QUOTE(zara** @ 2011 05 28, 08:17)
pries 2 dienas mus jau paleido namucio 13 paru mazylei leido tris kart per para antibiotikus dar pries isvaziuojant i namus,daktares klausiau ar ilga laika reikia duoti gyvasias bakterijas (duodu Bifoval) tai ji sake ne,uzteks kokias 3 dienas bet as vistiek duosiu ilgiau,nemanau kad bus blogiau visgi toks mazas organizmas su tokiu kiekiu antibiotiku
Streptokoku ji uzsikrete sunku pasakyt kada,bet manau dar kai ji pilvelyje buvo.Nes kai liko koks pusantro menesio iki gimdymo,tai rode skenas 3 savaiciu atsilikima,tai daktarai spelioja,kad ji jau buvo uzsikretusi,ir jai sustojo augimas.Bet keisciausia kai man tyre ta zaraza pas mane jo nerasta o lelyte kazkokiu budu uzsikrete
Dabar labiausiai bijau,kad kai tokius kiekius ir dar tokia mazyte jau gavo antibiotiku,kad nebutu lepi ligoms.
Streptokoku ji uzsikrete sunku pasakyt kada,bet manau dar kai ji pilvelyje buvo.Nes kai liko koks pusantro menesio iki gimdymo,tai rode skenas 3 savaiciu atsilikima,tai daktarai spelioja,kad ji jau buvo uzsikretusi,ir jai sustojo augimas.Bet keisciausia kai man tyre ta zaraza pas mane jo nerasta o lelyte kazkokiu budu uzsikrete
Dabar labiausiai bijau,kad kai tokius kiekius ir dar tokia mazyte jau gavo antibiotiku,kad nebutu lepi ligoms.
nieko viskas susitvarkys,augsit ir stipresit o bakterijas duok ir ilgai, as savo dukriukui jau antra menesi duodu db irgi pradejau bifoval duoti keisti jas reikia karts nuo karto vis kitomis.... nes po antibijotiku tai tikrai reikai atsigauti dar tokiai mazai o kaip suprast tau tyre? ta prasme dareisi ta tyrima streptokoko kai nestuke buvai? labai idomu jei pas tave nebuvo o pas dukryte atsirado.... kaip ce taip