Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

mazylis serga Atopiniu dermatitu, paeme paseli ir rado AS. tepe tepaliuku su antibiotiku ir visas gydymas. gydytoja pasake, kad tai bendra flora nieko nereik daryti.dabar skaitau cia visokia info ir plaukai siausias.
mum irgi reik matyt to bakteriofago, tik neisivaizduoju kaip ji gauti, gal galit kas pasidalinti gal per kokius tarpininkus uzsakinejote.
viena mama rase, kad reik maudyti jame, o cia skaitau, kad ji geria . kas galite pakomentuoti is patirties ...
Atsakyti
smile.gifsmile.gif+2011 05 07, 20:36-->
QUOTE(Kristina:)smile.gifsmile.gif @ 2011 05 07, 20:36)
Labai maziukas dar Jusu lelius...jei AS pavienes kolonijos, tai nemanau, kad jums butina gerti bakteriofaga...jis ziauriai slykstus, ir kad butu efektas ji reikia gerti minimum savaite, o geriausiai kokias 10 dienu - jusu amziui 3 k. i diena po 5ml...tai paskaiciuokit, kiek jums reikia to bakteriofago vaikuciui sukist...jei jau nuspresit visgi gerti, tai pirkit tik is vaistines (suprantama ne Lietuvoj, bet gal pazistamu turit Rusijoj, ar Baltarusijoj), o ne is neaisku ko - mazylui vaistukus reikes girdyti, vaistas lieka vaistu, ir bet ka is bet ko duoti labai pavojinga, galiojimo laikas svarbu, ir be to jokiu budu nepirkit 100ml buteliuko...kai jums jo reikia tik 15 ml i diena, tai ta buteliuka jus labai ilgai gersit...jis gali uzsitersti...vaikams rekomenduojama pirkti tik po 20 ml buteliukuose ispilstyta bakteriofaga...
gal tokiam mazam is tikruju geriau klizmutes statyti su bakteriofagu...bet pas jus AS labai mazai...gal nekamuokit savo vaikelio..
kai vaikutis mazas, taip jau buna, kad pucia pilvuka, gal jam netinka misinukai, kuriuos duodat...Espumizano ar Colinoxo duokit, pakeiskit maistuka, gal pilvuko masaziukus darykit, Bifolaka ir toliau kasdien duokit...
o del bakteriofago tai labai pagalvokit...
AS galit uzsikresti bet kur ir bet kada...parduotuvej, bendraudami su draugais ir t.t. siandien galit jo neturet, o rytoj jau gauti...bakteriju aplink mus pilna...ir musu organizmas su jomis kovoja pats, tik reikia imunine stiprinti...geruju bakteriju pagerti... dauguma zmoniu nesioja AS tik to nezino, nes nesidaro paseliu
Bakteriofagas vienareiksmiskai geriau uz antibiotikus...bet jei AS nedaug, nereikia taip panikuoti...
mes ji gerem, nes buvo AS gausiai, tiek kakucio tyrimus padarius, tiek nosiaryklej...
Aukit sveiki...

