Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

Laba diena, mamukai smile.gif
Skaitau as sia temele, nes mano 4 men. suneliui ismatuose rado AS. ir pas mane pienuke irgi jo yra. Ir ka gi - sake gert gerasias bakterijas. Bet va drauge is Rusijos ir jus cia rasot apie ta stebuklinga bakteriofaga. NOretume ir mes ji isbandyti, tik nezinau, kaip gauti.
Gal cia dar yra besilankanciu mamyciu, kurios zino, kaip galima butu jo gauti?

O beje, gal zinot, ar gali,a rasti bakteriofaga taline ar rygoj?
Atsakyti
QUOTE(chufu @ 2010 06 09, 14:52)
Laba diena, mamukai smile.gif
Skaitau as sia temele, nes mano 4 men.  suneliui ismatuose rado AS. ir pas mane pienuke irgi jo yra. Ir ka gi - sake gert gerasias bakterijas. Bet va drauge is Rusijos ir jus cia rasot apie ta stebuklinga bakteriofaga. NOretume ir mes ji isbandyti, tik nezinau, kaip gauti.
Gal cia dar yra besilankanciu mamyciu, kurios zino, kaip galima butu jo gauti?

O beje, gal zinot, ar gali,a rasti bakteriofaga taline ar rygoj?

gal galit parašyti požymius kaip prasidėjo jūsų problemos? Bakteriofago mes buvom gavę pas vieną mamytę. Dar nepanaudojom. Šiandien buvompas odos gyd., sakė, kad mergaitei atopinis dermatitas, nors vaikų gydytoja nieko įtartino nematė iki šiol. Aš net galvoju, gal ir mums as? Galite ir į až parašyti.
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2010 06 10, 19:30)
gal galit parašyti požymius kaip prasidėjo jūsų problemos? Bakteriofago mes buvom gavę pas vieną mamytę. Dar nepanaudojom. Šiandien buvompas odos gyd., sakė, kad mergaitei atopinis dermatitas, nors vaikų gydytoja nieko įtartino nematė iki šiol. Aš net galvoju, gal ir mums as? Galite ir į až parašyti.

matau jus is klp, tai sestadieniais delfino turguje buna vyriskis, kuris parveza to bakteriofago is rusijos...kaina 42lt
Atsakyti
Sveikutės, mamytės,

jungiamės ir mes - vakar tyrimuose kakučio rado AS ir... yersinia entrocolitica doh.gif
O bėdos mūsų pradisėjo vasario mėn. - neįsivaizduoju iš kur, pasigavome salmoneliozę. Vargome su ja ilgai ir nuobodžiai. Kai jau susiruošėme nešti tyrimus, ar išsveikome (birželio pradžioj), mažė vėl suviduriavo, pakilo temperatūra. Tai gi, tyrimuose salmoneliozės nėra, bet...
Nespėjau jūsų temutės paskaityti iki galo apie tą bakteriofagą. Bet turiu nuolatinę galimybę (kas savaitę bendradarbis važiuoja) jo gauti. Pasitarsiu su gydytoja, pasistudijuosiu info ir užsakysiu.
Jei kam reikės - duokit žinią...

Sveikatytės visiems mažiams 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamulytes,

Turiu svarbu ir skubu pasiulyma - parduodu Antistafilokokini zmogaus imunoglobulina.
O istorija tokia:
jau gal 5 metus turiu alergija ant viso kuno, ypac ant ranku.Aisku apeita N dermatologu, alergologu,tepalu pritepta, vaistu prigerta be zymesniu rezultatu.
Paskutini pusmeti be iprastu pusleliu atsirado ir pulingi darinukai.per pazistamus ieskodama issigydymo pasidariau IMAGO tyrima, gal kas zinot toki rusiska "stebukla".Parode visa kolekcija nepageidaujamu kaimynu: stafilokoka aureus, streptokokus bovis ir dar visokiu brudu.Suzinoju seimai, tetis apsidziauge kad zino geriausia vaista nuo tos dovaneles ir is karto uzsake is Rusijos antistafilokokini imunoglobulina. Kol mes ji gavom, as pasidomejau apie ta vaista Lietuvoj.Susisiekusi su zymiuoju gydytoju A.Bartkevicium is Utenos,buvau paprotinta, kad sis vaistas reikalingas zmonems su umiom pulinem infekcijom, kai jau temperatura pakyla ir puliniai dideli. o man kaip ir nieko tokio nera.Alergijai nuraminti dietos paislaikyk, o vaistus parduok zmonems, kuriems jie reikalingi. Taigi, tai irkvieciu atsiliepti, gal kam reikia. Apacioj surasysiu duomenis apie vaista:

"Imunoglobulin cheloveka antistafilokokovyi"
rastvor dlia vnutrimyshechnogo vvedenya 100 ME
10 ampul po 1 doze (3,0 ml) 1 doza ne menee 100 ME

NETURI antikunu pries ZIV-1, ZIV-2 ir hepatito C virusa.

