Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

smile.gifsmile.gif+2010 05 03, 20:35-->
QUOTE(Kristina:)smile.gifsmile.gif @ 2010 05 03, 20:35)
man gydytoja sake, kad siaip uzkrest tai imanoma
leliukai ligoninej praktiskai visi uzkreciami, nes ten tas stafilokokas gyvena gausiai
nors laborante sake, kad visi mes jo turim ir jei pasilpsta imunine, tai tada jo skaicius padideja
rytoj skambinsiuos del savo leliaus tyrimu atsakymu, galiu paklausti del jusu stafilokoko ir del to uzkreciamumo
nors manau, kad nereikia taip pergyventi mirksiukas.gif

dekui labai, jei ka suzinosi,parasyk 4u.gif
tik as nesuprantu, ar yra skirtumas tarp paprasto stafilokoko ir tarp auksinio, ar cia vienas ir tas pats g.gif

QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 05 04, 11:15)
kai vyrui rado -koką (ne stafilokoką, bet iš tų pačios grupės). tai būtinai liepė ir man pasidaryti tyrimus ir išsitirti ar nėra tų -kokų, nes sakė, kad tada bus užburtas ratas, abu turi būt sveiki.

na va unsure.gif
negi ir vyrui antibjotikus gert unsure.gif
bet jeigu ji mes nesiojames visi, tik nusilpus imuninei sistemai pasireiskia, tai gal tada uzsikreciama juo,kai jo dar niekada neturejes, bet jei jau abu turi ir pas vyra stiprus imunitetas, tai jam neatsinaujins jis g.gif
as cia taip bandau ismastyt blush2.gif
Atsakyti
dar su vienu klausimeliu,kur galima kaune privaciai pasidaryti ta stafiloko tyrima, kur kokia privati mikrobiologijos laboratorija yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2010 04 26, 20:34)
sVEIKOS,

as siandie savo kruopos kaku nuveziau tyrimui, geruju apie 2 savaites negavo, tai pazesim, jau juokias zolyne tos moteros, sako tai vis ieskot, sakau aha vis laimę bandau doh.gif

Kiek dariau tyrimus Žolyno, tiek ten neišaugo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 04, 20:23)
Kiek dariau tyrimus Žolyno, tiek ten neišaugo...

mum augo visad, nu noriu tikėt kad jo mažėja, sako gi i ki metu pats jis išnyksta, tai naiviai tikiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2010 05 04, 21:02)
mum augo visad, nu noriu tikėt kad jo mažėja, sako gi i ki metu pats jis išnyksta, tai naiviai tikiu 4u.gif

Tai gal ten aparatūrą naują turi?
Niekur tas zaraza nedingsta- mano gerklėje tupi nežinia kiek metų, bet man gyventi netrukdo. Mano visi trys vaikai taip pat jį turi, bet dabar irgi gyventi jiems nebetrukdo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 04, 22:04)
Niekur tas zaraza nedingsta- mano gerklėje tupi nežinia kiek metų, bet man gyventi netrukdo. Mano visi trys vaikai taip pat jį turi, bet dabar irgi gyventi jiems nebetrukdo.

pritariu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 04, 20:04)

o pas tave kokie pozymiai jo,kai gerkleje turi? nes as irgi gerkleje turiu, bet man tikrai trukdo, tie visi pozymiai nera malonus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 05 04, 21:22)
o pas tave kokie pozymiai jo,kai gerkleje turi? nes as irgi gerkleje turiu, bet man tikrai trukdo, tie visi pozymiai nera malonus doh.gif

