QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 01 29, 22:34)
Tai kai yra 10^6 čia reiškia jau labai gausiai?
O merginos, kaip suprast ar mano dukrytei yra AD? Jai labai sausa oda, plėmukai tokie išsausėję (vasarą to nebuvo, todėl aš galvoju, kad čia alergiją į šaltį
) anr kojyčių ir pilvuko, veidukas labai šerpetoja. Ar čia AD? O jis irgi dėl AS dažniausiai būna?
(ėjom pas alergologą, kai pasakiau, jog aš manau, kad čia AD, ji tik iš manęs pasijuokė ir liepė neieškot ligų, o pasakė, kad čia alergija nuo maisto, kokio irgi neaišku, tipo žiūrėkit, stebėkit. Tyrimų jokių nedarė).
visko gali buti. As pasakysiu nuo saves toki dalyka- mamos, ieskokit, domekites, skaitykit pacios, nes deja, bet gydytojams vienodai rodo.... kai as pediatrei savo pasakiau apie zalia vandenuka su gleivem vaiko, ir kad pradejo staigiai berti veiduka, (buvo 2 savaiciu NAUJAGIMIS), sakau darykit tyrima del AS, ji pasake, ar man galvoj negerai, IS KUR tas AS, sako....
kai buvo 5 savaites, klinikose padare ismatu tyrima, bet as buvau kvaila ir pacio lapuko nemaciau, o ir nezinau, ar tai buvo kiekybinis tyrimas, tiesiog prasiau ieskoti, ar nera AS, ir telefonu su gydytoju snekejau, sako NERA, as nieko ir nedariau.
Su AD tas pats. Zymus gydytojas cia Kaune pasake "jus galit sikna zeme art, bet mergyte ir toliau bers, cia NE NUO MAISTO, o nuo hormonu ja beria, iki 3 men TIKRAI praeis".
Nepraejo, galiausiai diagnozavo AD, ir net aptamil allergy care sukelia berimus (teko kelis sykius primaitint).
Dabar dar tas AS, kuris, itariu, buvo nuo gimimo, dvieju savaiciu maziukei as jau ji itariau, ir ko gero, nuojauta neapgavus bus manes, bet suzinojau tik 4 menesiu, kai po n-tojo tyrimo issireikalavau pamatyti skaicius. Nors ir dabar sako, kad NIEKO TOKIO, kad virs normos. (10^5)
isvada- eikit nagais, dantim.... sakykit, kas jusu nuomone yra vaikui...