Galiojimo data iki 2011-04.
Mano tel.868601268
Atsakyti
Mergaites as su klausimu ax.gif
Musu visa seima dabar serga ..angina, ausu akiu uzdegimas, sinusitas (man), sloga... paemem is dukrytes gerkles tepineli.. atsakymas auksinis stafilokokas.. gydomes dabar visi nuo jo nes pirmas susirgo vyras ax.gif idomu ar ta blogi turi tik dukryte ar ir mes abu.. g.gif
Siaip kiek kalbejau su gyd., tai mane ramina, kad viskas bus gerai, sugersim antibu kursa, tada imunitetui stiprinti.. ir viskas bus ok..Dukrai galvoju kai pasveiks, po 2 sav. daryt pakartotini tyrima g.gif
Tik uzparino negyvai mane mama su teta.. zodziu visiem cia mum galas, vaiko labiausiai gaila, supuliuos organai, ismetys puliniais kuna...nbz ne ka ir galvot verysad.gif
Tikiu gyd., kad cia pagydoma, sake, kad imunitetui nusilpus gali atsinaujinti.. galima pasveikus ir vel uzsikresti...zodziu sake nepanikuot.. bet 'rupestingos' seimos moteriskes baigia is proto isvaryt verysad.gif
Atsakyti
Pasidomėkit Bakteriofagu, daugelis mamyčių juo išgydė savo vaikučius (tame tarpe ir aš) 4u.gif
Atsakyti
sveikutes (taip noreciau pasisveikinti ir su visais jusu maziukais verysad.gif ) norejau pasiteirauti daugiau ismananciu.....mano maziukui 10 men, berti kuneli pradejo nuo kazkur 2-3- men...is pradziu budavo labai labai sausa odele, o veliau ir berimai su paraudimais....niekad nebuvo jokiu slapiuojanciu zaizdeliu, ebt maziui vistiek visad labai niezti.....galvojau alergiskas, bet ar laikiausi dietos ar ne, nes maitinau mp, vistiek taip pat berdavo.....geriant po 1/3 tabl zyrtec kasdien kokius 3-4 men jokio poveikio nepastebejau (taip liepe gyd), homeopatijos centre folio metodu ujstate, akd nera jokios alergijos, o uzterstas maziaus zarnynas, todel ir beria.....tai kaip man issiaiskinti kuom jis ten uzterstas ir kaip ji isvalyti, kad nustotu vaika berti, nes gaila ziuret kaip kasosi iki krauju....nesigauna jau ir stipriais vaistais netepti kai taip vaikas kencia verysad.gif galvoju, gal cia kokiu patarimu geru rasiu....aciu is anxto unsure.gif
Atsakyti
labas mamytės, štai kokį komentarą radau apie probiotikus

Šnekam apie lactobac, bifidobac, e.coli,etc. Visi, kurie neturi būti šaldytuve ,yra nieko verti ir mirę. Tarp tų, kurie turi būti šaldytuve ir parduodami supermarketuose ir vaistinėse, didžioji dalis yra vistiek mirę arba jų yra daug mažiau. Čia Vokietijos vartotojų apsaugos kažkokios agentūros tyrimas. Tai isivaizduokit, kas darosi LT. >bet kokiu atveju, perkant shirpotrebo produktus efekto nera.
Ka pirkti?

Probiotikai, kurie is tikro veikia – VSL3. Duodami Krono liga turintiems zmonems kaip vaistas. Paprasti mirtingieji taip pat gali saugiai vartoti (mano mama jau puse metu juos geria. Gyva, aš irgi). Tai žarnyno florą imituojantis produktas.
Kitas produktas – Mutaflor. Gamina Vokietijos viena šeimyninė firma. Tai draugiška E.coli. Ypac padeda, kai užkietėję viduriai.
Kaip pirkti? Suraskit vaistine, kuri jums užsakytų ir atvežtų. Mat siunčiausi pati Mutaflor į LT, tai po savaites keliavimo (nors ir su sausu ledu) buvo viskas pamirę.

Mutaflor 90 kaps (1 per diena) kainuoja 100 EUR plius siuntimas. VSL3 10 pakeliu (2 per diena) kaina apie 25 EUR plius siuntimas.
Kitas produktas – Saccharomyces boulardii. tai yra draugiska mielė, padedanti geroms bakterijoms isitvirtinti žarnyno sienelėje. (Mat net jeigu ir geriate veikiantį preparatą, jį visą paskui ir laimingai iškakojate). Ji gali būti ne šaldytuve ir perkama ramiai internetu. Aš viską perku iš http://www.iherb.com. Siuntimas tik 4 doleriai (bent jau į Ispaniją) ir susimokesit muitą( arba ne, priklauso kokia mokesciu sistema LT.)
Dar vienas produktas – Microflorana. Tai prebiotikas, ispanų gamybos, galima transportuoti šiltai, bet atidarius turi būti šaldytuve. Tai visokių žolių kompleksas, kuris yra gerųjų bakterijų maistas, ir blogųjų bakterijų bei mielių priešas.

