sveikos,
norėčiau paklausti ar jūsų 4mėn. kūdikiai jau moka apsiversti nuo nugros ant šono, arba nuo šono ant šono?Nors vystimosi kalendorius rašo,kad taip jau turi vartytis,bet maniškis nesivarto.Gal dar šiek tiek ankstoka?
mano irgi dar nesivarto ir neatrodo, kad norėtų
Sveikos, maniskiui taip pat uz keletos dienu bus 4 menesiai Pagal visus ''standartus'' 4 menesiu kleckas jau turi moketi vartytis nuo nugaros ant sono Mano vaikiukas pats pradejo vartytis tik pries pora dienu Taciau as kokias 3 sav. jam ''padedavau'' verstis (vaikui gulinciam ant nugaros rodai viena ranka vedama i sona zaisla, kita suemusi delnu juosmeni taip, kad nykstys butu is nugaros, o like pirstai is priekio, suki ji i ta puse). Jei pati nebuciau tuo uzsiemusi, manau, kad ir maniskis dar pats nesivartytu............
MANISKIS JAU NUO KOKIU 3 MEN. VARTOSI.LABAI KILNOJA KOJAS IR KAIP KISASI KOJA I BURNYTE, TAI BUMT ANT SONO.KOJA I BURNYTE ISIKISA NUO 3,5MEN.NUO PILVO ANT NUGAROS KARTAIS APSIVERCIA, O NUO NUGAROS ANT PILVO TAI APSIVERCIA, BET NEMOKA ISTRAUKT RANKYTES.
PATARIMAS:DAZNIAU GULDYKIT ANT PIVUKU!
PATARIMAS:DAZNIAU GULDYKIT ANT PIVUKU!
Manoji pasiverčia tik nuo nugaros ant šono, ir tai ne visada - tik tada, kai labai nori pasiekti žaisliuką, nors dažnai tik zirzia, bet vistiek nenori pasiverst O nuo pilvo tai toli gražu dar, išvis ant pilvo gulėt nepatinka, gal dėl to ir su vartymusi prasčiau.
mums irgi 4,5men, bet nesivarto. Ji pas mane storoka ,tai manau gal delto. 4 men svere 8 kg
Maniske pradejo 5,5 men vartytis samoningai. Ankstesni apsivertimai buvo reti, netyciniai. Pradzioj nuo nugaros ant pilvo, o po savaites ir nuo pilvo ant nugaros.
mano maziukė jau 3 mėnesių ant šoniuko ismoko pasiverst o dabar jau ir nou pilvuko ant nugarytės pervirsti moka, as ja daznai ant pilvuko guldau
Maniskiui tuoj bus 4 men. Jis kol kas irgi nesivarto Jam aplamai nepatinka nei ant sono guleti, nei ant pilvuko
Vakar buvome pas gydytoja, tai as paklausiau apie tai ir sake, kad dar jis turi laiko. Sako iki 6 men. prades vartytis tikrai. Tai taip, kad mamytes nenusiminkite kuriu dar nesivarto. Viskas bus gerai
Vakar buvome pas gydytoja, tai as paklausiau apie tai ir sake, kad dar jis turi laiko. Sako iki 6 men. prades vartytis tikrai. Tai taip, kad mamytes nenusiminkite kuriu dar nesivarto. Viskas bus gerai
Maniske dvieju men., vesdavosi kai nenulaikydavo laikysenos, t.y. kai per daug atlosdavo galva... po to seke pertrauka, ir nuo kokio ketvirto, ar keturiu su puse pradejo vartytis dabar vartosi kaip nori, tik jai au nebeidomu, ji arba nori sotis, arba sliauziot...