Sveiki,
Gal kas patartu kaip ir po kiek naudoti Bakteriofog 2,5 metu vaikui, buciau dekinga
QUOTE(Morgan @ 2010 11 12, 12:57)
Nezinau,gal cia as ne i tema,bet man drauge papasakojo apie Bakteriofag.Sake kad jis uzmusa ne tik as bakterija bet ir kitus virusiukus.Kadangi tiek pas mano maziu pastovi sloga,o pas mus dar adenoidai ir pas drauges mergyte pastovus sirgimas,galvoju ar galiu duot maziukui juos gert vietoj vaistu nuo slogos,kosiulio ir t.t. Uzsakiau pas vyro drauga kad atveztu,jau gal gausiu uz keliu dienu,o tik paskui susimasciau ar nebus jie per stiprus?Ar neuzmus ir geruju bakteriju kaip antibas
Bakteriofagai yra visokiu rusiu, stafilokiniai, streptokokiniai ir t.t. Juos geriant Bakteriofagas uzmus tik ta bakterija, kuriai uzmusti jis skirtas - jei stafilokokinis bakteriofagas, tai sunaikins tik stafilokokus. Geruju bakteriju jie neliecia, kaip neliecia ir visu kitu bloguju bakteriju ar virusu, jei ju yra zarnyne, ar nosiaryklej. Todel jus pirmiausiai pasidarykit paseli is vaiko nosiarykles, vaiko kakucio paseli, tada zinosit ar is viso yra tas stafilokokas, gal pas jus streptokokas, ar pneumokokas gyvena. Tada jau reikes kito bakteriofago. Jis kainuoja pinigus, ir yra slyksciai neskanus, reikia tam tikra kursa sugerti, kad butu nauda. Nes tik veltui vaika kankinsit!
As geriau pati, nes paemus paseli is nosiarykles isaugo auksinis stafilokokas, ir suneliui davinejau. Kita savaite vel padarysim tyrimus, kad zinoti kas ten dabar gyvena.
Mums draugai nupirko Rusijoje, dezuteje 8 flakoneliai po 20ml, galiu parasyti rusiskom raidem, kas parasyta ant dezutes:
БАКТЕРИОФАГ СТАФИЛОКОККОБЫЙ
Gamintojas:
ФГУП ''НПО "Микроген"
Россия, 115088, г. Москва, ул. 1-ая Дубовская, д. 15.
Aisku yra turbut ir kitu gamintoju...
Paseli mes daromes Zygimantu g., Bardziliauskienes laboratorijoj Vilniuje patys, ne poliklinikoj.
Papildyta:
QUOTE(Lejukas @ 2011 01 20, 09:33)
Sveiki,
Gal kas patartu kaip ir po kiek naudoti Bakteriofog 2,5 metu vaikui, buciau dekinga
Pas mus instrukcijoj parasyta 1-3 metu vaikams po 15ml/3 kart per diena, 7-20 dienu...manau 10 dienu pats tas, bet cia jau jums spresti
mamytes, pagelbekit, gal turit kas stafilokokinio bakteriofago, nes gavom tik 3 vnt pakuotemis 4 po20ml, tai mums iki pilno kurso dar tiek pat truksta verysad.gif
atsipraša, mano klausimas gal ir ne visai į temą, bet žinau kad AS temelėj daugiausia rasiu besidominčių ir žinančių apie bakteriofagą, todėl tikiuosi nesupyksit, kad paklausiu.
mums reikia salmoneliozinio bakteriofago, gal kuri turit kelių jį gauti ir kad nereiktų amžinybę laukt? gal galėtumėt parašyti į AŽ...
mums reikia salmoneliozinio bakteriofago, gal kuri turit kelių jį gauti ir kad nereiktų amžinybę laukt? gal galėtumėt parašyti į AŽ...
O kur galima butu gauti to bakteriografo Lietuvoj
QUOTE(mallena @ 2011 02 18, 12:52)
O kur galima butu gauti to bakteriografo Lietuvoj
jau pasiskaiciau
Pas mus liko AS bakteriofago dezute: 4x20 ml. Rasykit i AZ.
Gal kažkas galėtų patarti, kaip gauti Bakteriofago, bet būtent kremuko?
Ačiū iš anksto.
Ačiū iš anksto.
Mamytės, aš turiu vieną dėžutę naują , taip ir neprireikė, pirkau savo dukrytei. BAKTERIOFAG STAFILOKOKOVYJ 100 ML. Gal kuriai reikia, parašykite až.
Deja ir man tenka priisjungti prie jusu burio
vakar suzinojau diagnoze tik va gal kas gali paaisskinti ka reiskia stafilakoko pavienes kolonijos..?????? neparasyta kiek ju ten yra,..
ir dra kazkas parasyta bet neiskaitau eisiu ryt pas gastro aiskintis..
Sunui uzsilaiko viduriukai nors kai pasitustina nekieti o tirsti...
prie stai dra rado grybeli.,
zodizu turim vis apuoskte malonybiu..kurios aisku atsirado po mano antibjotiku kurso nes pati maitinu..tai turbut ir suviesejo visi kokai..
vakar suzinojau diagnoze tik va gal kas gali paaisskinti ka reiskia stafilakoko pavienes kolonijos..?????? neparasyta kiek ju ten yra,..
ir dra kazkas parasyta bet neiskaitau eisiu ryt pas gastro aiskintis..
Sunui uzsilaiko viduriukai nors kai pasitustina nekieti o tirsti...
prie stai dra rado grybeli.,
zodizu turim vis apuoskte malonybiu..kurios aisku atsirado po mano antibjotiku kurso nes pati maitinu..tai turbut ir suviesejo visi kokai..
sveikos.o mano vaikiukui ismatu pasielyje rado leukocitu.o mano piene stafilokoka bet kaip gyd.sake nepavojinga ir maitint galesiu bet vaika beria plemais ir ji sako kad gali but ir nuo jo.
QUOTE(braske83 @ 2011 03 16, 19:58)
sveikos.o mano vaikiukui ismatu pasielyje rado leukocitu.o mano piene stafilokoka bet kaip gyd.sake nepavojinga ir maitint galesiu bet vaika beria plemais ir ji sako kad gali but ir nuo jo.
O kodel jus vaiko tyret ismatas ir savo MP? Kas buvo negerai? Kiek MP tyrimas kainavo? Kur daret?