QUOTE(Penelophe @ 2010 01 30, 12:47)
Taip, Mėnule, mūsų situacija panaši. Tik keista, kad tokius svarbius skaičiukus pamiršta įrašyti, ir dar už toookius pinigus
O gal galite parašyti, kas jūsų leliui darosi ir kaip gydotės?
Maniškiui jau 15 mėn, tačiau bėdos prasidėjo nuo 1 mėnesio. Tiesiog pradėjo viduriuoti beveik vandeniu ir labai dažnai (vos kojytes suriesdavo ir jau kokį lašiuką išspaudžia
todėl užpakalis buvo net žaizdom nuėjęs, nors sauskelnes keičiau kas 30 min vos tik ką nors padarydavo, laikiau pliku užpakaliu arba dėjau medžiagines sauskelnes. Žodžiu, nors ir stengiausi, kad kuo mažiau būtų apsidaręs, bet matyt labai stiprus buvo tas kakas ir momentaliai išgrauždavo
). Savo iniciatyva dariau pasėlį (gydytoja sakė, kad net jei ir išaugs kas nors, ji vis tiek antibiotikų neskirs, o tik g.bakterijas, todėl nematė prasmės daryt tyrimą), bet aš dariau žolyno g. niekas neišaugo
kažkiek laiko daviau g.bak. buvo lyg savaitei pagerėjimas, po to vėl tas pats. Galiausiai apie 3 mėn daviau pora kartų smectos ir nustojo vandeniu daryt. Tada tiesiog dažnai kakodavo ir kaip suprantu su gleivėm, bet jau nekreipiau dėmesio, nes džiaugiausi, kad užpakalis nežaizdotas. Gydytoja perspėjo dėl alergijos, tačiau griežtai sugebėjau tik pieniškų atsisakyt, o kvietinius valgiau. Apie 8-9 mėn ėjom pas gastro, ji liepė g.bak. bent mėnesį laiko pagert ir griežtai man dietos laikytis. Pagerėjimas akivaizdus buvo. Kakojo tik 1 k. per dieną ir tokia mase visai kitokia ale "blyniukus" rasdavau sauskelnėse. Viskas susitvarkė ir nusprendžiau pabandyt veršienos duot pirmą kartą. Po to pabandymo vaikas vėl suviduriavo
Vėl g.bak. tačiau aš jau dietos taip griežtai nesilaikiau
tai kakojo daugiau mažiau su gleivėm apie 3 k per dieną. Apie 12 mėn nusprendžiau varškės pabandyti duot
Reakcija akivaizdi buvo, net veiduką raudonais plėmais išmėtė ir po to kojytės žiauriai išbėrė. Aš nesugebėjau susiimti dėl savo maisto, tai bėrimas ant kojyčių laikėsi apie 2-3 mėn, nebetiko iki tol naudoti kremai
buvau visai pasimetus, nes atrodė, kad jau ir taip nevalgau draudžiamų dalykų, bet matyt situacija buvo pasikeitus ir bėrimams dingti jau reikėjo ilgesnio laiko man griežtos dietos, nes aš vis nesusilaikydavau (buvo švenčių periodas 4 gimtadieniai, Kalėdos, N.metai) ko nors neparagavus
Po švenčių griežta dieta apramino vaiko kojytes, atradau, kad tinka dermobaza, o tada nusprendžiau dar kartą kartoti pasėlį. Tai va šįkart priaugo. Manau, kad ir tą pirmą kartą buvo stafilokoko, bet gal blogai ką laboratorija darė (nes gi kakas visus metus toks pat buvo blogas)
o aš patikėjau, kad visas gerai, kad čia tik alergija (net alerginius tyrimus dariau, atskirą net celiakijai nustatyti).
šiuo metu duodu g.bakt ir lyg laukiam siuntimo pas gastro, nes pediatrė sakė, nesigaudo šituos reikaluos. Tačiau aš tuo pačiu jau prašiau natinos gauti man bakteriofago. Bandysiu juo gydyt, blogiau tai jau tikrai nebus, nes gydymas šiaip ar taip tik g.bakt, antibiotikų dar nenorės skirti gastro taip manau