Na va, tik vakar dieną pasiguodžiau, kad nesivarto, o vakare dukrytė ėmė ir parodė, ką moka Tikrai nuostabi akimirka Vos neapsiašarojau
Mano mažiukas pradėjo vartytis 5 mėn. 2 d. Aš taip pat pergyvenau, kad nesivarto, bet ortopedė paaiškino, kad nerimauti reikia pradėti, jeigu nesivarto sulaukęs 6 mėn.
Be to, rekomenduoju eiti į masažus, labai paskatina mažiukus vartytis ir t.t.
Be to, rekomenduoju eiti į masažus, labai paskatina mažiukus vartytis ir t.t.
Mano dukryte irgi nuo nugarytes ant pilvuko apsiverte dar nesulaukusi 4 men, net sesele stebejosi o i soniukus vartesi jau 2 men
Siaip vaikiukai pradeda vartaliotis sulauke 4-6men.Bet musu aktyvuolis pradejo jau nuo 3.5men Is pradziu tik ant pilvo pats sugebedavo,bet po keliu dienu jau ir atgal atsiversdavo..Bet daug kas priklauso nuo vaikiuko
Mūsų dar nesivarto (4 mėn.)
QUOTE(Ewe @ 2007 10 19, 15:31)
maniškė bando, sukioja dupcę į vieną pusę į kitą, bet nesigauna. mums 5 su puse mėn
greitai gausis,nepastebesi
Mano vaikiukui beveik 4mėn.bet verstis net nežada ,nelabai jam ir ant pilvuko patinka,paguli kelias min.ir pradeda rėkt.tiesa,kai siekia žaisliuko,pasiverčia ant šono. gal čia pradžia? bijau negaut velnių kai eisim pas vystymosi pediatrę
Mūsų mažylė 3mėn. ir 3 savaičių pradėdo verstis ant šoniuko, o po kelių denų ir apsivertė ant pilviuko