Lyginant su kitais saunuoliais tai mes atsilike 6men. bet nesam apsiverte nei ant nugarytes nei ant pilvo. Treniruojames ir visiskai nepergyvenam
mums jau 6 men. bet dar taip ir neismokom nuo pilvo ant nugaros. lauksim...
Mano mažius apsivertė pats būdamas lygiai 5 mėn.
Aš irgi laukiu nesulaukiu kada apsivers, bet mano irgi su nemažu pilvūzu - sunkoka tikriausiai
Apsivertem visai neseniai,gal pries pora savaiciu
mano mergina keturiu su biskiu,bet dar nesivarto tetis vis klausia vaiko,kada sliausi nera jinai nei storuliuke nei vangi,matyt jai dar ne metas,buvo pradejus zaisdama nuo nugarytes ant soniuko pasiversti ir tiek.nuo pilvo dar nea turbut jai anksti dar
O mes tai niekur neskubėjom,beto Rusnei žiaurei nepatikdavo ant pilvo.
Tai tik 5men atsivertėm nuo pilvo ant nugaros ir tai maty išto didelio nenoro gulet ant pilvo.dabar jos ir nebeimanoma paguldyt anšt pilvo iškart atsiverčia
Dabar mums jau beveik 8mėn ir tik prieš pora savaičiu ji pati pradejo vartytis visaip nuo nugaros ant pilvo ir atvirkščiai
Tai tik 5men atsivertėm nuo pilvo ant nugaros ir tai maty išto didelio nenoro gulet ant pilvo.dabar jos ir nebeimanoma paguldyt anšt pilvo iškart atsiverčia
Dabar mums jau beveik 8mėn ir tik prieš pora savaičiu ji pati pradejo vartytis visaip nuo nugaros ant pilvo ir atvirkščiai
nuo nugarytes ant pilvo snd:) 4men, 3sav
o mano tai 4mėn. ir savaitė tai jau nuo šios savaitės pradėjo vartytis nuo nugaros ant pilvo ,o nuo pilvo ant nugaros tai dar neišeina
Mes vartomes nuo sesiu menesiu