Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

QUOTE(Penelophe @ 2010 01 30, 09:58)
Tyrimą mes darėmės VUL Santariškių klinikų Laboratorinės diagnostikos centre (savo iniciatyva, žinoma). Tyrimas mokamas, o, atsiimant atsakymą dar primokėjom apie 30 Lt. Prie augimo parašyta: "Stafilococus aureus 3+ (10^6 k/g)" ir dar kažkokia Escherichia (gal žinot kas tai?), o gerųjų bakterijų, apart bifidobacterium (irgi 3+) iš viso nerasta  blink.gif

tai ir mes ten pat mirksiukas.gif reiškias, mums laborantė pamiršo prirašyti skiaustelius doh.gif na dabar man aiškiau 4u.gif mūsų labai analogiška situacija, be stafilokoko priaugo ešerichijų 2 rūšių. Iš gerųjų bifido 3+ ir clostridium lyg 2+
user posted image
Atsakyti
Taip, Mėnule, mūsų situacija panaši. Tik keista, kad tokius svarbius skaičiukus pamiršta įrašyti, ir dar už toookius pinigus g.gif
O gal galite parašyti, kas jūsų leliui darosi ir kaip gydotės?
Atsakyti
Mamos, gal kam reikia bakteriofago, vyras is Baltarusijos parveze, prasiau del visa ko,galvojau jei tyrimas disbakteriozes bus prastas ir bus AS, tai gydysimes, bet 3tfu, musu disbakteriozes tyrimas yra geras, tai noriu parduoti bakteriofaga.
Perrasau kas parasyta ant dezutes
Bakteriofag stafilokokovyj
rastvor dlia prijioma vnutr,
mestnogo i naruznogo primenenija
4 flakona po 20ml
galioja iki 06.2011
kaina 40lt, kiek vyras ir mokejo
Esu is Vilniaus,kam reikia rasykite i az.
Atsakyti
QUOTE(Penelophe @ 2010 01 30, 12:47)
Taip, Mėnule, mūsų situacija panaši. Tik keista, kad tokius svarbius skaičiukus pamiršta įrašyti, ir dar už toookius pinigus  g.gif
O gal galite parašyti, kas jūsų leliui darosi ir kaip gydotės?

Maniškiui jau 15 mėn, tačiau bėdos prasidėjo nuo 1 mėnesio. Tiesiog pradėjo viduriuoti beveik vandeniu ir labai dažnai (vos kojytes suriesdavo ir jau kokį lašiuką išspaudžia doh.gif todėl užpakalis buvo net žaizdom nuėjęs, nors sauskelnes keičiau kas 30 min vos tik ką nors padarydavo, laikiau pliku užpakaliu arba dėjau medžiagines sauskelnes. Žodžiu, nors ir stengiausi, kad kuo mažiau būtų apsidaręs, bet matyt labai stiprus buvo tas kakas ir momentaliai išgrauždavo verysad.gif ). Savo iniciatyva dariau pasėlį (gydytoja sakė, kad net jei ir išaugs kas nors, ji vis tiek antibiotikų neskirs, o tik g.bakterijas, todėl nematė prasmės daryt tyrimą), bet aš dariau žolyno g. niekas neišaugo blink.gif kažkiek laiko daviau g.bak. buvo lyg savaitei pagerėjimas, po to vėl tas pats. Galiausiai apie 3 mėn daviau pora kartų smectos ir nustojo vandeniu daryt. Tada tiesiog dažnai kakodavo ir kaip suprantu su gleivėm, bet jau nekreipiau dėmesio, nes džiaugiausi, kad užpakalis nežaizdotas. Gydytoja perspėjo dėl alergijos, tačiau griežtai sugebėjau tik pieniškų atsisakyt, o kvietinius valgiau. Apie 8-9 mėn ėjom pas gastro, ji liepė g.bak. bent mėnesį laiko pagert ir griežtai man dietos laikytis. Pagerėjimas akivaizdus buvo. Kakojo tik 1 k. per dieną ir tokia mase visai kitokia ale "blyniukus" rasdavau sauskelnėse. Viskas susitvarkė ir nusprendžiau pabandyt veršienos duot pirmą kartą. Po to pabandymo vaikas vėl suviduriavo verysad.gif Vėl g.bak. tačiau aš jau dietos taip griežtai nesilaikiau blush2.gif tai kakojo daugiau mažiau su gleivėm apie 3 k per dieną. Apie 12 mėn nusprendžiau varškės pabandyti duot doh.gif Reakcija akivaizdi buvo, net veiduką raudonais plėmais išmėtė ir po to kojytės žiauriai išbėrė. Aš nesugebėjau susiimti dėl savo maisto, tai bėrimas ant kojyčių laikėsi apie 2-3 mėn, nebetiko iki tol naudoti kremai blink.gif buvau visai pasimetus, nes atrodė, kad jau ir taip nevalgau draudžiamų dalykų, bet matyt situacija buvo pasikeitus ir bėrimams dingti jau reikėjo ilgesnio laiko man griežtos dietos, nes aš vis nesusilaikydavau (buvo švenčių periodas 4 gimtadieniai, Kalėdos, N.metai) ko nors neparagavus doh.gif Po švenčių griežta dieta apramino vaiko kojytes, atradau, kad tinka dermobaza, o tada nusprendžiau dar kartą kartoti pasėlį. Tai va šįkart priaugo. Manau, kad ir tą pirmą kartą buvo stafilokoko, bet gal blogai ką laboratorija darė (nes gi kakas visus metus toks pat buvo blogas) verysad.gif o aš patikėjau, kad visas gerai, kad čia tik alergija (net alerginius tyrimus dariau, atskirą net celiakijai nustatyti).
šiuo metu duodu g.bakt ir lyg laukiam siuntimo pas gastro, nes pediatrė sakė, nesigaudo šituos reikaluos. Tačiau aš tuo pačiu jau prašiau natinos gauti man bakteriofago. Bandysiu juo gydyt, blogiau tai jau tikrai nebus, nes gydymas šiaip ar taip tik g.bakt, antibiotikų dar nenorės skirti gastro taip manau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Penelophe @ 2010 01 30, 10:58)
Tyrimą mes darėmės VUL Santariškių klinikų Laboratorinės diagnostikos centre (savo iniciatyva, žinoma). Tyrimas mokamas, o, atsiimant atsakymą dar primokėjom apie 30 Lt. Prie augimo parašyta: "Stafilococus aureus 3+ (10^6 k/g)" ir dar kažkokia Escherichia (gal žinot kas tai?), o gerųjų bakterijų, apart bifidobacterium (irgi 3+) iš viso nerasta  blink.gif