dekui labai uz issamiai issakyta nuomone, tai va tame ir esme kad turim nusipirke jau bakteriofago ir kaip tycia 100ml buteliuka uzsisakem is zmogaus turguj tai parveze.. bet dar nedaveu, baisu, mano mazutei irgi jau prasideda atopinis dermatitas ant galvytes kasosi mazyle, ir zandukai sausi bei raudoni nebezinau ka daryti..... ir baisu girdyti neaiskiais vaistais bet paskaitau kaip visiem pagerejo tai vajej... o del to kad pas mus pavienes kolonijos, tai ir neaisku ar istikruju nera to AS daug nes kai daremes tyrima tai gerem tuo metu gerasias bakterijas,tai nezinau...mazyle kakoja tai zaliai tai geltonai,be gleiviu ir priemaisu... man jau atrodo kad isprotesiu greit, nes uzpuole mus visokio plauko bedos, negerai su raumenu tonusu ir prirase misru raidos sutrikima verysad.gif prisigalvoju blogiausiu minciu..... o dar tas AS pas mano mazyte, verysad.gif nezinau kaip istverti,
o dar norejau klausti o kodel daretes nosiarykles tyrima?
beje jej kam reikia tai galiu parduoti bakteriofago 100ml buteliuka uz 45litus esu is klaipedos, jei ka domina i AZ. nes as dar palauksiu,kol paauges manoji.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viki22: 12 gegužės 2011 - 13:14
QUOTE(viki22 @ 2011 05 12, 14:11)
dekui labai uz issamiai issakyta nuomone, tai va tame ir esme kad turim nusipirke jau bakteriofago ir kaip tycia 100ml buteliuka uzsisakem is zmogaus turguj tai parveze.. bet dar nedaveu, baisu, mano mazutei irgi jau prasideda atopinis dermatitas ant galvytes kasosi mazyle, ir zandukai sausi bei raudoni nebezinau ka daryti..... ir baisu girdyti neaiskiais vaistais bet paskaitau kaip visiem pagerejo tai vajej... o del to kad pas mus pavienes kolonijos, tai ir neaisku ar istikruju nera to AS daug nes kai daremes tyrima tai gerem tuo metu gerasias bakterijas,tai nezinau...mazyle kakoja tai zaliai tai geltonai,be gleiviu ir priemaisu... man jau atrodo kad isprotesiu greit, nes uzpuole mus visokio plauko bedos, negerai su raumenu tonusu ir prirase misru raidos sutrikima  verysad.gif prisigalvoju blogiausiu minciu..... o dar tas AS pas mano mazyte,  verysad.gif nezinau kaip istverti,
o dar norejau klausti o kodel daretes nosiarykles tyrima?
beje jej kam reikia tai galiu parduoti bakteriofago 100ml buteliuka uz 45litus esu is klaipedos, jei ka domina i AZ. nes as dar palauksiu,kol paauges manoji.....

o kodel jus nenorit pasikonsultuoti su gydytoja kokia (vyresne) del bakteriofago. Mums net ligonines skyriaus vedeja pasake "duokit". Man baisiau matyti kaip lenda AS visokie pozymiai, nei jo suduoti. Pasiskaitykit rusu forumus, ten konsultuoja del jo ir gydytojai g.gif Man keista, jei matot, kad lenda atopinis ir dar delsiat g.gif
Man, asmeniskai, sunku susitaikyti su tuo, kad pas mano mazyle kazkas gyvena - dariau viska, kad to nebutu unsure.gif O del 100 ml tai juk reikia nenuimti dangtelio , ir per kepurele su nauju svirkstu istraukti skyscio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 05 12, 18:22)
o kodel jus nenorit pasikonsultuoti su gydytoja kokia (vyresne) del bakteriofago. Mums net ligonines skyriaus vedeja pasake "duokit". Man baisiau matyti kaip lenda AS visokie pozymiai, nei jo suduoti. Pasiskaitykit rusu forumus, ten konsultuoja del jo ir gydytojai g.gif Man keista, jei matot, kad lenda atopinis ir dar delsiat g.gif
Man, asmeniskai, sunku susitaikyti su tuo, kad pas mano mazyle kazkas gyvena - dariau viska, kad to nebutu unsure.gif O del 100 ml tai juk reikia nenuimti dangtelio , ir per kepurele su nauju svirkstu istraukti skyscio cool.gif

