Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

stafilakokų bakteriofagas, bet jie buna kelių rušių , kaip žinoti kokio reikia?
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 05 09, 07:42)
stafilakokų bakteriofagas, bet jie buna kelių rušių  , kaip žinoti kokio reikia?

ta prasme turi omeny kad buna skystas arba tepalas? Ar turi omeny kitus bakteriofagus? Stafilokokinis kovoja pries stafilokokus, yra dar streptokokis, kai streptokokine infekcija, kliebsiellos kovoja butent su sia bakterija ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 05 05, 23:31)
tai,kad man kitaip jau neiseina mastyt, laukiuosi 16 sav, kursa antibjotiku gavau, tikrai nesirisiu antra karta nestumo metu juos gerti doh.gif  reikia kitu budu ieskot, o dar jei taip lengvai jis  neisnaikinamas, tai kas belieka unsure.gif
o kaip paciai,kaip jkovojai su juo?gal jau isnaikinai tas bjaurybe?

prieš gerą mėnėsį vėl pasidariau tyrimą (gimdžiau prieš 2m.), bet mano nuostabai streptokoko nebėra. O kovojau taip, kaip ir sakiau, gėriau vitaminus, stengiuos vengti streso, mitybą savo susireguliavau, daug miegojau ir pan. Vaikui savo irgi antibiotikų nedaviau (jai stafilokokas), pirma, ji antibams alergiška, antra, kai žinai, kad tos zarazos pasidaro atsparūs jiems, tai ir dėl to būčiau nedavus, o išsigydėm BF, kaip ir dauguma čia esančių mamyčių.
Ir esu dėkinga visoms už patarimus ir už šią temelę. thumbup.gif
Sėkmės visoms ir kuo pozytivesnio požiūrio 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, merginos liko BF, galiojimas iki 2011.07-08.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
nuo 31 dienos ne busiu LT, jegu reikia rasykite ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Niekas nebesilanko temoje, tai darau išvadą, kad atšilus orams mūsų vaikiukai nebeserga thumbup.gif
Atsakyti