Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

Gal kas turit zmogaus, kuris parduoda bakteriofaga Klaipedoje tel. nr. ir galetu parasyti i AZ 4u.gif? Noriu uzsisakyti kelis buteliukus ax.gif .
Atsakyti
Norėčiau nusipirkti bakteriofago Vilniuje, gal kas turite? Lauksiu pasiūlymų į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 11 06, 14:02)
tai siryt ir as daviau, kad iki nakties susitvarkytu ir ramiai miegotu smile.gif ziuresim kaip bus. tiesiog keista, kad reakcija pasikeite.

ar padejo bakteriju davimas is ryto? g.gif
jauciu, kad ateis diena,kai prie pc vieta bus nuolat uzimta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 11 07, 17:55)
ar padejo bakteriju davimas is ryto? g.gif
jauciu, kad  ateis diena,kai prie pc vieta bus nuolat uzimta hihihi.gif

jo, sianakt visai padoriai miegojo, tai dabar ryte davinesim. tik kazin kiek ilgai reikia g.gif 1 dezutes gal mazoka g.gif
kita savaite eisim pas savo gydytoja, atrodo, va pasikonsultuosiu, gal ka patars, bet paskui iskart apsiraminu, nes jei jau del AS nieko nepasake, tai dabar tuo labiau jokios problemos nematys....sad.gif liudna su tokiais daktarais...
Tai tavo vyrukas jau gal i darzeli iseina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 11 07, 17:22)
jo, sianakt visai padoriai miegojo, tai dabar ryte davinesim. tik kazin kiek ilgai reikia g.gif 1 dezutes gal mazoka g.gif
kita savaite eisim pas savo gydytoja, atrodo, va pasikonsultuosiu, gal ka patars, bet paskui iskart apsiraminu, nes jei jau del AS nieko nepasake, tai dabar tuo labiau jokios problemos nematys....sad.gif liudna su tokiais daktarais...
Tai tavo vyrukas jau gal i darzeli iseina? smile.gif

as iki siol periodiskai duodu gerasias bakterijas. Esu skaicius, kad jos ypac rudeni padeda vaikams nesusirgti, nes organizmas stipresnis, geriau zarnynas dirba unsure.gif Na, tai jis man nuo pavasario jau ir nesirgo(nusispjaunu), kai aplink visi sirgo doh.gif
Tu gali padaryt pertraukele su g.b., pakeisti kitom paskui. nebutina istisai juk duodi. as va dziaugiuos, kad nebereik vargt su miltukinem bakterijom- duodu bifoval bebe braskiu skonio tableciuke, kaip saldaini sutraskina wub.gif
I darziuka nepatekom, eilej po priimtu likom gal 38 doh.gif nors uzsirasem gan anksti doh.gif Nieko baisaus, man sirdi spaustu, jei as namie dekrete sedeciau, o vaikas eitu i darza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2010 11 05, 18:30)
Aciu labai uz atsakyma ir patarimus 4u.gif. Geruju bakteriju negerem isvis, tai nors vienas geras dalykas, kad ju nemazai bigsmile.gif.
Bakteriofaga tikrai pradesim gerti, nes pati bijau, kad su gerosiom bakterijom ne ka cia ir padarysi unsure.gif. Tai jei vaikui 8men kaip suprantu reiktu duoti jo 2k per diena po 10ml ir viena karta su siuo bakteriofagu daryti klizmute ir visa tai testi 10dienu, ar taip? (reik pasiskaiciuoti, kiek cia to bakteriofago uzsisakyti)

Galima duoti 3 kartus po 10 ml (taip dauguma dare), pagal instrukcija galima ir trecia karta pakeiti klyzmute. Bet tas pakeitimas man nelabai patikimai atrodo, nes klyzmute nors ir tiesiau i zidini pataiko, bet vistiek toks kiekis neisplaus viso zarnyno. Tai trecia karta gerimo siulyciau nekeisti i klyzmute. As savo sunui girdziau tris kartus + vakare darydavau klyzmute.
Papildyta:
QUOTE(Rugile @ 2010 11 06, 17:20)
Sveikos mamytės smile.gif ,

o kaip gerti tą bakteriofagą? mums 3,5mėn. Supratau, kad gydymo trukmė apie 10 dienų, gerti po 10ml tris kartus per dieną. Ar gerai čia aš supratau? Gal galite patarti? g.gif