nu ir as jauciu kad bandysiu kol visai blogai nera mum kad isnaikintumee ta bjaurybe zarnyne g.gif bet va idomu jei pas mus tik pavienes kolonijos ar nebus per daug to bakteriofago, ta prasme ar negalima jo perdozuoti g.gif
Atsakyti
Sveikos.Mums rastas stafilokokas nosiarykleje.Maziukei dar tik 3 savaites,dar kudikelis.Visas veidelis isbertas baltais spuogeliais,taip lyg jie butu puliningi.Leidzia 2 rusiu antibiotikus,galvoju vaziuot i vaiku klinika Kaune,nes man Siauliai nepatinka.jau vien pats skyrius baisu kas ten darosi,tik peliu truksta.Kai gimem mazyle buvo uzsikretusi streptokoku,is kurio isaugo sepsis.10 paru leido antibiotikus,gryzom namo,uz savaites pasireiske stafilokokas.Ar tai yra baisi liga???Daktarai nieko konkretaus nepasako.labiausiai idomu kiek paru antibiotikus leis tokiam mazyliui verysad.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas nors dar ir mane prisimena smile.gif po hospitalines infekcijos ir invalidumo , siandien mano 1m 8 men dukryte auga puikiai, neskaitant pries koki pusmeti daryto tyrimo ir vis likusios bakteriozes, bloguju bakteriju zarnyne. Probiotikai nepadeda nes geria kasdien. Bet bent jau neberia ir AS nera. smile.gif Tiesa, bedos baigesi, kai pastojau, pradejo mazeti pienuko, dukryte atsisake ji gerti, ir.... pasveiko. Na nezinau, gal ne vien maitinimo nutraukimas padejo. Bet bakteriofaga gere dar iki maitinimo, nors AS buvo po jo isnykes, vel uzsisejo.
Mano piene tada rado daug AS, bet gydytoju interpretacijos buvo dviprasmiskos, vieni sake, kad man sepsis jau turetu buti ir as nelakstyciau sau tokia, o kiti- kad tai gali buti tiesa.
Pastojau antra karta, maitinau maze iki 3 men. Jos tada jau kaip ir nebere. Bet nestumo vidury pradejo berti MANE, ir vis stipreja, vaizdas kraupus. Nuo alergijos vaistu gerti negaliu, ir taip nuskriaudziau vaikeli, nes tepiausi hormoniniais tepalais (patikekit nuo vaikystes turiu atopini dermatita, bet sikart jis smoge visu stiprumu, kitos iseities nebuvo).
Gime mazasis, ligonineje sikart prabuvom 18 valandu ir movem namo. Viskas buvo gerai. Ismatos buvo geros, ne taip kaip dukrytes, kuri iskart viduriavo zaliu vandeniu.
Bet suejus 2 men, buvo periodas, kad viduriavo lygiai taip pat, paskui pradejo tustintis vien gleivem, kartais zaliom, kartais normalios spalvos.
gydytoja sureagavo normaliai, nes su dukra jau buvom praeje ta. Tyrimai, kurie pasakytu ta pati, ir probiotikai. Tad tyrimu net nesidarem.
Bet po 3 sav baigesi viduriavimas ir spalva pasitaise. Tik vat neramus labai pasidare mazylis, valgydamas tiesiog isitempia kiaip styga ir negali normaliai valgyt. Mane vis dar beria. Klausimas- kazin jei AS PATI pagerciau bakteriofago, tai vaikui nieko tokio? Jei jau savo mazei ji tiesiogiai girdziau, tai cia per piena turbut nieko blogo. MAziui kol kas neduosiu dar, nors ir veiduka paberia (bet ko gero prakaitine), neramus.

Zodziu pati paklausiau, pati atsakiau. Gal kas galit i az kontaktus atsiust, kas siuo metu parveza is Baltarusijos ar Rusijos bakteriofago? Nes pries 1,5 metu siunciausi, tai jau bus pasikeite...
aciu smile.gif

Atsakyti
na va pradeojom ir mes gerti bakteriofaga jau antra diena, 4u.gif pakolkas viskas normoj isskyrus tai kad mazyle labai daug persti pradejo ir taip smirda kad uj,.... net nosi riecia....tai nesuprantu ar grai ar blogai blink.gif
ir dar mamytems kurios yra is klp ar netoli jos ir nezino kaip gaut bakteriofago galiu pasakyti kur ir kaip ji uzsisakyti tad rasykit i az jei ka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zara** @ 2011 05 16, 12:55)
Sveikos.Mums rastas stafilokokas nosiarykleje.Maziukei dar tik 3 savaites,dar kudikelis.Visas veidelis isbertas baltais spuogeliais,taip lyg jie butu puliningi.Leidzia 2 rusiu antibiotikus,galvoju vaziuot i vaiku klinika Kaune,nes man Siauliai nepatinka.jau vien pats skyrius baisu kas ten darosi,tik peliu truksta.Kai gimem mazyle buvo uzsikretusi streptokoku,is kurio isaugo sepsis.10 paru leido antibiotikus,gryzom namo,uz savaites pasireiske stafilokokas.Ar tai yra baisi liga???Daktarai nieko konkretaus nepasako.labiausiai idomu kiek paru antibiotikus leis tokiam mazyliui verysad.gif

