QUOTE(Viliana @ 2011 08 17, 17:19)
ir man reikia bakteriofago, Gal galit parasyti i az kas gali parvezti jo is Rusijos?
beje jeigu si bakterija randama mamos piene tai maitinima reikia nutraukti? kaip paciai gydytis?
Papildyta:
o kaip jus ji vaikui dozavote? ten parasyta nuo 12 metu? tai kaip reikia dozuoti?
beje jeigu si bakterija randama mamos piene tai maitinima reikia nutraukti? kaip paciai gydytis?
Papildyta:
o kaip jus ji vaikui dozavote? ten parasyta nuo 12 metu? tai kaip reikia dozuoti?
man irgi nustate, kad piene GAUSIAI auga stafilokokas (cia kai pirmagimei buvo 6 men, ligonineje). Nes jai rado ir nosiarykleje, ir ant odos, ir zarnyne. Tai man buvo sokas, kaltinau save, gydytojus gimdymo namuose, viska, kas tik papuole. Vienkartinius iklotus, su kuriais susdavo krutys kad ir kaip greit keisdavau juos... bet kita mano puse sake- jei butu to AS tiek daug mano piene, tai man jau kraujo uzkretimas butu, o man nei skaudejo, nei mastito buvo, nei dar kas nors.... po poros menesiu pastojau, pienuku pradejo mazeti, kazkaip su tuo ir dukrytei viskas dingo... bet iki siol nesu tikra, ar del maitinimo sumazinimo/nutraukimo dingo bedos jai. Sunus gime visiskai sveikas, piene AS man jau neberado (dariau sikart tyrima privaciai, pienelio pritraukiau per viena karta, o ne kaip takart- per kelis sykius po pora lasu ).
Tiesa, sunus 2 men sulaukes buvo pradejes viduriuot zaliu vandeniu, jau minejau. Ir berimai pradejo plisti, bet vos sulaukiau bakteriofago, sugere 10 dienu ir viskas, nebepasikartojo. Na as cia skatinu tas mamytes, kurios bijo sito vaistuko, nes atseit LT juo neprekiauja. Asmeniskai as pasisakau pries vaistus nuo galvos skausmo, temperaturos ir panasius, bet uz sita....