Supratote gerai. Pagal instrukcija jums uztektu ir po 5 ml. Bet is mano asmenines patirties, deja to neuztenka. Mano sunus buvo irgi apie 4 men, kai pradejom girdyt. Girdem po 5 ml. AS stipriai apmazejo, bet liko. Tik po antro kurso, kada jau gerem po 10 ml jo AS nebeliko thumbup.gif Taip, kad ko gero geriau is kart, kad paskui nereiktu vaiko kankint du kartus.
Papildyta:
QUOTE(Bamboskinas @ 2010 11 07, 12:11)
Gal kas turit zmogaus, kuris parduoda bakteriofaga Klaipedoje tel. nr. ir galetu parasyti i AZ 4u.gif? Noriu uzsisakyti kelis buteliukus ax.gif .

Bamboskinai nueik i turgeli prie Egles. Ten kitos mamytes greiciausiai gavo. Ar tau nepavyko rast ten nieko?
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2010 11 08, 15:52)
Bamboskinai nueik i turgeli prie Egles. Ten kitos mamytes greiciausiai gavo. Ar tau nepavyko rast ten nieko?

Aciu uz visus patarimus 4u.gif . Mes nevietiniai, tai pradziai norejau susiskambinti, kad greiciau butu ir galeciau iskart uzsakyt mirksiukas.gif. Bet siandien vyras nuvaziavo i turgu Klaipedoje ir su kazkokia moterele (vyro nebuvo, nes jis tik sestadieniais buna) susitare, kad sestadieniui jau turetu atvezti ax.gif . Gaila, kad reikia tiek ilgai laukti, norejosi iskart pradet duot verysad.gif . O jei dar sestadieniui paves moteriske ir neparves, tai uzsakius pas ta vyra dar visa savaite teks laukti unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboskinas: 08 lapkričio 2010 - 15:40
Ateinu pasiguosti verysad.gif. Mums daktare pirmasias 10 dienu israse gerti Enterol (nors ir kieti viduriukai) po 2 pakiukus per diena, o kitom dienom gerasias bakterijas, tai jau ketvirta diena kaip geriam Enteroli ir trys naktys bemieges unsure.gif. Vaikas visiskai nebemiega, pabudineja kas 5-15min, o nuo 4 iki 6 ryto visiskai neuzminga schmoll.gif . Duodu ir Espumizana, Viburcol zvakute dejau, bet niekas nepadeda verysad.gif. Dabar galvoju ka daryt - duoti toliau Enteroli kiek reikia (dar 5 dienas) ar ji galima kuo kitu paskeisti? g.gif unsure.gif
Atsakyti
labas vakaras, radau jusu temele,ir nepykit,kad gal kartosiuosi,bet neturiu kada visko skaityti.mano dukrytei rado nosyteje auksinio stafilokoko bakterija. ar ji isgydoma? ka jums skyre vartoti? kaip jusu mazyliams tai rado?manoji tai labai sloguoja daznai tad sunerimai ir veziau ieskoti priezasties ir va islindo si bjauri bakterija,labai issigandau ir panikuoju,nes nezinau ko galiu tiketis.seip visko apie ja esu girdejusi ir aisku tik baisybes verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, perskaičiau forumą apie AS, nes žinoma jis tapo aktualus. Gaudau kiek galima informaciją, tame tarpe , norėčiau išgirsti Jūsų nuomonę.