vajej kaip baisu,neliudek viskas susitvarkys 4u.gif o strpetokokas kaip jum pasireiske iskart gimus?
o del stafilokoko tai kiekvienas daktaras savo nuomone turi, dauguma ju sako kad mes visi turim to stafilokoko tik skirtingose vietose, jis gydomas gerosiom arba jei labai blogai antibijotikais, dauguma mamyciu nelaukia kol prades lysti ligos nuo jo tik kievienam vaikiukui skirtingai ar tai su oda, kitiems su kvepavimo takais, o kitiem mazyliam isvis nera nieko..nuo organizmo priklauso..... rolleyes.gif pas mus A zarnyne kitur netyrem nes mazyle zaliai tustinas ir rado pavienes kolonijas darem paseli, ja muo gimimo beria, odb ir AD pradeda lysti tai radejom gydyti bakteriofagu tikiuos pades biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viki22: 17 gegužės 2011 - 19:58
QUOTE(Singė @ 2011 02 21, 22:23)
Gal kažkas galėtų patarti, kaip gauti Bakteriofago, bet būtent kremuko?
Ačiū iš anksto.

is tikro, kur toki gaut? MAn atrodo, kad nera prasmes salia klizmuciu vaikui gerti MAN PACIAI geriama bakteriofaga g.gif o man reikia, nes atopinis dermatitas sustiprejo man tragiskai, visa isberta, o kartais ant pirstu ir pusleles susidaro su skaidriu skysciu...garantuotai AS (pries metus rado MP ji) g.gif
Atsakyti
nagi, kas cia saket,kad Kauno stoties turguje yra bakteriofago irkad veza.... nieko panasaus sad.gif vyras visus "taskus" apejo, klausinejo, tai sake nei turi, nei veza. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 05 25, 14:50)
nagi, kas cia saket,kad Kauno stoties turguje yra bakteriofago irkad veza.... nieko panasaus sad.gif vyras visus "taskus" apejo, klausinejo, tai sake nei turi, nei veza.  verysad.gif

jei jums tiktu, galeciau ji suorganizuoti Siauliuose. Zinau moteriske, kuri beveik kiekviena sestadieni ten vaziuoja. Bet vat kaip paskui iki Kauno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 05 25, 09:34)
is tikro, kur toki gaut? MAn atrodo, kad nera prasmes salia klizmuciu vaikui gerti MAN PACIAI geriama bakteriofaga  g.gif  o man reikia, nes atopinis dermatitas sustiprejo man tragiskai, visa isberta, o kartais ant pirstu ir pusleles susidaro su skaidriu skysciu...garantuotai AS (pries metus rado MP ji)  g.gif

o buna ir kremuko netgi, pirma kart girdziu. mamos skistuoju tepa kuneli kam randa ant odeles. as pradejau tepti, bet per daug kasosi todel kol kas tepu hormoniniu tepaliuku , o ne bakteriofagu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nurija: 25 gegužės 2011 - 14:07
QUOTE(viki22 @ 2011 05 17, 20:57)
vajej kaip baisu,neliudek  viskas susitvarkys 4u.gif o strpetokokas kaip jum pasireiske iskart gimus?
o del stafilokoko tai kiekvienas daktaras savo nuomone turi,  dauguma ju sako kad mes visi turim to stafilokoko tik skirtingose vietose, jis gydomas gerosiom arba jei labai blogai antibijotikais

pries 2 dienas mus jau paleido namucio wub.gif 13 paru mazylei leido tris kart per para antibiotikus verysad.gif dar pries isvaziuojant i namus,daktares klausiau ar ilga laika reikia duoti gyvasias bakterijas (duodu Bifoval) tai ji sake ne,uzteks kokias 3 dienas blink.gif bet as vistiek duosiu ilgiau,nemanau kad bus blogiau blush2.gif visgi toks mazas organizmas su tokiu kiekiu antibiotiku verysad.gif
Streptokoku ji uzsikrete sunku pasakyt kada,bet manau dar kai ji pilvelyje buvo.Nes kai liko koks pusantro menesio iki gimdymo,tai rode skenas 3 savaiciu atsilikima,tai daktarai spelioja,kad ji jau buvo uzsikretusi,ir jai sustojo augimas.Bet keisciausia kai man tyre ta zaraza pas mane jo nerasta schmoll.gif o lelyte kazkokiu budu uzsikrete verysad.gif
Dabar labiausiai bijau,kad kai tokius kiekius ir dar tokia mazyte jau gavo antibiotiku,kad nebutu lepi ligoms.
Atsakyti