Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

QUOTE(zara** @ 2011 05 28, 08:17)
pries 2 dienas mus jau paleido namucio wub.gif 13 paru mazylei leido tris kart per para antibiotikus verysad.gif dar pries isvaziuojant i namus,daktares klausiau ar ilga laika reikia duoti gyvasias bakterijas (duodu Bifoval) tai ji sake ne,uzteks kokias 3 dienas blink.gif bet as vistiek duosiu ilgiau,nemanau kad bus blogiau blush2.gif visgi toks mazas organizmas su tokiu kiekiu antibiotiku verysad.gif
Streptokoku ji uzsikrete sunku pasakyt kada,bet manau dar kai ji pilvelyje buvo.Nes kai liko koks pusantro menesio iki gimdymo,tai rode skenas 3 savaiciu atsilikima,tai daktarai spelioja,kad ji jau buvo uzsikretusi,ir jai sustojo augimas.Bet keisciausia kai man tyre ta zaraza pas mane jo nerasta schmoll.gif o lelyte kazkokiu budu uzsikrete verysad.gif
Dabar labiausiai bijau,kad kai tokius kiekius ir dar tokia mazyte jau gavo antibiotiku,kad nebutu lepi ligoms.

nieko viskas susitvarkys,augsit ir stipresit 4u.gif o bakterijas duok ir ilgai, as savo dukriukui jau antra menesi duodu db irgi pradejau bifoval duoti rolleyes.gif keisti jas reikia karts nuo karto vis kitomis.... nes po antibijotiku tai tikrai reikai atsigauti dar tokiai mazai 4u.gif o kaip suprast tau tyre? ta prasme dareisi ta tyrima streptokoko kai nestuke buvai? labai idomu jei pas tave nebuvo o pas dukryte atsirado.... g.gif kaip ce taip
Atsakyti
QUOTE(viki22 @ 2011 05 28, 16:49)
nieko viskas susitvarkys,augsit ir stipresit  4u.gif o bakterijas duok ir ilgai, as savo dukriukui jau antra menesi duodu db irgi pradejau bifoval duoti  rolleyes.gif keisti jas reikia karts nuo karto vis kitomis.... nes po antibijotiku tai tikrai reikai atsigauti dar tokiai mazai  4u.gif o kaip suprast tau tyre? ta prasme dareisi ta tyrima streptokoko  kai nestuke buvai?  labai idomu jei pas tave nebuvo o pas dukryte atsirado....  g.gif kaip ce taip

jo kai nescia buvau,gale nestumo ta tyrima daro smile.gif labai keista ir man paciai,pas mane jo nerasta,o jau lelyte pilvelyje buvo uzsikretusi,nes sustojo augimas verysad.gif bet dabar jau taisosi,valgo nemazai,tik dar po visu ligu veidukas liko pabertas,tai su hormoniniu tepaliuku patepu.
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 05 28, 11:17)
*tai ji sake ne,uzteks kokias 3 dienas

*Dabar labiausiai bijau,kad kai tokius kiekius ir dar tokia mazyte jau gavo antibiotiku,kad nebutu lepi ligoms.

* 3 dienas tikrai mazai... mums rekomendavo bent 2 menesius, bet karts nuo karto kas kelis menesius suduodam po pakuote.

* GN irgi savaite leido antibiotikus, tai vaikas tikrai neserga daugiau nei kiti, netgi sveikesnis. manau priklauso cia ir nuo kitu dalyku. bet va sako, kad del antibiotiku gali buti alergiskas....
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2011 05 28, 18:25)
* 3 dienas tikrai mazai... mums rekomendavo bent 2 menesius, bet karts nuo karto kas kelis menesius suduodam po pakuote.

