na tai ir mano pirmagime. as irgi pradzioje galvojau, kad kazkas ne tas, o po to tiesiog atradau viena dalyka, kad manoji moka vartytis, tik arba nenori arba tingi o kai atejo laikas ir prireike jai to vartymosi, vart ir pradejo ta daryti intensyviai
na tai ir mano pirmagime. as irgi pradzioje galvojau, kad kazkas ne tas, o po to tiesiog atradau viena dalyka, kad manoji moka vartytis, tik arba nenori arba tingi o kai atejo laikas ir prireike jai to vartymosi, vart ir pradejo ta daryti intensyviai
Mano pupa tik vartosi ant sonu, kai buna ant nugaros, o kai ant pilvuko, tai dar ne Bet dabar vaisktom i masazus, tai masaziste sake, kad greit vartytis prades po masazu
na as lyg ir nemokinau, bet padariau sitaip. paguldziau ant pilvo ir laukiu. kai jai atsibodo ir ji pradejo zyst neskubejau jos kelt, palikau. o ji pazyze pazyze, pamate, kad niekas net nezada prie jos prieiti, paeme ir atsiverte ant nugaros. tai nuo tada niekad neskubedavau kelti, kai nusibosta ant pilvo, atsiversdavo ant nugaros
na as lyg ir nemokinau, bet padariau sitaip. paguldziau ant pilvo ir laukiu. kai jai atsibodo ir ji pradejo zyst neskubejau jos kelt, palikau. o ji pazyze pazyze, pamate, kad niekas net nezada prie jos prieiti, paeme ir atsiverte ant nugaros. tai nuo tada niekad neskubedavau kelti, kai nusibosta ant pilvo, atsiversdavo ant nugaros
na mano irgi gera spiegle. bet as palikdavau neilgam. jeigu po kokiu 5 minuciu matau kad nieko nebus, ateidavau ir paimdavau. kazkaip nesinoredavo, kad isiverktu
nu nzn maniskis taj guledamas ant pilvuko neapsivercia ant nugarytes niekajp,jei palieku taj padeda galvyte ant zemes ir verkia. zodziu apsivercia tik nuo nugarytes ant soniuko ir pilvuko.dar stumdamasis per kambari nusistumia prie kokio zajsliuko,jam tajp matyt pasirode lengviau nei vartytis..
O mes storuliukai, jau galvojau sudetinga jam bus vartytis.. , bet nustebau, kokie tie lialiai stiprus.. neseniai eme ir apsiverte nuo nugaros ant pilvo.. ir kad juokiasi