Mano sūnui 8mėn. Prieš pusantro mėn.pradėjo viduriuoti, tai sutapo su primaitinimu panašiai, šiaip valgo MP, kreipėmės į gyd. darėm kaprologinį - rado leukocitų, darėm pasėlį - išaugo AS. Nežinau kiek...Viduriavimas nustojo, neviduriuoja iki šiol.Gyd. gastroenter. išrašė Erce Flora gerųjų bakt ir liepė gerti ne mažiau tris mėn. Jų sudėtyje yra grybas, mielės kitaip sakant ir aišku mano vaikui laaabai jos nepatiko...Ketvirtą naudojimo dieną , sumaišius su maisteliu ir šiaip ne taip sugirdžius po trijų val. vaikas tapo apatiškas, mieguistas ir pradėjo vemti....Kvietėm greitąją, važiavom Santariškes, greitojoj dar kartą vėmė. Paguldė į ligoninę. Vaikutis atsigavo, pralinksmėjo, nebevėmė, neviduriavo...Paėmė ligoninėj pasėlį - išaugo vidutinis AS(jie kiekybinio nedaro, nes anot gyd.- neefektyvus) ir kažkoks patogeninis esersie coli(nžn kaip rašosi). Šiandien skambinau atsakymą sužinoti ir gyd. užsiminė apie antibus, sakiau ,kad labai nenoriu, tai ji liepė pirmad. atvažiuoti į ligoninę pasitarti dėl gydymo.
Galvoj sumaištis didžiulė, o labiausiai dėl to, kad dvi gastroenterologės - p-koj ir ligoninėj kalba totaliai skirtingai - poloklinikoj liepė gert gerąsias ne mažiau tris mėn, o ligoninėj, kai tą pasakiau, tai ji išsižiojo, sako max Erce Flora savaitę ir paskui keisti bakterijas..., išrašė Gefilus plius.Poliklinikoj darė kiekybinį pasėlį, o ligoninėj gydytoja sakė,kad jie tokių jau seniai nebedaro, nes jie neefektyvūs, kadangi pavalgius vieno maisto gali rodyti tiek bakterijų, o kito maisto - visai kitiek bakterijų. Pas sūnų poliklinikos pasėly lacto - 0!Apie vėmimą - neaišku nuo ko, gali būt ,kad netoleravo mielių - gydytoja taip sakė, kai paskambinau šian i ppliklinikos gyd. - ji sako,kad negalėjo vemti nuo Erce Flora....nu pasimečiau, nes jos abi skirtingai kalba. Sūnus gerai jaučiasi, tuštinasi kartą į parą normaliai, aš tų gleivių neįžvelgiu arba nesuprantu kaip jos atrodo...Sakiau lėksiu i p-ką pasiimt tyrimų kopijų,kad pačiai paskaityt.
Taigi, gal kokia mintis Jums kils iš šitos mūsų situac? Tiesa, sūnus viduriavo panašiai trijų mėn būdamas, darėm kaprologinį - rado leukoc, darėm pasėlį - neva niekas neišaugo, bet nemačiau pati ats....Nustojo po 3-4sav viduriuoti, taip su gyd nusprendėm,kad gal mano vartojamam karvės pienui alergija...Bet dabar noriu pasikelti visus tyrimus ir paskaityt pati, nors ne ką suprasiu aišku.
Dėkui iš anksto už sugaištą laiką.

Atsakyti
Nezinau,gal cia as ne i tema,bet man drauge papasakojo apie Bakteriofag.Sake kad jis uzmusa ne tik as bakterija bet ir kitus virusiukus.Kadangi tiek pas mano maziu pastovi sloga,o pas mus dar adenoidai ir pas drauges mergyte pastovus sirgimas,galvoju ar galiu duot maziukui juos gert vietoj vaistu nuo slogos,kosiulio ir t.t. g.gif Uzsakiau pas vyro drauga kad atveztu,jau gal gausiu uz keliu dienu,o tik paskui susimasciau ar nebus jie per stiprus?Ar neuzmus ir geruju bakteriju kaip antibas g.gif
Atsakyti
Bakteriofag? Cia tikslus to vaisto pavadinimas?
Atsakyti