Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

Sveikos,

QUOTE(natina @ 2010 03 10, 18:10)
metuku ir 5 men. dabar.Pries menesi kazkur 8.5kg svere.puses metu irgi buvo

mano mazoji ir labai mazute.mum tuoj 9 men, o sveriam gal kokius 7kg, ryt eisim pas daktarę pasisvert 4u.gif nor vyresnioji buvo siek tiek didesne, metukų laiko sverė virš 9 kg 4u.gif

Loveco- nenutraukčiau maitinimo, gerčiau antibus 4u.gif laikykis, ir pasakok kaip einasi.kaip tirsi AS kraujyje, kazkada domejausi, nieks negalejo man pasakyt kaip nustatyt ar AS yra kraujyje.

Atsakyti
o kaip tai niekas negali nustatyti ar AS kraujyje? kai jis jau ten patenka, labai blogai buna.... ne viena pasisakyma esu skaiciusi anksciau (gal net cia), kad AS rado kraujyje, todel vaikas gere antibiotikus, ir dziaugesi mamos, kad nepakenke organam jis.... tai kaip jiem nustatinejo?
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 23, 22:04)
o kaip tai niekas negali nustatyti ar AS kraujyje? kai jis jau ten patenka, labai blogai buna.... ne viena pasisakyma esu skaiciusi anksciau (gal net cia), kad AS rado kraujyje, todel vaikas gere antibiotikus, ir dziaugesi mamos, kad nepakenke organam jis.... tai kaip jiem nustatinejo?

ar ne kraujo pasėlį daro? unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 03 23, 14:31)
Na va, po BF kurso padarem vel paseli, ir vistiek isaugo gausiai...net nesumazejo... unsure.gif

Žiūriu jūs mūsų bendraamžiai - tik dviem dienom jaunesni smile.gif Mes irgi baigėm gerti bf - kol kas tik viskas blogiau atrodo doh.gif Prieš geriant kakojo jau daug maž pakenčiamai gražiai, o dabar vėl žalia spalva lenda, gleivių daugiau atsirado verysad.gif Rytoj veš vyras tyrimą daryti - pažiūrėsim, ką ten ras ar neras...

Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 03 23, 13:33)
labai labai keista unsure.gif o bf buvo tinkamai laikytas(saldytuve), transportuotas(greitai)?
nes jau kyla itarimas, kad jis neveiksmingas buvo g.gif

Gali buti kad per mazai gere g.gif
Atsakyti
man dar idomus variantas, pries 2 sav darytame kiekybiniame tyrime AS nerasta (taip sake, skaiciu nebuvo uzrasyta isvis, nes atseit nerasta jo), o po savaites kartojo ligonineje, jau RADO, klausiau KIEK, sako, matyt, daugiau nei norma jei jau parase. doh.gif

dar pries tai (pries 3 men) darytame pirmame tyrime augo 10^5. Tai jei AS mano MP, tai kaip cia buvo, kad isnykes buvo (po bakteriofago buvo praejes menuo).

del kordicepso. As tai perskaiciau cia viena kita straipsniuka, ir galvoju, jis turetu naikinti AS?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 03 23, 14:33)
labai labai keista unsure.gif o bf buvo tinkamai laikytas(saldytuve), transportuotas(greitai)?
nes jau kyla itarimas, kad jis neveiksmingas buvo g.gif

Na laikytas po atidarymo saldytuve, kaip ir parasyta instrukcijoje, o kokiu greiciu jis turi buti transportuojamas? g.gif Ka tai keicia?Nes galiojimas tai iki 2011 metu parasytas... unsure.gif Ji turbut jau pagaminta buteliukuose pardavineja, ir nera nurodyta, per kiek laiko jis turi buti transportuojamas.... unsure.gif g.gif
Arba jis mums neveiksmingas buvo, arba per mazos dozes gal...gerem 3 kartus per diena po 5 ml.. Na bet vistiek nors apmazet turejo... verysad.gif Galvoju, o jei pas mane pvz piene yra AS, ir as ja vis girdau ir girdau juo is naujo?Reiktu gal issitirt? g.gif
Atsakyti
tai jei piene yra, (na jei per daug yra), tai ir girdai,..ir as ir tu biggrin.gif siaubas, kai pagalvoji, ot uzburtas ratas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 23, 20:51)
as pasakysiu, kaip tas tyrimas buvo atliekamas:

is pradziu nusiploviau rankas su muilu, tada dezinfekavau 70 proc spiritu, ta pati padariau su speneliais. Dar uzsidejau kauke. Bet to kiekio nepakako (nes vaikas visa nakti valge MP....), ir man po pusvalandzio liepe i tuos pacius indelius DAR nutraukti bent kelis lasus.
Tai as viska vel pakartojau, bet neuzsidejau kaukes  g.gif  doh.gif

ar galejo tai itakos tureti?

jei ir turejo, nemanau, kad didele g.gif

QUOTE(lasiniuotis @ 2010 03 23, 21:52)
Sveikos,
mano mazoji ir labai mazute.mum tuoj 9 men, o sveriam gal kokius 7kg, ryt eisim pas daktarę pasisvert 4u.gif nor vyresnioji buvo siek tiek didesne, metukų laiko sverė virš 9 kg 4u.gif

tai va, kad maniskis paskutini pusmeti gal po 100 gr per men priauginejo, tik praejusi menesi daug.
O kaip atliekamas tyrimas ar AS gerklej gyvena? is seiliu?
Atsakyti
man atrodo su vata pabrauko per liezuvi, ar kur ten jis gali but- nosi, dar kur... nes mum pabrauke su vatos galiuku per zandus...

o man pries antibus geriant, juk reikia kartoti ta paseli, nes jautruma antibams reik ziuret- ar klystu??

gydytoja sake, kad ta diena jau trecia mama su tokia "diagnoze" ir vaiko simptomais.. reiskia, daznas atvejis?
Atsakyti
Gal kažkam bus naudinga 4u.gif ... Natūrali priemonė prieš AS (MRSA) yra "AKTYVUS" MANUKA (arbatmedžio) medus (gydymo tikslams UMF/antibakterinio poveikio rodiklis/ turi būti nemažesnis kaip +10). Vaikams rekomenduojama nuo 1- 1,5m amžiaus.

http://www.mrsablog....s/manuka-honey/
http://www.physorg.c...s171523022.html
http://www.free-pres...1193445873.html

Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 03 24, 11:07)
man atrodo su vata pabrauko per liezuvi, ar kur ten jis gali but- nosi, dar kur... nes mum pabrauke su vatos galiuku per zandus...

o man pries antibus geriant, juk reikia kartoti ta paseli, nes jautruma antibams reik ziuret- ar klystu??
gydytoja sake, kad ta diena jau trecia mama su tokia "diagnoze" ir vaiko simptomais.. reiskia, daznas atvejis?

dekui uz info. ziuriu mus vel puola gerkles ligos, sakau, gal ten apsigyveno AS unsure.gif
logiskai mastant, reikia. O vaikui dare atsparuma? greiciausiai, ko gero, butu tiems patiems neatsparus g.gif unsure.gif
Atsakyti