Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

o mes pagaliau 9 kg pasiekem assa.gif
per paskutini menesi kazkur puse kg blink.gif
Atsakyti
Turiu atsakymą. Dariau tik paprastą, kur tik blogų ieško. Ten pat, santariškėse. Išaugo tik citrobacter freundii, kuri nėra labai ypatinga ir jos ne tiek jau daug. Prieš tai buvusių didžiulių kiekių AS ir dviejų rūšių E.coli nebėra blink.gif Tai nežinau, ar tikėti rezultatais, ar kaip, nes kakoja tai lygiai taip pat, nieks nepasikeitė g.gif Iš tikro, smagu, jei nėra AS. Tik man kažkaip sunku patikėti, kad pvz visai nerado E.coli, tuo labiau laktozės neskaidančių. O gal jau nemoku džiaugtis g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba mamytes, turiu klausimeli, gal galite patarti, kur vilniuje galiu istirti ar mano lelius neturi streptokoko ir stafilokoko[mes nevietinei, musu mieste netiria], gal santariskese kur tiria?aciu
Atsakyti
sveikos nezinau bet galli kas patarti ar man verta nerimauti.

gime vaikutis is zaliu vandenu todel iskarto po gimimo buvo paimti tyrimai is virskteles, pleviu ir dar kazko. ir po menesio nesulaukus atsakymo nulekiau aiskintis i ligonine kas per atsakymai ir suzinojau kad pas mane is pleviu tyrimo isaugo AS ir enterococus. bet niekas jokio gydymo man nesiule. maitinu vaikiuka krutimi ir vis pergyvenu. temperaturos pti neturiu puliniai jokie nesimeta.kazin ar vertetu dar karteli isitirti.vaikutis kolkas kakoja 1karta dienoj lyg normaliai.visikai pasimetus juk negerai kad pas mane gyvena organizme tas AS. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Merginos, jau turiu BF, jegu domina prasom per AZ ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės, žinokit jau nebežinau doh.gif kažkada rašiau čia kad jau neturim AS, nes naišaugo, dabar dažnai pradėjom sirgti peršalimo ligomis, gydytoja pasiūlė pasidaryti pasėlį ir vėl tas AS išaugo dešimt šeštame doh.gif bet vaikas neviduriuoja, tik paberia kartais ir sloguoja dažnai labai doh.gif sakė dėl AS viskas, žodžiu matyt gydysimės bakteriofagu
Atsakyti
Ir dar mamytės jeigu dešimt šeštame AS kokie kiekio BF reikėtų, kiek kartų per dieną po kiek mililitrų, jeigu klizmučių nedaryti?
Atsakyti
Na va, po BF kurso padarem vel paseli, ir vistiek isaugo gausiai...net nesumazejo... unsure.gif Gydytoja sake toliau gert bakterijas iki puses metu, ir tik tada bandyt kartot tyrima, nes pasak jos, dukryte dabar imuniteto neturi, per laika tik igys, geriant bakterijas..g.gif Tai net nezinau, ar kartoti kursa BF, ar ne, nes mergyte siaip rami, jauciasi gerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 03 23, 13:31)
Na va, po BF kurso padarem vel paseli, ir vistiek isaugo gausiai...net nesumazejo... unsure.gif Gydytoja sake toliau gert bakterijas iki puses metu, ir tik tada bandyt kartot tyrima, nes pasak jos, dukryte dabar imuniteto neturi, per laika tik igys, geriant bakterijas..g.gif Tai net nezinau, ar kartoti kursa BF, ar ne, nes mergyte siaip rami, jauciasi gerai... unsure.gif

labai labai keista unsure.gif o bf buvo tinkamai laikytas(saldytuve), transportuotas(greitai)?
nes jau kyla itarimas, kad jis neveiksmingas buvo g.gif
Atsakyti
Grizom is Vilniaus. Tai vat, laba diena, mamos nuojauta neapgavo. Nuo dvieju savaiciu saiau datarams, - tirkit, daryt kazka, AS pas mano vaika, Jie tik JUOKDAVOSI.
Galiausiai prireike 6 menesiu, kad suzinociau... jog:

vaiko ismatose auga AS
Ant kunelio, veidelio auga AS
Nosyteje auga AS (cia jau as spejau, gydytoja po visu tyrimu patvirtino, bet atskirai sito netyre)
IR MANO PIENE jo auga BELEKIEK daug.

ka gydytoja siulo:

1. NUtraukt visiskai MP, ir pereit prie neocate
2. Gert antibiotikus, kuriuos paskirs ginekologas ir nenutraukt MP (sako, nieko tokio, jei antibai ir vaikui pereis, jis irgi juk turi AS )

o as turiu trecia buda:
bandysiu stiprinti savo organizma, nes jau maista po biski kaip ir galesiu valgyti ivairu, plius maze primaitinti nuo ryziu pradesiu (patare taip), tai ir jos organizmas sustipres.
tirsiu maziukes krauja, ar ten nera AS.... ir kazka darysiu su bakteriofagu,kuris ne tik kad ana syki nepadejo, bet ir paumino odos reakcija

o ka manot jus? sako, puse gydytoju patare nutraukt MP, puse- maitint...realiai nutrauti MP neimanoma butu turbut, nes vaikas vos pamates krutine- tiesa rankytes, jai bent minutei reikia prisisiurbt...
Atsakyti
Loveco- gerciau antibiotikus, yra tokiu, kuriuos galima maitinacioms 4u.gif, nes ir pas vaika yra AS. Pieno nenutraukciau schmoll.gif kazkaip ten buna antibiotiku dideles molekules ir jos i piena nepereina arba labai labai mazais kiekiais (nemoku moksliskai paaiskinti doh.gif ).
tik faktas, kad i piena AS gali patekti pakeliui i ta meginuku indeli, gal jo ner pas tave 'belekiek'.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 03 23, 20:12)
Loveco- gerciau antibiotikus, yra tokiu, kuriuos galima maitinacioms 4u.gif, nes ir pas vaika yra AS. Pieno nenutraukciau  schmoll.gif kazkaip ten buna antibiotiku dideles molekules ir jos i piena nepereina arba labai labai mazais kiekiais (nemoku moksliskai paaiskinti doh.gif ).
tik faktas, kad i piena AS gali patekti pakeliui i ta meginuku indeli, gal jo ner pas tave 'belekiek'.

as pasakysiu, kaip tas tyrimas buvo atliekamas:

is pradziu nusiploviau rankas su muilu, tada dezinfekavau 70 proc spiritu, ta pati padariau su speneliais. Dar uzsidejau kauke. Bet to kiekio nepakako (nes vaikas visa nakti valge MP....), ir man po pusvalandzio liepe i tuos pacius indelius DAR nutraukti bent kelis lasus.
Tai as viska vel pakartojau, bet neuzsidejau kaukes g.gif doh.gif

ar galejo tai itakos tureti?

problema yra ta, kad tuos antibus turi israsyti ginekologas, o as siuo metu savo jau nebeturiu, eiles poliklinikoje gal dvi savaites- tiek laukti nenoriu. Gal eit privaciai kazkur? g.gif
gal kartot tyrimus?
o kuo vaiko veiduka valyti, bateriofagu ar kuo? unsure.gif ar kasdien galima praust tas vietas? galvoje milijonai klausimu, o dar baime, kaip ten su krauju..ar ten nera AS...
Atsakyti