Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

QUOTE(lasiniuotis @ 2010 04 09, 20:31)
kai buvau pas Urboną tai jis teigė, kad tyrimai atliekami netksliai, kad viskas priklauso nuo kruopštumo ir taatat.ir tipo negali čia būt kad pas vaiką gerosios neauga va.

klausykit, kurioms BF padėjo, niu pasakykit, ar pasikeitė svorio prieaugis po to.ar priaugo svorio daugiau?ir aplamai ar yra vargstančių su svoriu ir turinčių AS?

gastro man teigia kad jis matė kaip tik GERAI prrrriauginėjančius vaikus kuriems buvoAS.Stilium AS svorrio priaugiui itakos neturi, nebent vaikas atpylinėja ir viduriuoja g.gif

mano kudas, bet ir po as isnaikinimo po nedaug priauginedavo. isnaikinom apie pirmus metukus ir tik pries pora menesiu sugebejo per menesi priaugti puse kg. Na, gal susinormalizavo gerosios bakterijos zarnyne unsure.gif nes taip kad sats- neber as ir svoris staigiai paaugo- nebuvo. metuku ir 5 men tesvere9kg
Atsakyti
Prašau patarimo 4u.gif . Kelios mamytės kitoje temoje man užklausus užsiminė, kad čia odos AS... Mano mažylei beveik 4sav., beria savaitę laiko, išbertas veidukas raudonais spuogais, galvytė, sprandas - iškilusiais neraudonais (grublėta oda).
Kaip manote, ar gali iš tiesų būti AS? Pediatrė sako, kad nuo mamos hormonų, neonatologė- kad prakaitinė. Bėrimas ypač išryšjėja jai paverkus arba kai nubėgęs pienukas sudrėkina spuogų vietas. Odelė apsiramina laikinai, kai mažė pabūna grynam ore.
Jei AS ir dar žarnyne, ar gali būti, kad mažė dėl to nepriauga pakankamai svorio (gyd.jau siūlo mišinukus mums...)?
Ačiū už patarimus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarinė_Kikilė: 10 balandžio 2010 - 11:15
man bent jau nepanasu i prakaitine.liudna kad gydytojai nepasako kas yra.mes taip pat vargstam su AS.mus irgi beria tik biski kitokiais spuogiukais.irgi isryskeja jie maziukui paverkus.laikykites turiu pazystamu kurių vaikuciams irgi buvo AS bet suejus metukams dingo. o jusu vaikuciai kakoja zaliai istisai ar tik kartais?
Atsakyti
QUOTE(AFRIKANTĖ @ 2010 04 10, 11:36)
man bent jau nepanasu i prakaitine.liudna kad gydytojai nepasako kas yra.mes taip pat vargstam su AS.mus irgi beria tik biski kitokiais spuogiukais.irgi isryskeja jie maziukui paverkus.laikykites turiu pazystamu kurių vaikuciams irgi buvo AS bet suejus metukams dingo. o jusu vaikuciai kakoja zaliai istisai ar tik kartais?

as irgi prakaitine atmetu, nes buna tokios pusleles, daznai viena salia kitos, panasios i nudilginima unsure.gif o cia lyg virsunele matos? Tai arba hormonai, arba... gal pasidarykit ta AS tyrima, kad maziau abejones kankintu?
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė_Kikilė @ 2010 04 10, 12:14)
Prašau patarimo  4u.gif . Kelios mamytės kitoje temoje man užklausus užsiminė, kad čia odos AS... Mano mažylei beveik 4sav., beria savaitę laiko, išbertas veidukas raudonais spuogais, galvytė, sprandas - iškilusiais neraudonais (grublėta oda).
Kaip manote, ar gali iš tiesų būti AS? Pediatrė sako, kad nuo mamos hormonų, neonatologė- kad prakaitinė. Bėrimas ypač išryšjėja jai paverkus arba kai nubėgęs pienukas sudrėkina spuogų vietas. Odelė apsiramina laikinai, kai mažė pabūna grynam ore.
Jei AS ir dar žarnyne, ar gali būti, kad mažė dėl to nepriauga pakankamai svorio (gyd.jau siūlo mišinukus mums...)?
Ačiū už patarimus.

