Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie vartymąsi

Mano zuikiai pirmą kartą apsivertė nuo nugarytės ant pilvuko maždaug 4 mėnesių ir savaitės, o nuo pilvuko ant nugarytės tik vienas jau moka ax.gif
Atsakyti
paskaitinėjau...
na mano sūnus tada galiūnas blink.gif aš su juo užsiimu pati masažais namuose nuo pat gimimo (parodė po gimdymo sesutė), nieko įpatingo, keletas pratimukų kojytėm, rankytėm, paglostymai.
ant pilvuko nemėgo gulėti, kol pats nepradėjo vartytis.
3mėn ir 2d. pirmą kartą persivertė nuo nugaros ant pilvo ir dabar tik spėk gaudyt, sekundės reikalas persiversti dabar mums jau 4mėn. mokomės ir naujus dalykus, nuo pilvo išsisiubuoti ir ant nugaros, tada iš karto ant pilvo ir vartomės thumbup.gif thumbup.gif
o ant šono atsigulti - op ir guli
Atsakyti
mano mažiukė 4 mėn. jau mokėjo vartytis ir ant šoniukų, ir nuo nugaros ant pilvuko ir nuo pilvuko ant nugaros, tiesa, nuo nugaros ant pilvuko dar nelabai dažnai pati apsiverčia wub.gif
Atsakyti
Maniškė vartosi ne tik iš vieno šono ant kito, o jau ir ant pilvo apsiverčia. Ir pradėjo tai daryti net 4 mėn neturėjusi... biggrin.gif
Atsakyti
maniškė dar neturėjusi 4 mėn. keletą kartų buvo apsivertusi nuo nugarytės ant pilvo ir nustojo, dabar jai 4,5 mėn. tai ant nugarytės po visą lovytę sukiojasi, vartosi ant šoniukų, o ant pilvuko apsiverčia tik padedama. Liūdna verysad.gif
Atsakyti
Msų mažiukas sukinetis lovyteje ant nugaros pradejo 2.5 mėn. tik paguldai jau žiūri kur buvo kojos yra galva,vartytis tai 3.5 mėn. dabar vartosi ant abiejų šonų,kartais pavyksta atsiversti ir atgal ant nugarytes. bigsmile.gif Jau kai išmoko vartytis tai neimanoma palikti vieno ant didelės lovos ,tik nusisuki jau kojos kabo ant lovos krašto. doh.gif Baisu kad nenusiverstu.Dukra yra nukritusi ,kokiu 6 mėn. vakare nuėjau maudytis ,girdžiu didelis BUM,ateinu ogi ji guli ant žemės blink.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau kaip visų vartaliojasi,tai mano mažoji irgi savaip tobulėja.Ant šonų smarkiai vartaliotis pradėjo maždaug 3 mėn,taip ir rasdavau skersai lovytės gulinčia.Bet pati ant nugarytės ar pilvuko dar neapsiverčia,bet jau savaitė kaip stengiasi pati ropoti ir didelis noras sėdėti.Jai už poros dienų 5 mėn.
Atsakyti
Mūsų mažylė vartosi jaų senokai. Tik jai labai sudėtinga atsiversti į pradinę padėtį. lotuliukas.gif
Atsakyti
joooooo mes nuo 4 menesiu pradejom skraidyt ish lovos:D ne tik vartemes nuo pilvo ant nugaros, bet jau ir shliauzet buvo po bishki pradejus. net nezinau kiek kartu buvo ishkritus ish lovos:) teko pradet padushkas ne tik at lovos det, bet ir ant grindu:D
Atsakyti
musu maziukui 4 men ir 4 dienos, ir jis megina jau sestis.Neseniai ismoko nauja triuka- prisitraukia kojyte ir deda i burnyte, nuo nugaros ant sonelio apsivercia lotuliukas.gif ,bet dar ant pilvelio neiseina blush2.gif Jau mes valgom morku tyrele, ima abiem rankytem zaisliukus 4u.gif ir nori paskanauti bigsmile.gif
Atsakyti
manau, kad mums labai padejomasazas ir manksta. Dvieju menesu mums rekomendavo masazus. Taigi treciame jau vartemes i visas puses
Atsakyti
mano mazuliukui 4men tai jis nuo nugarytes apsivercia ant vieno r kito sono, o jei pasistengia tai ir ant pilvo smile.gif
Atsakyti