* GN irgi savaite leido antibiotikus, tai vaikas tikrai neserga daugiau nei kiti, netgi sveikesnis. manau priklauso cia ir nuo kitu dalyku. bet va sako, kad del antibiotiku gali buti alergiskas....

as ir duosiu ilgesni laika gyvasias bakterijas.Mano seimos daktare labiau rekomendavo Linexa nei Bifovali g.gif
Tikiuosi neturesim elergiju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 05 28, 15:36)
as ir duosiu ilgesni laika gyvasias bakterijas.Mano seimos daktare labiau rekomendavo Linexa nei Bifovali g.gif
Tikiuosi neturesim elergiju verysad.gif

mano mazute irgi nuo pirmu dienu beria ,is pradziu sake ce naujagimiu berimas, paskui vel kad prakaitine, ir t,t bet ziuriu kad jau nei tas nei tas o gryna alergija kazkam schmoll.gif laukisim sesiu menesiu ir leksim darytis tyrimu, tikriausiai del to ir einam link AD, db nesiu daryt ziuret ar nera stafilokoko ant odeles, nes suvartojus ta doze zarnynui bakteriofago didelio rezultato nematau viskas taip pat... nors gal zarnyne ir nebera ax.gif tikiuosi...
Atsakyti
QUOTE(viki22 @ 2011 05 29, 10:18)
mano mazute irgi nuo pirmu dienu beria ,is pradziu sake ce naujagimiu berimas, paskui vel kad prakaitine, ir t,t bet ziuriu kad jau nei tas nei tas o gryna alergija kazkam schmoll.gif laukisim sesiu menesiu ir leksim darytis tyrimu, tikriausiai del to ir einam link AD, db nesiu daryt ziuret ar nera stafilokoko ant odeles, nes suvartojus ta doze zarnynui bakteriofago didelio rezultato nematau viskas taip pat... nors gal zarnyne ir nebera  ax.gif tikiuosi...

pas maniske irgi veidukas pabertas,tokiais maziukais baltom virsunelem spuogeliais,buna pamazeja,bet ir vel atsiranda.Vis tepaliuku pateplioju,vajei kad tik nebutu kokia alergija.
Atsakyti
QUOTE(nurija @ 2011 05 25, 14:07)
o buna ir kremuko netgi, pirma kart girdziu. mamos skistuoju tepa kuneli kam randa ant odeles. as pradejau tepti, bet per daug kasosi todel kol kas tepu hormoniniu tepaliuku , o ne bakteriofagu  doh.gif

nezinau, kazkur puse lupos girdejau, kad gal buna.
O kur galima rasti kokiu komentaru ar patarimu, kas tepa ant odos skysta? Man paciai reik, o maziukui gal irgi koki lasiuka pabandyciau. Nes spuogeliai neturi baltu |(pulingu) virsuneliu, bet spuogeliai mazi ir vos iskile, bespalviai, bet ju daaaaaaaug, praktiskai nera sveikos vieteles ant veiduko. Neatrodo baisiai, tik kai guli ant sono, paskui jie parausta siek tiek. Bet kuriuo atveju, vaizdas dar nepanasus i ta, kaip atrode mano 4 savaiciu durkyte, su sunkiu AD ir visom kitom bedom.
Atsakyti
Sveikos mamytes, iskilo klausimas ar geriant bakteriofaga stafilokokini galima skiepytis? pradejom ji gerti, o skiepas numatytas uz keletos dienu.. g.gif
Atsakyti
mes skiepijomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 05 31, 22:33)
nezinau, kazkur puse lupos girdejau, kad gal buna.
O kur galima rasti kokiu komentaru ar patarimu, kas tepa ant odos skysta? Man paciai reik, o maziukui gal irgi koki lasiuka pabandyciau. Nes spuogeliai neturi baltu |(pulingu) virsuneliu, bet spuogeliai mazi ir vos iskile, bespalviai, bet ju daaaaaaaug, praktiskai nera sveikos vieteles ant veiduko. Neatrodo baisiai, tik kai guli ant sono, paskui jie parausta siek tiek. Bet kuriuo atveju, vaizdas dar nepanasus i ta, kaip atrode mano 4 savaiciu durkyte, su sunkiu AD ir visom kitom bedom.

mums daktare israse hormonini Fucidin H,labai jis mums padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2011 06 04, 12:25)
mums daktare israse hormonini Fucidin H,labai jis mums padeda smile.gif

na tai yra skirtingi dalykai, ir fucidin h yra hormonas plius antibiotikas, o tai yra zymiai stipriau/blogiau nei grynas bakteriofagas.
Man nepadejo nei fucidin, t.y. as tepdavausi kas antra diena (nes ir taip nescia buvau, paskui maitinau, ir zinojau, kad negalima, bet jau neturejau kito pasirinkimo). ir nepadejo, t.y. tik netepi, vel islenda.
Siuo metu yra sioks toks pagerejimas- tepu nerafinuotu kokoso aliejumi bigsmile.gif

mazyliui viduriuku nesutvarke bakteriofago doze, bet tai, kiek isspjaudavo- tepdavau ant zanduku pabertu, tai labai grazi odele dabar. Nors nebuvo ji baisi labai.

