mano mazyle jau 4,5 men. o ji dar netgi nebando verstis kaip ja paguldai taip jai gerai o jau taip noreciau, kad pradetu
mum 4,5 men ir net nebando verstis
Mums irgi 4men,bet moka tik nuo sono ant nugarytes apsiversti,niu ir pats kartais megina nuo nugarytes ant soniuko atsigulti,bet nelabai gaunasi
mums uz poros dienu 5men, bet tingim vartytis, bet uztat sestis........ tik isikabinam, ir jau sedim
mes tai vartytis pradejom nuo 4.5men nuo nugaros ant pilvo ir atvirksciai jau vienos nepalieku.nes ir sliauzia atbulom
QUOTE(Ilmeriux @ 2008 06 11, 18:14)
mano mazyle jau 4,5 men. o ji dar netgi nebando verstis kaip ja paguldai taip jai gerai o jau taip noreciau, kad pradetu
Mano varosi bet uztat sestis net nebando, o kitu jau vos ne vieni patys sedi tokio amziaus
maniskis ;abai vortosi ant pilvo , tik ant nugaros neatsivercia.
maniskis 3, 5m.apsiverte.
Mes jau seniai vartomės nuo vieno šono ant kito, ant pilvo atsivertę mėgstam apsidairyt, o, kai labai nusibosta, ir nuo pilvuko ant nugarytės išeina - tik nevisada
QUOTE(Rasule @ 2008 06 09, 15:36)
Sveikos , musu suneliui 4 men su virs , bet jis dar nesivarto , truputi nerymavau , bat manau , kad viskas ateity , tai gali atsitikti bet kokiu momentu . Ir manau , kad kudikiai maitinami mamos pienu daug stipresni , nei kiti . O jug maniskis tik 3 savaites mamos pienu pasimegavo.
Na aš pati maitinu, jau mano mažei 6,5mėn, o vartytis tik neseliai pradėjo ir tai tik nuo pilvuko ant nugarytės, šiaip nepatinka jai ant pilvuko tai ir nesistengia ant jo verstis manau , bet anksčiau ar vėliau visvien pradės