QUOTE(lasiniuotis @ 2010 04 09, 20:31)
kai buvau pas Urboną tai jis teigė, kad tyrimai atliekami netksliai, kad viskas priklauso nuo kruopštumo ir taatat.ir tipo negali čia būt kad pas vaiką gerosios neauga va.
klausykit, kurioms BF padėjo, niu pasakykit, ar pasikeitė svorio prieaugis po to.ar priaugo svorio daugiau?ir aplamai ar yra vargstančių su svoriu ir turinčių AS?
gastro man teigia kad jis matė kaip tik GERAI prrrriauginėjančius vaikus kuriems buvoAS.Stilium AS svorrio priaugiui itakos neturi, nebent vaikas atpylinėja ir viduriuoja
klausykit, kurioms BF padėjo, niu pasakykit, ar pasikeitė svorio prieaugis po to.ar priaugo svorio daugiau?ir aplamai ar yra vargstančių su svoriu ir turinčių AS?
gastro man teigia kad jis matė kaip tik GERAI prrrriauginėjančius vaikus kuriems buvoAS.Stilium AS svorrio priaugiui itakos neturi, nebent vaikas atpylinėja ir viduriuoja
mano kudas, bet ir po as isnaikinimo po nedaug priauginedavo. isnaikinom apie pirmus metukus ir tik pries pora menesiu sugebejo per menesi priaugti puse kg. Na, gal susinormalizavo gerosios bakterijos zarnyne nes taip kad sats- neber as ir svoris staigiai paaugo- nebuvo. metuku ir 5 men tesvere9kg