Anksčiau užtekdavo atsigerti šalto vandens ir susirgdavau gerklės uždegimu.
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 05 04, 17:34)
dekui labai, jei ka suzinosi,parasyk 4u.gif
tik as nesuprantu, ar yra skirtumas tarp paprasto stafilokoko ir tarp auksinio, ar cia vienas ir tas pats g.gif
na va unsure.gif
negi ir vyrui antibjotikus gert unsure.gif
bet jeigu ji mes nesiojames visi, tik nusilpus imuninei sistemai pasireiskia, tai gal tada uzsikreciama juo,kai jo dar niekada neturejes, bet jei jau abu turi ir pas vyra stiprus imunitetas, tai jam neatsinaujins jis g.gif 
as cia taip bandau ismastyt blush2.gif

skambinausi siandien i laboratorija, gydytoja sake, kad jei pas mane siuo metu ir yra gausiai to stafilokoko, tai vistiek as vyro galiu ir neuzkrest, o galiu ir uzkrest, bet dabar begti ir jam darytis tyrimu ar gydytis tikrai nereikia, nes jis jokiu simptomu nejaucia - jei ir turi, tai jam gyventi nemaiso.
uzsikresti galima bet kur ir nuo bet ko per rankas, daiktus...
todel nereikia taip pergyvent, jei jau sugerei doze antibu, tai jau sugerei ir gal jau isdusinai didziausia ju bjaurybiu dali lotuliukas.gif
dazniausiai is stafilokoku pasitaiko auksinis stafilokokas, bet siaip yra 32 stafilokoku rusys doh.gif
Atsakyti
smile.gifsmile.gif+2010 05 04, 20:34-->
QUOTE(Kristina:)smile.gifsmile.gif @ 2010 05 04, 20:34)
skambinausi siandien i laboratorija, gydytoja sake, kad jei pas mane siuo metu ir yra gausiai to stafilokoko, tai vistiek as vyro galiu ir neuzkrest, o galiu ir uzkrest, bet dabar begti ir jam darytis tyrimu ar gydytis tikrai nereikia, nes jis jokiu simptomu nejaucia - jei ir turi, tai jam gyventi nemaiso.
uzsikresti galima bet kur ir nuo bet ko per rankas, daiktus...
todel nereikia taip pergyvent, jei jau sugerei doze antibu, tai jau sugerei ir gal jau isdusinai didziausia ju bjaurybiu dali lotuliukas.gif
dazniausiai is stafilokoku pasitaiko auksinis stafilokokas, bet siaip yra 32 stafilokoku rusys doh.gif

nu va, matai,kaip cia viskas g.gif
labai labai labai aciuuuu tau 4u.gif
tikiuosi,kad tie antibjotikai padejo, dabar stiprinsiu siaip organizma, probjotikais,cesnakais,vaisiais, sultim, vitaminais,dar ka nors sumastysiu isitrenkt i skrandi biggrin.gif isdus visos bakterijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wonderfulLIFE @ 2010 05 05, 17:25)
nu va, matai,kaip cia viskas g.gif
labai labai labai aciuuuu tau 4u.gif
tikiuosi,kad tie antibjotikai padejo, dabar stiprinsiu siaip organizma, probjotikais,cesnakais,vaisiais, sultim, vitaminais,dar ka nors sumastysiu isitrenkt i skrandi biggrin.gif  isdus visos bakterijos bigsmile.gif

šaunuolė, kad taip mastai smile.gif
po gimdymo, man rado streptokoką, tai sugėriau antibų kursą, praėjo, paskui vėl atsinaujino, tada gyd. pasakė, kad gerti vitaminus ir visaip kitaip siprint organizmą, (daug poilsio, miego) ir jokių antibiotikų, nes tos zarazos palieka jiems atsparūs (o kaip žinome, vaistai labai silpnina imunitetą). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 05 05, 20:55)
šaunuolė, kad taip mastai smile.gif
po gimdymo, man rado streptokoką, tai sugėriau antibų kursą, praėjo, paskui vėl atsinaujino, tada gyd. pasakė, kad gerti vitaminus ir visaip kitaip siprint organizmą, (daug poilsio, miego) ir jokių antibiotikų, nes tos zarazos palieka jiems atsparūs (o kaip žinome,  vaistai labai silpnina imunitetą). 4u.gif

tai,kad man kitaip jau neiseina mastyt, laukiuosi 16 sav, kursa antibjotiku gavau, tikrai nesirisiu antra karta nestumo metu juos gerti doh.gif reikia kitu budu ieskot, o dar jei taip lengvai jis neisnaikinamas, tai kas belieka unsure.gif
o kaip paciai,kaip jkovojai su juo?gal jau isnaikinai tas bjaurybe?
Atsakyti