Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie vartymąsi

Lyginant su kitais saunuoliais tai mes atsilike biggrin.gif 6men. bet nesam apsiverte nei ant nugarytes nei ant pilvo. Treniruojames ir visiskai nepergyvenam 4u.gif
Atsakyti
mums jau 6 men. bet dar taip ir neismokom nuo pilvo ant nugaros. lauksim... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mano mažius apsivertė pats būdamas lygiai 5 mėn. thumbup.gif
Atsakyti
Is nuotrauku matyti, kad storuliukas ax.gif , todel ir apsiverst sunkiau, reiketu siek tiek palaukt...
Atsakyti
Aš irgi laukiu nesulaukiu kada apsivers, bet mano irgi su nemažu pilvūzu - sunkoka tikriausiai
Atsakyti
Apsivertem visai neseniai,gal pries pora savaiciu thumbup.gif
Atsakyti
mano mergina keturiu su biskiu,bet dar nesivarto ax.gif tetis vis klausia vaiko,kada sliausi lotuliukas.gif nera jinai nei storuliuke nei vangi,matyt jai dar ne metas,buvo pradejus zaisdama nuo nugarytes ant soniuko pasiversti ir tiek.nuo pilvo dar nea schmoll.gif turbut jai anksti dar g.gif
Atsakyti
O mes tai niekur neskubėjom,beto Rusnei žiaurei nepatikdavo ant pilvo.
Tai tik 5men atsivertėm nuo pilvo ant nugaros ir tai maty išto didelio nenoro gulet ant pilvo.dabar jos ir nebeimanoma paguldyt anšt pilvo iškart atsiverčia lotuliukas.gif
Dabar mums jau beveik 8mėn ir tik prieš pora savaičiu ji pati pradejo vartytis visaip nuo nugaros ant pilvo ir atvirkščiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tamsi: 04 kovo 2006 - 13:53
nuo nugarytes ant pilvo snd:) 4men, 3sav 4u.gif
Atsakyti
o mano tai 4mėn. ir savaitė tai jau nuo šios savaitės pradėjo vartytis nuo nugaros ant pilvo thumbup.gif ,o nuo pilvo ant nugaros tai dar neišeina g.gif
Atsakyti
Musu dukryte vartosi tik nuo nugarytes ant sono, na kartais ir ant pilvuko. o nuo pilvo ant nugaros dar ne. Pora kartu buvo apsivertus, bet visai netycia. Pradejo vartitis 3.5 men
Atsakyti
Mes vartomes nuo sesiu menesiu rolleyes.gif
Atsakyti