15:45
QUOTE(moshke @ 2007 04 18, 16:37)
Obana kokia tema bigsmile.gif
Aš tekėjau prieš du metus,tuomet,manau, nebuvo daug tekančių megztomis, nertomis suknytėmis blush2.gif Tada man suknią mezgėja numezgė, pati dar nebuvau įgudusi ax.gif Dabar jau ir kitiem narpliot galiu biggrin.gif
Norėčiau iš savo kuklios patirties patarimų keletą duoti:
Rinkitės kuo lengvesnius siūlus - viskozę, šilką, jokiu būdu ne 100% medvilnę, nes atrodys nutįsus plius nebus puošni anei 100% akrilo-kaisit ir suknutei bus šakės po pirmojo skalbimo doh.gif
Antra,dėl pamušalo - mano buvo siūtas, klaidą padariau,pasirinkusi medžiagą - nepamenu tiksliai jos sudėties, tačiau ji lengvutė buvo, todėl lipo į viršų. Vėliau, jau po vestuvių, sumasčiau,kad galima buvo kažką įsiūti i palenkimą jos,kad trauktų šiek tiek žemyn,ale gi pozna batia buvo biggrin.gif
Šeip šaunu,kad vis daugiau žmonnių renkasi kažką originalaus ir toookio gražaus wub.gif
O kas domėjosi gėlytėmis - yra moteris Vilniuje, berods Rasa vardu, kuri siūna rankomis fantastiškas gėlytes. Jei kam įdomu - galiu paklausti mamos kontaktų mirksiukas.gif
O čia prisegu keleta suknučių, gal kuri dar būsit nemačius blush2.gif

Kaip malonu turėti tokią viešnią šioje temoje mirksiukas.gif 4u.gif
Ir dar su tiek daug dovanų, t.y. patarimų. Dėkui!
O pamušalą galbūt dar galima keliose vietose pritvirtinti prie pačio mezginio, kad neliptų į viršų?
O kokios gražios suknytės thumbup.gif wub.gif Ypač trečia ir penkta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 18 balandžio 2007 - 22:32
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 18, 21:31)
Kaip malonu turėti tokią viešnią šioje temoje  mirksiukas.gif  4u.gif
Ir dar su tiek daug dovanų, t.y. patarimų. Dėkui!
O pamušalą galbūt dar galima keliose vietose pritvirtinti prie pačio mezginio, kad neliptų į viršų?
O kokios gražios suknytės  thumbup.gif  wub.gif  Ypač trečia ir penkta  lotuliukas.gif

Vyrui manau patiktų lotuliukas.gif
O del tvirtinimo - nea,negerai, bandem,negražu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 04 18, 15:37)

Oj koks grožis wub.gif O niekur nepardavinėja nertų? blush2.gif Norėčiau kažko tokio antrai dienai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 04 19, 10:22)
Vyrui manau patiktų lotuliukas.gif
O del tvirtinimo - nea,negerai, bandem,negražu unsure.gif

Aaa, matai... Negražu. Dėkui už patarimą 4u.gif
O vyrui tai aišku, kad patiktų, jis labai žavisi mano sugebėjimais "atrodyti ne taip, kaip visi" thumbup.gif O jau vestuvėm tai turi būti suknia labai išskirtinė doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2007 04 19, 10:54)
Oj koks grožis  wub.gif O niekur nepardavinėja nertų?  blush2.gif Norėčiau kažko tokio antrai dienai rolleyes.gif

O tu pabandyk į rankdarbių skyrelį užeiti, gal kuri sutiks tau nunerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 04 19, 08:54)
Oj koks grožis  wub.gif O niekur nepardavinėja nertų?  blush2.gif Norėčiau kažko tokio antrai dienai rolleyes.gif

Skelbimuose SM prie rankdarbių tikrai yra,kad užsiima, mačiau ne vieną, tik vat dėl kainos velnias žino g.gif

Geltoniausia,maniškis toks pats,o be to,alergiškas tortinėms suknioms doh.gif jei kam bus įdomu - galėsiu ir save įdėti, vis tiek jau fotografuose rodžiausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 04 19, 12:28)
Skelbimuose SM prie rankdarbių tikrai yra,kad užsiima, mačiau ne vieną, tik vat dėl kainos velnias žino g.gif

Geltoniausia,maniškis toks pats,o be to,alergiškas tortinėms suknioms doh.gif jei kam bus įdomu - galėsiu ir save įdėti, vis tiek jau fotografuose rodžiausi doh.gif

ŽINOMA, KAD ĮDĖK. LAUKIAM NESULAUKIAM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2007 04 19, 12:28)

Na, mes tai kaip bendramintės - dvynės lotuliukas.gif thumbup.gif
O ir vyrai mūsų vienodai prijaučiantys mirksiukas.gif
Tai būtinai įdėk clap.gif clap_1.gif Pasigrožėsim visos photo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 19 balandžio 2007 - 12:18