Sveikos
mano mamai rado po oda stfilokokų ir streptokokų. Ar aš galiu lankyti ją su vaikais, ar mums jau saugotis?
Ir dar gal galite man į AŽ parašyti kur galėčiau mamai nupirkti bakteriofago skubiai. Nes antibiotikų kursas nepadėjo.
Laba, man irgi reikia bakteriofago. Gal galit parasyti i az kas gali parvezti jo is Rusijos?
QUOTE(Loveco @ 2011 05 31, 22:33)
nezinau, kazkur puse lupos girdejau, kad gal buna.
O kur galima rasti kokiu komentaru ar patarimu, kas tepa ant odos skysta? Man paciai reik, o maziukui gal irgi koki lasiuka pabandyciau. Nes spuogeliai neturi baltu |(pulingu) virsuneliu, bet spuogeliai mazi ir vos iskile, bespalviai, bet ju daaaaaaaug, praktiskai nera sveikos vieteles ant veiduko. Neatrodo baisiai, tik kai guli ant sono, paskui jie parausta siek tiek. Bet kuriuo atveju, vaizdas dar nepanasus i ta, kaip atrode mano 4 savaiciu durkyte, su sunkiu AD ir visom kitom bedom.
O kur galima rasti kokiu komentaru ar patarimu, kas tepa ant odos skysta? Man paciai reik, o maziukui gal irgi koki lasiuka pabandyciau. Nes spuogeliai neturi baltu |(pulingu) virsuneliu, bet spuogeliai mazi ir vos iskile, bespalviai, bet ju daaaaaaaug, praktiskai nera sveikos vieteles ant veiduko. Neatrodo baisiai, tik kai guli ant sono, paskui jie parausta siek tiek. Bet kuriuo atveju, vaizdas dar nepanasus i ta, kaip atrode mano 4 savaiciu durkyte, su sunkiu AD ir visom kitom bedom.
Nu va, pabegai is sausinuku, o musu vaikuciai ta pacia diena gime
as jau sisipainiojau. Noriu abiem vaikams padaryti ismatu paselio tyrima, kad nustatytu, kiek ir kokiu bakteriju yra. Itariu disbakterioze. Tai man sakyt, kad del disbakteriozes tyrima ar ismatu paseli? kazkaip vis maniau, kad cia tas pats, bet sudvejojau
Perskaiciau temele apie auksini stafilokoka, nes atlikus kiekybini ismatu paseli, mano 9 men. sunelio zarnyne rado dideli sios bacilos kieki. Gydytoja puse lupu prasitare, kad rekomenduoja pabandyti bakteriofaga, nes tik gerosios bakterijos (kuriu daugumai mano sunus kazkodel alergiskas) musu atveju gali nepadeti.
Taigi gal kas zino, is kur gauti bakteriofago Vilniuje? Kiek zinau, ji reikia saltai gabenti (kokiam mini saldytuvelyje), kad jis butu veiksmingas...
Ir gal kuri patyrusi mamyte galetu patarti, kiek gerti jo reiketu 9 men. kudikiui (kiek supratau 3 kartus per diena po 15 ml??? ir taip 10 dienu?)...
Busiu labai dekinga uz atsakyma!
Taigi gal kas zino, is kur gauti bakteriofago Vilniuje? Kiek zinau, ji reikia saltai gabenti (kokiam mini saldytuvelyje), kad jis butu veiksmingas...
Ir gal kuri patyrusi mamyte galetu patarti, kiek gerti jo reiketu 9 men. kudikiui (kiek supratau 3 kartus per diena po 15 ml??? ir taip 10 dienu?)...
QUOTE(SunEyes @ 2011 06 28, 22:48)
Perskaiciau temele apie auksini stafilokoka, nes atlikus kiekybini ismatu paseli, mano 9 men. sunelio zarnyne rado dideli sios bacilos kieki. Gydytoja puse lupu prasitare, kad rekomenduoja pabandyti bakteriofaga, nes tik gerosios bakterijos (kuriu daugumai mano sunus kazkodel alergiskas) musu atveju gali nepadeti.
aš dabar nebepamenu, bet kai ieškojau bakteriofago, tai rusų online vaistinėse, visi info lapeliai yra, ir dozuotės surašytos. ir berods efektyviausias būdas (ten irgi parašyta) kai ir geriamas, ir per užpakaliuką įšvirkščiama.
šiaip šlykštus jis gert, net man pačiai buvo... tai reik nusiteikt
o gauti reikės susirast, kas parveža...
QUOTE(Fedes @ 2011 06 29, 09:20)
aš dabar nebepamenu, bet kai ieškojau bakteriofago, tai rusų online vaistinėse, visi info lapeliai yra, ir dozuotės surašytos. ir berods efektyviausias būdas (ten irgi parašyta) kai ir geriamas, ir per užpakaliuką įšvirkščiama.
Fedes, gal kartais zinot, kas galetu parvezti ir turit kontaktus? Buciau labai dekinga! (galit az parasyti :-))
QUOTE(SunEyes @ 2011 06 29, 22:27)
Fedes, gal kartais zinot, kas galetu parvezti ir turit kontaktus? Buciau labai dekinga! (galit az parasyti :-))
na, nežinau, deja... mums parvežė pažįstami, bet jie retai ir važinėja.
Sveikos,
Ieskau patarimu.Pagimdziau vaikucius ir po keliu sav.piene uzsiveise stafilokokas,krutine supuliavo,teko pjauti.Viskas buvo pries 8 men.Dabar mane pacia pradejo pulti puliniai-votys(ant geros vietos),viena jau isgyvenau ziuriu antras jau islindes ar gali buti kad ta bakterija dar vis manyje gyvena?Kur atliekamas tyrimas del stafilokoko is kraujo?nes pirma karta dare is pieno.
Ieskau patarimu.Pagimdziau vaikucius ir po keliu sav.piene uzsiveise stafilokokas,krutine supuliavo,teko pjauti.Viskas buvo pries 8 men.Dabar mane pacia pradejo pulti puliniai-votys(ant geros vietos),viena jau isgyvenau ziuriu antras jau islindes ar gali buti kad ta bakterija dar vis manyje gyvena?Kur atliekamas tyrimas del stafilokoko is kraujo?nes pirma karta dare is pieno.
Gal kas galetu padarti, radau kas galbut galetu Maskvoj paieskoti bakteriofago, tik kalusimas butu ar ji praleis pasieni, jei sius pastu?
As vel sunerimau,maziukei visa kuneli isbere,ispradziu galvojau kad nuo silumos,bet nelabai tikiu,ypatingai isberta kakliuko,pilvuko,nugarytei uzpakaliukas,dar truputi matosi galvoje ir vienas kitas ant veiduko.bet virsuneliu jokiu nera tik raudoni spuogeliai,kai kiur raudoni plemukai.nuejau siandien pas daktare tai sako lyg elergija tai israse sirupo tavigilio.tokia baime turiu kad nebutu stafilokoko padariniai
Sveikos, turiu klausima-gal kam taip buvo: kai mazyle buvo 5 men. gerem stafilokokini bakteriofaga, nes buvo rasta zarnyne gausiai. Sugerem 10 dienu, po 7 ml 3 kart per diena (daviau daugiau nei pagal instrukcija , nes vistiek siek tiek kartais pratekedavo pro lupytes..). po poros savaiciu pakartojus tyrima rezultatas tas pats- gausiai Kazin ar galima ir jei taip -po kiek laiko kartot st. bakteriofago kursa?
o kur galima atlikti tyrima vaikui del stafilokoko?ar jis yra ar ne?aciu