Eserichija skaidanti laktoze ar ne. Seip tai skaidanciu laktoze e.coli turi but, tik negerai, kai ju per daug. Tada pivelio putimo procesai turetu vyrauti.
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 30, 11:18)
o tai jūs per kiek laiko išsigydėt ir kaip? (o nosytė nebuvo užgulus?)

Mums prireike dvieju bakteriofago kursu, nes pirma gerem, kai buvo maziukas po 5 ml. Neuzteko. Bet nuo beros 10^9 sumazejo iki 10^3. Po 3 sav. kursa kartojom. AS sunaikinom. Tada ir AD pasitrauke. Odyte pamazu pradejo grazeti. Dabar gal siek tiek jautresne oda, jei zarnyne vel kas ne taip, bet isgeriam geruju ir AD jau nebekankina schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mėnulė @ 2010 01 30, 12:16)
tai ir mes ten pat  mirksiukas.gif reiškias, mums laborantė pamiršo prirašyti skiaustelius  doh.gif na dabar man aiškiau  4u.gif mūsų labai analogiška situacija, be stafilokoko priaugo ešerichijų 2 rūšių. Iš gerųjų bifido 3+ ir clostridium lyg 2+

Pas jus yra bendras eserichiju skaicius o antroj eilutej eserichiju, neskaidanciu laktozes skicius.
Papildyta:
QUOTE(Mėnulė @ 2010 01 30, 15:42)
Maniškiui jau 15 mėn, tačiau bėdos prasidėjo nuo 1 mėnesio.

Menule, gauk savo paskutini tyrimuka ir surasyk ka ten rado o ko ne. Jei AS nerado, tai netikslinga jums bakteriofaga gert. O jei yra daugiau blogiuku, tai gal jums tikslinga gert kombinuota bakteriofaga, kuris pries kelis blogiukus. O geriausia butu, jei jus is svieziai tyrimuka padarytumet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 02 vasario 2010 - 12:25
QUOTE(nomb @ 2010 02 02, 12:33)
Menule, gauk savo paskutini tyrimuka ir surasyk ka ten rado o ko ne. Jei AS nerado, tai netikslinga jums bakteriofaga gert. O jei yra daugiau blogiuku, tai gal jums tikslinga gert kombinuota bakteriofaga, kuris pries kelis blogiukus. O geriausia butu, jei jus is svieziai tyrimuka padarytumet  g.gif

Čia tas kur nuotrauka ir yra paskutinis, sausio vidury darytas.
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2010 02 02, 13:33)

