Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

QUOTE(LiloSun @ 2010 01 21, 23:43)
Noreciau papildyti smile.gif Atsargiau reiktu elgtis ALERGIUKAMS. Nes gali isijautrinti organizmas ir pasireikst alergine reakcija. Mum buvo, kai sugerem kursa, viskas tvarkoj buvo, o po pertraukos uztepus ant odos alergine reakcija pasireiske.

Deje nuo odos mum nedingo As, o gal tiesiog atsinaujino. Uztat zarnyne svaru  thumbup.gif

sveikos matau skyrelsi tapo bakteriofago propaganda bigsmile.gif

lilosan, nuo ko jums alergija prasidejo? g.gif
Atsakyti
vis dar laukiam bakteriofago uzsakyto, 200 ml, nes jei negalima dels nei minutes, tai kaip man dabar porai dienu pora mililitru susiveikti biggrin.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 01 29, 15:35)
vis dar laukiam bakteriofago uzsakyto, 200 ml, nes jei negalima dels nei minutes, tai kaip man dabar porai dienu pora mililitru susiveikti biggrin.gif sad.gif

Cia viena mama rase, pries pora dieneliu atrodo, kad turit likucius, parasyk, gal dar turit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 01 29, 15:35)

Nepanikuokit, pora dieneliu tikrai nieko nepakeis rolleyes.gif 4u.gif Keleta menesiu, kai jau yra AD nereiltu delst. O gydytis pradekit tik tada, kai turesit visa doze, nes arba gydyti arba ne. Pertrauku, kad viena diena geri, kita ne neturetu but schmoll.gif Be to is tokiu likuciu, kur kam like ar galiojimas dar geras g.gif
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2010 01 29, 15:21)
sveikos matau skyrelsi tapo bakteriofago propaganda bigsmile.gif
lilosan, nuo ko jums alergija prasidejo? g.gif

Na ne propaganda. Tiesiog kol kas visiems pasiseke isgyti ir be antibu ir be jokiu salutiniu poveikiu (turiu omeny zarnyna) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 29 sausio 2010 - 16:03
Sveikos,
Šią savaitę gavom išmatų tyrimo atsakymą, mes irgi turim AS - 10^6 (darėm Santariškėse). O mums dar tik 8 savaitės verysad.gif
Jau kitą dieną apsilankėme pas gastro, nes jau anksčiau įtariau, kad kažkas ne taip... Tik pas mus viduriukai užkietėję (priešingai nei daugumai - viduriuoja), ir dujos labai skausmingai ir sunkiai išeina. Žodžiu, gastro, kaip ir visoms čia rašiusioms, nustatė alergiją pieno produktams (neįsivaizduoju kokiu būdu nustatė?) ir liepė man nebevartoti pieno produktų, pakeisti mišinuką į Aptamil Allergy care (primaitinimui) ir gerti gerąsias bakterijas, ir VISKAS doh.gif
Jaučiu, reikia ir mums to bakteriofago, negaliu ramiai žiūrėt kaip vaikiukas kankinasi, o dar baisiau, laukti, kol prasidės komplikacijos. Gal kas gali padėti gauti jį kuo skubiau?
Atsakyti
QUOTE(Penelophe @ 2010 01 29, 20:15)
Sveikos,
Šią savaitę gavom išmatų tyrimo atsakymą, mes irgi turim AS - 10^6 (darėm Santariškėse). O mums dar tik 8 savaitės  verysad.gif
Jau kitą dieną apsilankėme pas gastro, nes jau anksčiau įtariau, kad kažkas ne taip... Tik pas mus viduriukai užkietėję (priešingai nei daugumai - viduriuoja), ir dujos labai skausmingai ir sunkiai išeina. Žodžiu, gastro, kaip ir visoms čia rašiusioms, nustatė alergiją pieno produktams (neįsivaizduoju kokiu būdu nustatė?) ir liepė man nebevartoti pieno produktų, pakeisti mišinuką į Aptamil Allergy care (primaitinimui) ir gerti gerąsias bakterijas, ir VISKAS  doh.gif
Jaučiu, reikia ir mums to bakteriofago, negaliu ramiai žiūrėt kaip vaikiukas kankinasi, o dar baisiau, laukti, kol prasidės komplikacijos. Gal kas gali padėti gauti jį kuo skubiau?

is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(Penelophe @ 2010 01 29, 20:15)
Sveikos,
Šią savaitę gavom išmatų tyrimo atsakymą, mes irgi turim AS - 10^6 (darėm Santariškėse). O mums dar tik 8 savaitės  verysad.gif

