vaistukus ne turiu
ar turite dar ar jau nebe, nesupratau, kokia kainyte?
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 05 24, 10:41)
Niekas nebesilanko temoje, tai darau išvadą, kad atšilus orams mūsų vaikiukai nebeserga
Sveikos mamos Na orai atšilo, bet va ligos ne nuo visų pasitraukė... Mano 2-jų metukų vaikiui sunki atopinio dermatito eiga, taip pat iš odos bei išmatų pasėlio išaugo auksinis stafilokokas.... Aišku iškart susiradau jūsų temelę, susidėomėjom su MB tuo bakteriofagu, bet prieš pradėdami jį susiveikti, bandom išsiaiškinti kiek ir kokio mums reiktų.... Tai jei mums dveji - reiktų 3 kart dienoj po 20 ml, ane? per dieną būtų 60 ml, gydymas 10 dienų, tai reiktų viso 600 ml, t.y. 6 buteliukų po 100 ml.... kaži ar taip čia viską suskaičiavau
ir dar dėl to stafilokoko ant odos... kadangi pas mumi visas kūnelis išbertas, tai visą ir reiktų išteplioti?... pas mumi net galvytėj po plaukais išberta... apskritai, dėl stafilokoko žarnyne kaip suprantau jus paskaičius, tai tikrai efektyvus dažniausiai tas bakteriofagas, o va su odos truputį sudėtingiau, kai kam ir nepasiteisino
labutis toms, kurios cia dar gal apsilankys kada...
norejau paklaust ar BF tiktu suaugusiam gerkles stafilokokui gydyt?
ir kaip - skalaut ar gert?
norejau paklaust ar BF tiktu suaugusiam gerkles stafilokokui gydyt?
ir kaip - skalaut ar gert?
Kuku...
nors nelabai jau kas čia ir besilanko (dėl ko visai džiugu iš tikro), bet va bėdai prispaudus, vis atsiranda daug klausimų... sakau gal kuris patyręs mamukas iš įpročio paskaitinės dar šią temutę ir atsakys
Kaip suprantu, čia dauguma žarnyno AS naikinimui BF sirupo pavidale vartojot... Bet jei tas sirupėlis ne kokio skonio, nelabai įsivaizduoju, kaip jį reiktų sugirdyti mano dvejų metukų jaunuoliui.... tris kartus dienoj po 20 ml visai nemažas kiekis gaunasi - įtariu daug būtų jo išspjaudyta ir išlaistyta.... gal kuri naudojote BF tabletėmis? man rodos man būtų paprasčiau sugirdyti jas kažkaip... tikiuosi jos tokios pat efektyvios....
nors nelabai jau kas čia ir besilanko (dėl ko visai džiugu iš tikro), bet va bėdai prispaudus, vis atsiranda daug klausimų... sakau gal kuris patyręs mamukas iš įpročio paskaitinės dar šią temutę ir atsakys
Kaip suprantu, čia dauguma žarnyno AS naikinimui BF sirupo pavidale vartojot... Bet jei tas sirupėlis ne kokio skonio, nelabai įsivaizduoju, kaip jį reiktų sugirdyti mano dvejų metukų jaunuoliui.... tris kartus dienoj po 20 ml visai nemažas kiekis gaunasi - įtariu daug būtų jo išspjaudyta ir išlaistyta.... gal kuri naudojote BF tabletėmis? man rodos man būtų paprasčiau sugirdyti jas kažkaip... tikiuosi jos tokios pat efektyvios....
QUOTE(zaizai @ 2010 06 02, 11:09)
Kuku...
Kadangi mes gėrėm BF skystį, tai galiu pasakyt, kad jis yra visai malonaus skonio, tik pirmą išspovė, nes nesuprato. Manau tikrai su 2 m. vaiku jau galima susikalbėt, aš saviškei paaiškinau, kad jei ji nori išgyt, turi gert Suprato
QUOTE(zaizai @ 2010 06 02, 10:09)
Kuku...