Bet bijau, kad beda atsinaujina su didziaja... metus kaip ir buvo pakankamai ramu, o stai suejus 1m 9 men vel turim beda- tustinasi su gleivem, bet ne kiekviena karta. Pvz vakar ismatose buvo, atsiprasau jei nuskambes neetiskai, "snargliu gumulas". Didelis...Mazyle po didelio viduriu uzkietejimo (kai buvo net strige viskas ir su greitaja vezem klizmos daryt) labai bijo tustintis, o gal ir skauda.... o pastarosiom dienom dar ir isbere visa nuo kaklo iki zemiau bambos- lyg ir prakaitine, bet vaizdas kaip kokiu tymu sad.gif buvo karsta, tai del to... dabar geriau... na ir prisidejo slapimtakiu bedos- ar nebus nukeliaves AS is zarnyno i slapimtaki .... vaikas is pradziu su skausmu slapinosi 1 karta per para, paskui, kai davem spanguoliu sulciu, jau 2-3 kartus per para... siandien skambinsiu gydytojai, bet tyrimus del AS vis tiek darysimes privaciai kazkur kitur, ir dar sia savaite....

Gal kas galit gaut 500 ml bakteriofago? Skubiai, jau laukiau menesi, bet nieko... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 06 13, 09:31)
na tai yra skirtingi dalykai, ir fucidin h yra hormonas plius antibiotikas, o tai yra zymiai stipriau/blogiau nei grynas bakteriofagas.
Man nepadejo nei fucidin, t.y. as tepdavausi kas antra diena (nes ir taip nescia buvau, paskui maitinau, ir zinojau, kad negalima, bet jau neturejau kito pasirinkimo). ir nepadejo, t.y. tik netepi, vel islenda.
Siuo metu yra sioks toks pagerejimas- tepu nerafinuotu kokoso aliejumi  bigsmile.gif

mazyliui viduriuku nesutvarke bakteriofago doze, bet tai, kiek isspjaudavo- tepdavau ant zanduku pabertu, tai labai grazi odele dabar. Nors nebuvo ji baisi labai.

Bet bijau, kad beda atsinaujina su didziaja... metus kaip ir buvo pakankamai ramu, o stai suejus 1m 9 men vel turim beda- tustinasi su gleivem, bet ne kiekviena karta. Pvz vakar ismatose buvo, atsiprasau jei nuskambes neetiskai, "snargliu gumulas". Didelis...Mazyle po didelio viduriu uzkietejimo (kai buvo net strige viskas ir su greitaja vezem klizmos daryt) labai bijo tustintis, o gal ir skauda.... o pastarosiom dienom dar ir isbere visa nuo kaklo iki zemiau bambos- lyg ir prakaitine, bet vaizdas kaip kokiu tymu sad.gif buvo karsta, tai del to... dabar geriau... na ir prisidejo slapimtakiu bedos- ar nebus nukeliaves AS is zarnyno i slapimtaki .... vaikas is pradziu su skausmu slapinosi 1 karta per para, paskui, kai davem spanguoliu sulciu, jau 2-3 kartus per para... siandien skambinsiu gydytojai, bet tyrimus del AS vis tiek darysimes privaciai kazkur kitur, ir dar sia savaite....

Gal kas galit gaut 500 ml bakteriofago? Skubiai, jau laukiau menesi, bet nieko... sad.gif

blink.gif vajei kaip jums sekasi unsure.gif ar pasitvirtino tavo itarimai kad AS is zarnyno persimete i slapintakius blink.gif
Atsakyti