Mums prireike dvieju bakteriofago kursu, nes pirma gerem, kai buvo maziukas po 5 ml. Neuzteko. Bet nuo beros 10^9 sumazejo iki 10^3. Po 3 sav. kursa kartojom. AS sunaikinom. Tada ir AD pasitrauke. Odyte pamazu pradejo grazeti. Dabar gal siek tiek jautresne oda, jei zarnyne vel kas ne taip, bet isgeriam geruju ir AD jau nebekankina schmoll.gif

O po kiek ir kiek laiko gert mums? Dukrytei beveik 2 m? Su kuo tepėt odytė, nes mums nieks nepadeda doh.gif Kokias gerąsias geriat?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 02 vasario 2010 - 15:12
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 02, 16:11)
O po kiek ir kiek laiko gert mums? Dukrytei beveik 2 m? Su kuo tepėt odytė, nes mums nieks nepadeda doh.gif  Kokias gerąsias geriat?
Ačiū 4u.gif

Pagal instrukcija nuo 1 iki 3 metu vaikams reikia gerti po 15 ml 3 kartus dienoj. Odyte tepem su taukmedzio sviestu. Jis tikrai neblogai tinka bet kokiom odos problemoms. Daugiau apie ji galit paskaityti http://www.aromata.lt/lt/shea/
O pirkti pigiausia gaunas is Anglijos ir parsisiust http://www.akomaskincare.co.uk/. Tai visiskai naturali priemone thumbup.gif
Is geruju gerem linex, bifoval (suaugusiems). Dabar geriam bifolac (bet jas reikia arba paketelius pirkt, arba sugirdyt su visa kapsule, kad geriausias efektas butu).
Papildyta:
QUOTE(Penelophe @ 2010 01 30, 10:58)

Santariskese dar galima vezti i vaiku ligonines mikrobiologijos laboratorija.
Papildyta:
QUOTE(Mėnulė @ 2010 02 02, 15:50)
Čia tas kur nuotrauka ir yra paskutinis, sausio vidury darytas.

Ai tai sita berods jau aptarem blush2.gif
Atsakyti
O kiek tas taukmedzio sviesas kainuoja Lietuvoj, ir kur jį gaut pirkt? O Anglijoj yra spec. parduotuves ar tik netu galima užsisakyt?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 03, 00:45)
O kiek tas taukmedzio sviesas kainuoja Lietuvoj, ir kur jį gaut pirkt? O Anglijoj yra spec. parduotuves ar tik netu galima užsisakyt?

Lietuvoj 50 g-30 lt, 90 g. - 50 lt. Pirkt galime ten pat, kur nuoroda daviau, arba dar kazkur, bet kiek zinau dar brangiau iseina. Anglijoj nebuvau, tai tiksliai nezinau, bet net neabejoju, kad ten tikrai yra specializuotos parduotuves.
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2010 02 03, 10:50)
Lietuvoj 50 g-30 lt, 90 g. - 50 lt. Pirkt galime ten pat, kur nuoroda daviau, arba dar kazkur, bet kiek zinau dar brangiau iseina. Anglijoj nebuvau, tai tiksliai nezinau, bet net neabejoju, kad ten tikrai yra specializuotos parduotuves.

as LT pirkau, kai man skubiai reikejo, tai berods Cleopatra bella, ar kazkokia yra firma, grozio salonas. Ten 100 ml ar 120, kainuoja 60 lt, bet pristato i namus.
As buvau tuo sviestu daug labiau patenkinta nei is akomos kur gavau. Abu jie nerafinuoti, bet pirmasis tepesi daug lengviau, ir kvepejo riesutais, o is akomos man smirdi kiauliu taukais.... bet manau, kad cia tokia "partija", nes kvapas ir spalva priklauso nuo "rinkimo sezono", ar kaip cia pavadinti, kai subresta skirtingai derlius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 02 03, 15:03)
as LT pirkau, kai man skubiai reikejo, tai berods Cleopatra bella, ar kazkokia yra firma, grozio salonas. Ten 100 ml ar 120, kainuoja 60 lt, bet pristato i namus.
As buvau tuo sviestu daug labiau patenkinta nei is akomos kur gavau. Abu jie nerafinuoti, bet pirmasis tepesi daug lengviau, ir kvepejo riesutais, o is akomos man smirdi kiauliu taukais.... bet manau, kad cia tokia "partija", nes kvapas ir spalva priklauso nuo "rinkimo sezono", ar kaip cia pavadinti, kai subresta skirtingai derlius smile.gif

Čia Kaune tas salonas, o kažin kaip į kitus miestus ar siunčia?
Atsakyti