Surašiau 4 produktus. Visi jie turi būti vartojami kartu, o vėliau vis kaitaliojant. Taip pat reikia nepamiršti, kad šie produktai toli gražu neaprėpia visos floros. Yra dar įvairesnių bakterijų. Todel rekomenduotina gerti kefyrą, jogurtą, viliį (toks skandinavų jogurtukas) ir dar kokius randat fermentuotus produktus.

taiip išeina, kad visi LT probiotikai - šššš. Ką jūs apie tai manot?
Atsakyti
sveikos mamytes, senai jau berasiau cia, bet kaip zadejau, padariau mazylei ismatu tyrimeli ir...nebera AS. nevartojom nei bakteriofago (kazkaip pasitikejimo nekelia man) ir probiotiku nevartojom seniai...
tiesiog noriu paguosti-kuriems vaikuciams yra nedaug AS zarnyne-tikrai isaugamas tas dalykas, vyresnelis irgi isauges ta bjaurybe bigsmile.gif
na bet vargseliai ir prisikankino ir tevus privargino-rekdavo abu pastoviai.
ir dabar maze verkia tustindamasi-matyt zarnynas suvarytas kaip reikiant tu bjaurybiu, be to, iki siol nera pieno rugsties.
laikykites mamytes, as jau palieku sia liudna temele, jei ka, kreipkites per az ir tikrai neskubekit su antibiotikais, ypac zarnyno atveju, nes is zarnyno praktiskai nera sansu AS patekti i kitus organus, kur jau jis gali pavojingas tapt...
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
pradziai noriu jusu patarimo, kai jau esat susidurusios: musu situacija toki, rugpjucio vidury, mane dukryte pabendravo su puske (kuri buvo isberta, bet jos mama nesugebejo mums to pasakyti iki tol kol nesusitikom), tos pacios dienos vakara maniske irgi isbere, spuogai tokie patys, tik trys unsure.gif pas puske buvo 5 unsure.gif bet esme kad tie spuogai tai is pradziu atrodo kad atsiranda demele raudona, paskui pusvalandzio begyje jinai pakyla ir sprogsta, lieka kaip zaizdele, kita diena uzsideda toks kaip sasiukas.. na ir ka jinai ir as nuvaziavom i ligonine, mano gydytoja atostogavo apzejo kita, sako odos infekcija paskyre antibijotikus ir tepala (kai paskaiciau gydo streptokoku ir stafilokoku berimus).. mano puskei pasake gydytoja (kita) kad jai stafilokokas (bet nei tyre nieko, pagal berimus pasake ) ir paskyre lygiai tokius pacius vaistus kaip mums, tokias pacias dozes.. na sugerem ir mes ir jos ta kursa, lyg ir praejo.. dabar ziuriu pries pora dienu mums vel islindo vienas spuogas, toks pats.. as is kart pradejau tept tuo tepaliuku.. antibu neduodu.. bet esme kad jis daug didesnis nei anie buvo.. ir.. visa nakti praeita jinai raitesi ir verke kad skauda pilvuka.. pirdavo.. grynai pute pilva.. siandien irgi tas pats.. dabar lyg uzmigo.. daviau diena simplexo nuo putimo, ir ant nakties geruju bakteriju.. dabar pradejau cia skaitinet ir mastau ar tik mums nebus tikrai stafilokoko puske padovanojus g.gif gal pirmadieni paimt ismatas ir nuvest kad padarytu paseli? plius ir kad odos padarytu.. nes as matau kad jai kaip ir truputi skaudetu ta spuoga, nes sutampa su pamperso klijavimo juosta, tai ar pasitrina ar ka, bet jinai vis rodo kad popa.. beto dar kas link pilvuko.. pasikeite kakio kvapas.. labai smirda, seniau taip nebuvo, bet kitas dalykas jinai pradejo eit i darzeli ir pasikeite maistas, tai gal del to..
zodziu laukiu jusu komentaru, gal ka patarsit,.. nes dabar mastau jei stafilokokas mes turbut ir i darzeli nelabai galim eit verysad.gif
nebezinau net ka daryt, bet jauciu jei nemazes tas spuogas ir nepraeis iki pirmadienio tas pilvo putimas reiks vaziuot i ligonine verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaiciau ir as cia apie BF, gavom, sugerem ir neber AS thumbup.gif Mums ji rado puses metu kai alergologiniam gulejom. Bet itariu, kad dar GN ji gavom.... Tai va, po BF kurso esam kaip ir sveiki. Bet antrakart darant tyrima parode, kad neauga ir nera laktobateriju... Kazin cia labai blogai? Jauciu teks vel probiotikus gerti...?
Atsakyti