man lyg matosi balta virsunele?tokia lyg su pulinuku g.gif nes kai beria nuo hormonu tai tokie jie lyg migruojantys buvo mum.paskui maniskes veidukas ir paausukai buvo paberti, pediatre mum pasiule tepala Fucithalmic, jis yra skirtas akims, bet mums liepe tept veiduka.tapalas padejo is kart, paskui kai odele pasausedavo tepiau Aderma -Exomega.
manao nuomone cia ne nuo AS.Dar ziurekit ka valgot pati.
kaip jau galima sprest kad svorio nepriauga jei jai tik tiek mazai laiko, nestresuokit.maniske pirmus du menesius priauginejo po 800g, bedos su svoriu islindo nuo 3 men.
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2010 04 09, 23:58)
mano kudas, bet ir po as isnaikinimo po nedaug priauginedavo. isnaikinom apie pirmus metukus ir tik pries pora menesiu sugebejo per menesi priaugti puse kg. Na, gal susinormalizavo gerosios bakterijos zarnyne unsure.gif nes taip kad sats- neber as ir svoris staigiai paaugo- nebuvo. metuku ir 5 men tesvere9kg

oi natina, mes nesversim net 8kg budami metuku.ji gime mazute labai, tai daba 9men sveriam 7 kg.
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2010 04 11, 07:06)
oi natina, mes nesversim net 8kg budami metuku.ji gime mazute labai, tai daba 9men sveriam 7 kg.

maniskis ne ka daugiau 9 men svere- 7.69kg mirksiukas.gif o kokio svorio gime? maniskis 42-tra savaite vos 3.11 isspaude doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 04 11, 10:51)
maniskis ne ka daugiau 9 men svere- 7.69kg mirksiukas.gif o kokio svorio gime? maniskis 42-tra savaite vos 3.11 isspaude doh.gif

biggrin.gif 2740g doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2010 04 11, 19:24)

anksciau laiko? tikrai pukas wub.gif is ligonines isvaziuodami sverem 150 gramu daugiau nei jus biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos jau turiu nauja partija BF, jegu reikia rasykite i AZ :4u:
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 04 10, 12:55)
as irgi prakaitine atmetu, nes buna tokios pusleles, daznai viena salia kitos, panasios i nudilginima unsure.gif o cia lyg virsunele matos? Tai arba hormonai, arba... gal pasidarykit ta AS tyrima, kad maziau abejones kankintu?

na, mano mažei irgi buvo toks bėrimas, tai tepiau ir kažkokiu violetiniu skysčiu gaminamu, ir bepantenu. bėrimas nenyko apie mėnesį, daugiausia išberta buvo veidukas, krūtinė, nugara, o kai susimaišydavo su prakaitine doh.gif paskui nyko nyko ir nunyko. paskui atkapčšiau, kad buvo naujaginių "žydėjimas" čia tokį pavadinimą rusiškam forume radau.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 04 11, 20:50)
anksciau laiko? tikrai pukas wub.gif is ligonines isvaziuodami sverem 150 gramu daugiau nei jus  biggrin.gif

oi ne, net pernesiojau viena diena 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,

mano maziukas irgi prastai priauga svorio, nors iki triju menesiu priaugdavo po kila, o poto kazkas nutiko, dabar devyni menesiai sveria astuonis kilus, itarinejau as, bet padarius tyrima atsakyme buvo parasyta kad nerasta, dabar jau galvoju kad toks augimas(kas belieka). Beje kai maziukas buvo menesio lygiai taip pat buvo isbertas spuogeliais su baltom virsunelem ir su pilvuku ilgai kankinosi.
Atsakyti