Musu sunekas (5.5men.) tai "barmalejus" nesivarto nekaip. Knygose raso kad nuo 4men. jau turetu vartaliotis, o gydytoja pasake, kad dar gali ir nesivartyti, kai atsises, tada samoningai ir prades verstis! Nuu, nezinau! As tai jau pradedu jaudintis ar viskas pas mus tvarkoj?!
tik vakar manasis apsiverte nuo nugarytes ant pilvuko tai visa diena kaip vijurkas sukinejos.vakare paguldziau miegelio i lovyte, vartes kiek galejo, atejau radau ji uzmigusi skersai lovytes su kiekviena diena jis vis idomeja
Mano sūniukas nuo pilvo ant nugaros apsivertė 5 mėn, patiko, pasivartė ir pamiršo, dabar vėl nebesivarto O nuo nugaros ant pilvo irgi verčiasi, bet tik minkštoj lovoj.
Nuo nugaros ant pilvo apsiverte 5,5men
Pirmas vaikas ant pilvuko apsivertė kai jam buvo 4 mėn., o antras 3,5mėn., nuo to laiko negalėjau palikti nei minutės be priežiūros
Maniškis dar nesivarto Užpakaliuką gulėdamas kelia, kojas irgi, tą vadinamą žvakę daro, riečiasi, bet dar neapsivertė.
QUOTE(eveneir @ 2006 01 29, 01:33)
mano mazyliui siandien šeši men.bat jis mazai vartosi,pries tris savaites pabande ir viskas.gerai sekasi ant nugarytes tik nuo pilvuko.ir tai gerai
6men ir 3 dienu mano mazius vartosi per visa lova nebegalime palikt ne minutes vieno
QUOTE(Disima @ 2006 02 08, 18:51)
Maniškis dar nesivarto Užpakaliuką gulėdamas kelia, kojas irgi, tą vadinamą žvakę daro, riečiasi, bet dar neapsivertė.
maniskis jau 3 men nuo pilvo ant nugaros apsiverte, norejo ant pilvo atgal apsiversti, bet nepajege
QUOTE(Disima @ 2006 02 08, 17:51)
Su mumis taspats
Bet as manau,kad kievienam vaikeliui savas laikas...
maniske nuo pilvuko ant nugaros pirma karta apisverte dar nepilnai 3 men. buvo, . o dabar tai tik paguldyk ant pilvo is kart ant nugaros:) praktiskai visa laika ji praleidzia ant kilimo ant grindu arba ant specialaus kilimelio, nebent miega ar sedi savo vibruojancioj kedutej. nuo nugaros ant pilvuko dar ne karto neisejo... vyras vis ja pavarto, tai laikui begant ismoks:)
..mums greitai sesi men,.bet dar nepavyksta apsiversti kita vertus esam anksciau gime gal del to