4u.gif
Tik kaip įdomu, mes irgi darėm Santariškėse tyrimą, bet privačiai, atsakymas atėjo 3+, jokių laipsnių, jokių normų. Skambinau į laboratoriją paklausti, ar tai tas pats kad 10^3, tai sakė, jog tai reiškia "gausiai" ir gydytoja tikrai supras, apie jokius laipsnius neužsiminė ir visai pasimetė kai paklausiau apie normą. O gydytoja deja nelabai suprato doh.gif Tai negi ten yra dvi skirtingos laboratorijos g.gif
Atsakyti
Tai kai yra 10^6 čia reiškia jau labai gausiai?
O merginos, kaip suprast ar mano dukrytei yra AD? Jai labai sausa oda, plėmukai tokie išsausėję (vasarą to nebuvo, todėl aš galvoju, kad čia alergiją į šaltį g.gif ) anr kojyčių ir pilvuko, veidukas labai šerpetoja. Ar čia AD? O jis irgi dėl AS dažniausiai būna?
(ėjom pas alergologą, kai pasakiau, jog aš manau, kad čia AD, ji tik iš manęs pasijuokė ir liepė neieškot ligų, o pasakė, kad čia alergija nuo maisto, kokio irgi neaišku, tipo žiūrėkit, stebėkit. Tyrimų jokių nedarė).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 29 sausio 2010 - 22:35
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 29, 22:34)
O merginos, kaip suprast ar mano dukrytei yra AD? Jai labai sausa oda, plėmukai tokie išsausėję (vasarą to nebuvo, todėl aš galvoju, kad čia alergiją į šaltį g.gif ) anr kojyčių ir pilvuko, veidukas labai šerpetoja. Ar čia AD? O jis irgi dėl AS dažniausiai būna?
(ėjom pas alergologą, kai pasakiau, jog aš manau, kad čia AD, ji tik iš manęs pasijuokė ir liepė neieškot ligų, o pasakė, kad čia alergija nuo maisto, kokio irgi neaišku, tipo žiūrėkit, stebėkit. Tyrimų jokių nedarė).

visko gali buti. As pasakysiu nuo saves toki dalyka- mamos, ieskokit, domekites, skaitykit pacios, nes deja, bet gydytojams vienodai rodo.... kai as pediatrei savo pasakiau apie zalia vandenuka su gleivem vaiko, ir kad pradejo staigiai berti veiduka, (buvo 2 savaiciu NAUJAGIMIS), sakau darykit tyrima del AS, ji pasake, ar man galvoj negerai, IS KUR tas AS, sako....
kai buvo 5 savaites, klinikose padare ismatu tyrima, bet as buvau kvaila ir pacio lapuko nemaciau, o ir nezinau, ar tai buvo kiekybinis tyrimas, tiesiog prasiau ieskoti, ar nera AS, ir telefonu su gydytoju snekejau, sako NERA, as nieko ir nedariau.

Su AD tas pats. Zymus gydytojas cia Kaune pasake "jus galit sikna zeme art, bet mergyte ir toliau bers, cia NE NUO MAISTO, o nuo hormonu ja beria, iki 3 men TIKRAI praeis".
Nepraejo, galiausiai diagnozavo AD, ir net aptamil allergy care sukelia berimus (teko kelis sykius primaitint).
Dabar dar tas AS, kuris, itariu, buvo nuo gimimo, dvieju savaiciu maziukei as jau ji itariau, ir ko gero, nuojauta neapgavus bus manes, bet suzinojau tik 4 menesiu, kai po n-tojo tyrimo issireikalavau pamatyti skaicius. Nors ir dabar sako, kad NIEKO TOKIO, kad virs normos. (10^5) doh.gif doh.gif doh.gif

isvada- eikit nagais, dantim.... sakykit, kas jusu nuomone yra vaikui...
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 29, 23:34)

10^6 cia jau vadintusi "gausiai". Oda greiciausiai reaguoja del AS. Bet kad butu atopinis, tai tos demes turi keliauti, vis atsirasti kitose vietose. Pagal vietas kurias paminejai, tai labai panasu, kad pas jus prasideda AD. Pas mus pirmiausia buvo zandai, toliau pamperso sriti, slaunys, galva ir t.t. Demes raudonos, sausos, atserpetojusios. Alergija irgi sukelia AS. Panasu, kad jums eina ta pacia vaga, kaip ir mums buvo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 01 30, 00:49)
visko gali buti. As pasakysiu nuo saves toki dalyka- mamos, ieskokit, domekites, skaitykit pacios, nes deja, bet gydytojams vienodai rodo....

drinks_cheers.gif Bet manau, kad jus dar suspejot, nes mes pradejom gydyma irgi nuo 4 men. Ir issigydem thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 30 sausio 2010 - 01:05
QUOTE(Mėnulė @ 2010 01 29, 22:55)
4u.gif
Tik kaip įdomu, mes irgi darėm Santariškėse tyrimą, bet privačiai, atsakymas atėjo 3+, jokių laipsnių, jokių normų. Skambinau į laboratoriją paklausti, ar tai tas pats kad 10^3, tai sakė, jog tai reiškia "gausiai" ir gydytoja tikrai supras, apie jokius laipsnius neužsiminė ir visai pasimetė kai paklausiau apie normą. O gydytoja deja nelabai suprato  doh.gif Tai negi ten yra dvi skirtingos laboratorijos  g.gif

Tyrimą mes darėmės VUL Santariškių klinikų Laboratorinės diagnostikos centre (savo iniciatyva, žinoma). Tyrimas mokamas, o, atsiimant atsakymą dar primokėjom apie 30 Lt. Prie augimo parašyta: "Stafilococus aureus 3+ (10^6 k/g)" ir dar kažkokia Escherichia (gal žinot kas tai?), o gerųjų bakterijų, apart bifidobacterium (irgi 3+) iš viso nerasta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2010 01 30, 02:01)
10^6 cia jau vadintusi "gausiai". Oda greiciausiai reaguoja del AS. Bet kad butu atopinis, tai tos demes turi keliauti, vis atsirasti kitose vietose. Pagal vietas kurias paminejai, tai labai panasu, kad pas jus prasideda AD. Pas mus pirmiausia buvo zandai, toliau pamperso sriti, slaunys, galva ir t.t. Demes raudonos, sausos, atserpetojusios. Alergija irgi sukelia AS. Panasu, kad jums eina ta pacia vaga, kaip ir mums buvo  doh.gif

o tai jūs per kiek laiko išsigydėt ir kaip? (o nosytė nebuvo užgulus?)
Atsakyti