Na nera jis bjaurus, kiek surokas sakyciau. Maniskei tai patiko ji gert, o girdydavau su svirsktu be adatos, ir dozuot patogu ir neispilsto, ir mazajai pats procesas patiko, net sakydavo dar
Papildyta:
QUOTE(zaizai @ 2010 05 29, 07:38)
Sveikos mamos Na orai atšilo, bet va ligos ne nuo visų pasitraukė... Mano 2-jų metukų vaikiui sunki atopinio dermatito eiga, taip pat iš odos bei išmatų pasėlio išaugo auksinis stafilokokas.... Aišku iškart susiradau jūsų temelę, susidėomėjom su MB tuo bakteriofagu, bet prieš pradėdami jį susiveikti, bandom išsiaiškinti kiek ir kokio mums reiktų.... Tai jei mums dveji - reiktų 3 kart dienoj po 20 ml, ane? per dieną būtų 60 ml, gydymas 10 dienų, tai reiktų viso 600 ml, t.y. 6 buteliukų po 100 ml.... kaži ar taip čia viską suskaičiavau
ir dar dėl to stafilokoko ant odos... kadangi pas mumi visas kūnelis išbertas, tai visą ir reiktų išteplioti?... pas mumi net galvytėj po plaukais išberta... apskritai, dėl stafilokoko žarnyne kaip suprantau jus paskaičius, tai tikrai efektyvus dažniausiai tas bakteriofagas, o va su odos truputį sudėtingiau, kai kam ir nepasiteisino
Pas mus irgi atopinis labai sunkus. Kol gerem bf tai labai pagerejo odele. Del tepimo, tai jau kazkur esu rasius, verta pasidomet ar yra bf tepalo, nes aptrinimai mum neisnaikimo iki galo As, tai jei aptrinimai, vos neismaudyt vaika reik su bf, tai kokio kiek milzinisko reik ir dar labiau kad reik turbut koki menesi taip ji tepliot tai manau jei rastumet tepala tai butu geriausia iseitis
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 06 02, 12:51)
Kadangi mes gėrėm BF skystį, tai galiu pasakyt, kad jis yra visai malonaus skonio, tik pirmą išspovė, nes nesuprato. Manau tikrai su 2 m. vaiku jau galima susikalbėt, aš saviškei paaiškinau, kad jei ji nori išgyt, turi gert Suprato
Na vaikas vaikui nelygu, labai smagu, kad jūs jau susišnekat, kad mergaitė suprato viską ir yra pakusni.... aš su savuoju padaužiuku irgi bandau kabėtis, bet jei atvirai, dar nepavyksta įkalbėti ir susikalbėti Kita vertus, labai jau daug ir visokių vaistų jis vargšytis per savo trumpą gyvenimėlį prisiragavo... šiaip anksčiau visus vaistukus mielai iš švirkšto suvartotavo.... bet paskutinįsyk matyt netiko, alergizavo ar netoleravo antibijotikų.. kažkaip niekaip neįsiūliau.. o padarius tai per jėgą, viską išvėmė.... va tas reikalas mums ir pagadino reikalą, dabar net gerąsias bakterijas sudėtinga sugirdyt
Tai kaip suprantu mes būsim pirmieji, kurie išbandys BF tabletes... Mes susiradom mano mamos pažįstamą Minske, ji pasiskambino, tai ten šiuo metu tik tabletes ir turi.. nupirks ir perduos mums jas per autobuso vairuotoją... bandysim
QUOTE(LiloSun @ 2010 06 02, 14:16)
Pas mus irgi atopinis labai sunkus. Kol gerem bf tai labai pagerejo odele.
O kaip odelė baigus gerti BF, negi vėl pablogėjo?
Ačiū labai mamukai, kad atsiliepėt
O kaip jūs tas tabletes sugirdytsit? Nes mes tabletes irgi geriam ištirpintas su vandenuku. ( su švirkštuku, su šaukštuku, kartais tenka į jos kokį žaislinį indelį įpilt ir visaip kitaip )
Suprantu, ne visi vaikai vienodi, maniškei irgi nėra lengva girdyt vaistus, bet mes mamos nebūtume mamos, visad randam išeitį
Sėkmės
Suprantu, ne visi vaikai vienodi, maniškei irgi nėra lengva girdyt vaistus, bet mes mamos nebūtume mamos, visad randam išeitį
Sėkmės
QUOTE(zaizai @ 2010 06 02, 16:07)
O kaip odelė baigus gerti BF, negi vėl pablogėjo?
Taip pablogejo, siaip mes prie stipraus Ad ir alergija viskam turim tai kad nenuostabu,
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 06 02, 20:29)
O kaip jūs tas tabletes sugirdytsit? Nes mes tabletes irgi geriam ištirpintas su vandenuku. ( su švirkštuku, su šaukštuku, kartais tenka į jos kokį žaislinį indelį įpilt ir visaip kitaip )
Sėkmės
Sėkmės
Šiuo metu nebetirpinu tabletyčių, dabar paprasčiau padalinti tabletę į pvz. 4 dalis ir su maistu suduot... tarkim įdedu tabletės gabaliuką į banano riekelę, tai tos tabletės mažo gabaliuko net nepajunta... na kol kas nieko gudriau nesugalvojau
QUOTE(LiloSun @ 2010 06 02, 21:19)
Taip pablogejo, siaip mes prie stipraus Ad ir alergija viskam turim tai kad nenuostabu,
Pas mumi irgi sunkus AD, pagal SCORAD 60, irgi daug kam alergijos Tiek mums tiek jums linkiu kuo greičiau išaugti tas bėdeles
QUOTE(zaizai @ 2010 06 03, 08:22)
Pas mumi irgi sunkus AD, pagal SCORAD 60, irgi daug kam alergijos Tiek mums tiek jums linkiu kuo greičiau išaugti tas bėdeles
musu 78 scorad,, ir as tikiuosi kad kazkada pasveiksim