Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie vartymąsi

Neskubekit mamutes- viska ismoks jusu 2.gif
kai as pradedu nerimaut, kodel nemoka to ar ano, vis prisimenu kazkieno minti - leiskit jiems patiems viska ismokt savo greiciu wink.gif
Atsakyti
maniske ismoko apsiversti ant pilvo 5,5 men .
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus.Labai pagelbėjo, nes aš jau buvau sunerimusi biggrin.gif
Atsakyti
As irgi nusiraminau, nes maniske nesivarto. Tik nuo pilvo ant nugaros, bet ir tai nesamoningai. Siaip retokai ant pilvelio gulim, nes kazkodel nepatinka jai, iskart nervojasi. Bet reiks imtis taisyt situacija smile.gif
Atsakyti
Maniskis irgi visai nesivarto ir panasu, kad dar nezinia kada tai darys doh.gif bet ant sono tai pasivercia, daznai ir ant pilvo guldau, o kai guli jis ant nugaros, tai jam ne vartytis rupi, o sestis, tik rieciasi, stena.... laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
girdejau taip pat, kad nera ko pergyvent. maniskis dabar tik ant nugaros atsivercia , guledamas ant pilvo, o atvirksciai dar ne.
Atsakyti
Tie vaikai visi skirtingi. Maniskis nuo nugaros ant pilvo vartosi jau nuo 3 menesiu. O vat nuo pilvo ant nugaros apsiverst nemoka unsure.gif Ir kojos i burna nemoka pasiimt.
Atsakyti
Maniau, kad maniskis irgi greitu laiku neprades vartytis, ir stai, savaitgaly paguldytas ant zemes ant kilimelio, su siokiais tokiais pastenejimais eme ir apsiverte nuo nugaros ant pilvo. Vel paguldziau ant nugaros, ir vel persiverte. Ir taip kelis kartus thumbup.gif . Nuo nugaros ant pilvuko dar lengviau. Jam jau be keliu dienu 5 men. Tiesa, galiu pasakyt, kad pries tai siek tiek patreniravau ji "vertimosi meno" uz rankutes. Matyt padejo biggrin.gif .
Atsakyti
Mano 2.gif jau 4.5men, o mokytis verstis pradejo (pats) kai dar neturejo 3men. Ir nuo 4men jau laisvai ant soniuko atsigula, net sauskelnes sunkiai pakeiciu laugh.gif , uztat ant pilviuko nesigula ir paguldzius tingi galvyte laikyt, alkunem nesiremia. ale as nepergyvenu, viskam savas laikas, kiekvienas vaikiukas vystosi individualiai, nesistenkim ispraust i remus schmoll.gif
Atsakyti
tai kad gydytojai ramybei nepalieka:vis klausia ir klausia.Ir sako ,kad nelabai gerai.Vat jiems gi vaikai turi visi kaip vienas, suėjo 4 mėn. ir turi apsiversti.
Atsakyti
QUOTE(venzliukas @ 2004 12 09, 14:47)
maniskis 2 menesiu vertesi nuo pilvo ant nugaros, o 3-4 nuo nugaros ant pilvo smile.gif
bet niekada nesiversdavo jei pats to nenoredavo. Gal reiktu paskatinti...pvz. zaisliuka koki parodyt ar ka nors panasiai, kad turetu tiksla  smile.gif



Taip, pilnai sutinku su šią minimi. Mano dukrytes rezultatai buvo tokie pat.

Reikėtu skaitinti mažylį apsiversti, tam paklokite ant grindu kokį pledą ir guldykite ji, dar galite duoti žaisliuką. Bet vieną žaisliuką, kad nenusibostu.
Dar papildomai galite nupirkti gimnastikos stovą, jo kainą apie 50-80 Lt. Nepagailekite šių pinigų. Vaikučiams labai patinka.

Jeigu dar nemoka apsiversti reikia ir padeti, paimti už rankytes ir padeti apsiversti.
Atsakyti
QUOTE(virgyte @ 2004 12 20, 22:22)
tai kad gydytojai ramybei nepalieka:vis klausia ir klausia.Ir sako ,kad nelabai gerai.Vat jiems gi vaikai turi visi kaip vienas, suėjo 4 mėn. ir turi apsiversti.


Manau, kad gydytojai teisingai ir klausia.

Ir vaikutis 4 menesių ne tik turi apsiversti ant šono, jam butini žaislai. Jis taip pat turi gerai laikyti galvą, kai guli ant nugaros retkarčiais pakelia galvą ir stengesi atsisesti,"kalba", šypsosi, juokesi.
4 menesių kudikiui reikia viską rodyti ir pasakoti. Ir jau nelaikyti ištysa diena lovyteje, o leisti pabuti ir ant grindų.





Atsakyti