sūnui jau greit 4,5mėn ir nei sąmoningai, nei nęsamoningai nesivarto prieš mėn. buvo kilęs jam toks noras, bet tik užpakaliuką ir šoną sukdavo į vieną pusę, tačiau nepavykdavo, o mano pagalba jo dėmesį nuo to užsiėmimo atitraukdavo tai palikau pačiam treniruotis, bet užmiršo ir neatrodo, kad ruoštųsi prisimint
Sveikutės.Mano mažylis irgi nesivarto.2,5 mėn versdavosi nuo pilvo ant nugaros, nes taip nemėgo būti, bet nustojo, ir dabar nebesivarto . pamiršo
Mano storulka pradėjo vartytis nuo 4 mėnesių iš nugaros ant pilvo, bet vartosi tik į vieną pusę Vis laukiam ,kada pradės vartytis ir į kitą pusę, bet ji kažkaip nesiruošia
va mums 4 menesiukai jau siandien, o ismokom nuo pilvuko ant nugarytes apsiverst pries pora dieneliu ir tai mums labai patiko
QUOTE(kkriste @ 2007 01 11, 20:21)
tai yra labai individuolu ir kiekvienas vaikelis pats pairenka tinkamiausią metą kada vartytis. tikrai nemanau kad verta jaudintis kai ateis laikas ir vartysis
Maniškė nuo šono ant šono vartosi jau seniai, gal nuo 2.5 mėn., net neužfiksavau. O pilnai apsiversi pradėjo nuo 3.5 mėn., bet tą daro retai.
Mano mažulė nuo šoniuko ant šoniuko vartosi, bet daugiau tai , bet aš nepergyvenu ateis laikas ir pradės, džiaugiuosi kol galiu ramiai palikti, dar spėsiu prilakstyti iš paskos...
QUOTE(laurin22 @ 2007 01 12, 20:30)
sūnui jau greit 4,5mėn ir nei sąmoningai, nei nęsamoningai nesivarto prieš mėn. buvo kilęs jam toks noras, bet tik užpakaliuką ir šoną sukdavo į vieną pusę, tačiau nepavykdavo, o mano pagalba jo dėmesį nuo to užsiėmimo atitraukdavo tai palikau pačiam treniruotis, bet užmiršo ir neatrodo, kad ruoštųsi prisimint
Pabndykit jį paskatinti Jeigu yra kaip masažiukai tikrai padėtų, o jei ne ir pačiai galima. Tos pusės į kurią versim kojytę laikom ištiestą, kitą sulenkiam ir verčiam. Rankytę irgi tos pusės į kurią verčiam ištiesima į šoną, o kitą pamažu keliam ir taip verčiam. Kai pasiverčia galima prilaikyti galvytę, kad būnant ant šoniuko lengviau vaikiukui išlaikyt būtų Na gal supratot
Normalu, jei vaikas pradeda verstis nuo nugaros ant pilvo 5 mėnesį. Paprastai nuo pilvo ant nugaros sąmoningai verčiasi tik išmokę verstis nuo nugaros ant pilvo.
Sunelis pradejo vartytis pries savaite mazdaug, jam lengviau nuo pilvuko ant nugarytes nei nuo nugarytes ant pilvuko (dbr mum beveik puse metuku) Bet vartosi ir taip ir taip
Musu mazoji vartaliotis pradejo mazdaug 305men, o visai apsiverte tai po menesiuko mazdaug 4.5 t.y. visai neseniai. Siaip pasdiguldem ja ant pilvko, kad paguletu o ji tik opa ir jau guli ant nugarytes o jau kiek dziaugsmo mums buvo o nuo nugarytes ant pilvuko, apsiverte vakar
beveik suejus 4 men.apsiverte pagaliau