QUOTE(viki22 @ 2011 04 19, 08:14)
sveikos mamytes.
rasau jau is nevilties, mano 10sav dukrytei rado auksini stafilokoka padarius ismatu paselio tyrima( sis tyrimas atliktas mano kaip mamos nuojauta kuri pasirodo neapgavo) atsakymas toks: staphylococus aurea pavienes kolonijos. atsparumas antibijotikams: penicilinas astparu, oksacilinas jautru, gentamicinas jautru,
iki 2men dukryte maitinau savo pienu su primatinimais,db pradejau duoti tik misinukus.valgom aptamil ha1, nuo antro menesio pradzios mano dukryte tustintis pradejo zaliai, tustindamasi skleidzia keista garsa gerklini toki lyg dustu ar strigtu jos tos ismatos.pilvukas tuo metu spazmuoja net,net nemoku apibudinti kaip tai vyksta,kas mane labiausiai neramina,ir db nuolatos taip, pirma menesi ismatos buvo normalios geltonos skystos ir daznai, po to viskas zalios zalios ir tustinimasis kas antra para po du k dienoj arba kas ketvirta diena,gleiviu ir kraujo nera.gydytojai tokia spalva normali, priaugam normaliai,valgom gerai,
taigi neapsikentusi nusprendziau privaciai daryti ta tyrima ir stai auksine nelaime....paskutiniu metu dukrytei tustinimasis tikra kancia, kai ateina laikas tustintis ji pasidaro irzli,nerami, riecia kojytes, ispucia akutes ir leidzia ta garsa kakodama, po visko dazniausiai uzmiega, toks jausmas kad tai jai kaunuoja daug jegu.beje turime taip pat rysku meteorizma.duju kaupimasi.pradejo berti odele nors su ja turim nuolatos problemu,bet pries pora sav atsirado tokie mazi mazi spuogeliai ant viso kunelio...beje siuo metu geriam bifolac bakterijas pries tai gerem gefilus plius...
nepasikentusi nufilmavau ta visa procesa ir nesiu gydytojai nes nezinau kaip kitaip paiskinti,visa tai...
db mastau ar gali itakos as tureti tustinimuisi? ar pavienes kolonijos reiskia kad pas pas mus daug? nes laboratorijoj sako reiks gydyt antibijotikais?nebezinau ko imtis.. nuo ko tie spuogai? ar galu buti pati nesiotoja to as?pas mane ant veido visada pilna spuogeliu,kuriuos daznai krapstau,gal nesioju ta as ant odos ir uzkreciau dukryte/kaip matau mamytes kai kurios cia vartojo kazkoki bakteriofaga?ir kaip matau jis tikrai padeda,kur jo gauti butu galima?
zinau kad jus mamytes irgi kurios cia rasot turedamos sia auksine nelaime kovojat, bet as labiausiai bijau kad nebutu pasekmiu kokiu baisiu nuo sios ligos, ir nezn ko imtis.gerti antibijotikus/ar tik bakterijas gerasias?
poryt eisim pas seimos gyd. ir ziuresiu ka ji sakys....prasysiu siuntimo pas gastro.nes negaliu ziureti kaip mazute kankinas o tas garsas ir spazmavimas varo mane is proto, sumaliau cia jum viska nezinau net...
Labai maziukas dar Jusu lelius...jei AS pavienes kolonijos, tai nemanau, kad jums butina gerti bakteriofaga...jis ziauriai slykstus, ir kad butu efektas ji reikia gerti minimum savaite, o geriausiai kokias 10 dienu - jusu amziui 3 k. i diena po 5ml...tai paskaiciuokit, kiek jums reikia to bakteriofago vaikuciui sukist...jei jau nuspresit visgi gerti, tai pirkit tik is vaistines (suprantama ne Lietuvoj, bet gal pazistamu turit Rusijoj, ar Baltarusijoj), o ne is neaisku ko - mazylui vaistukus reikes girdyti, vaistas lieka vaistu, ir bet ka is bet ko duoti labai pavojinga, galiojimo laikas svarbu, ir be to jokiu budu nepirkit 100ml buteliuko...kai jums jo reikia tik 15 ml i diena, tai ta buteliuka jus labai ilgai gersit...jis gali uzsitersti...vaikams rekomenduojama pirkti tik po 20 ml buteliukuose ispilstyta bakteriofaga...
gal tokiam mazam is tikruju geriau klizmutes statyti su bakteriofagu...bet pas jus AS labai mazai...gal nekamuokit savo vaikelio..
kai vaikutis mazas, taip jau buna, kad pucia pilvuka, gal jam netinka misinukai, kuriuos duodat...Espumizano ar Colinoxo duokit, pakeiskit maistuka, gal pilvuko masaziukus darykit, Bifolaka ir toliau kasdien duokit...
o del bakteriofago tai labai pagalvokit...
AS galit uzsikresti bet kur ir bet kada...parduotuvej, bendraudami su draugais ir t.t. siandien galit jo neturet, o rytoj jau gauti...bakteriju aplink mus pilna...ir musu organizmas su jomis kovoja pats, tik reikia imunine stiprinti...geruju bakteriju pagerti... dauguma zmoniu nesioja AS tik to nezino, nes nesidaro paseliu
Bakteriofagas vienareiksmiskai geriau uz antibiotikus...bet jei AS nedaug, nereikia taip panikuoti...
mes ji gerem, nes buvo AS gausiai, tiek kakucio tyrimus padarius, tiek nosiaryklej...
Aukit sveiki...