Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

QUOTE(nomb @ 2010 02 28, 18:43)
Pagal instrukcija, geriamas 3 kartus, viena karta (vakare, pries miega) galima pakeisti klyzmute. Klyzmuciu buna vaistineje su guminiu galiuku. Tai ten vaistukus supili (as supildavau su svirkstu), dar truputi patepdavau uzpakaliuka ir klyzmutes galiuka vazelininiu tepaliuku ir supildavau i uzpakaliuka ant soniuko pasigulgzius.
Mes gerem 3 kartus+vakare klyzmute pries miega. Kai kurie tiesiog tik gere 3 k. per diena.

Ačiū už atsakymą 4u.gif

O kokio amžiaus vaikiukas buvo, kai gydei?

Aš dabar skaičiuoju, kad per dieną reikia 2 kartus gerti po 7,5 ml (apvalinu iki 8 ml) ir vieną kartą daryti klizmutę 10 ml, tai išeina 26 ml.

Gydymas 10 dienų?

Iš viso reikėtų 260 ml...
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2010 03 01, 14:17)
Ačiū už atsakymą  4u.gif

O kokio amžiaus vaikiukas buvo, kai gydei?

Aš dabar skaičiuoju, kad per dieną reikia 2 kartus gerti po 7,5 ml (apvalinu iki 8 ml) ir vieną kartą daryti klizmutę 10 ml, tai išeina 26 ml.

Gydymas 10 dienų?

Iš viso reikėtų 260 ml...

cia mazajam berniukui? Gal ir 200 ml pakaktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 01 kovo 2010 - 14:28
QUOTE(natina @ 2010 03 01, 15:27)
cia mazajam berniukui? Gal ir 200 ml pakaktu  g.gif

Taip mažajam - trys mėnesiukai tuoj bus.
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2010 03 01, 16:22)
Taip mažajam - trys mėnesiukai tuoj bus.

Na mano mergyte tik dviem dienom jaunesne, mes geriam 3 kartus po pilna 5ml svirksta, tai gal biski daugiau nei 5 ml gaunas. 10 dienu, ryt turetu but jau paskutine, bet galvoju liks apie 5oml, nes emiau 200, tai gal nieko tokio jei dar pora papildomu dienu pagersim? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 03 01, 19:36)
Na mano mergyte tik dviem dienom jaunesne, mes geriam 3 kartus po pilna 5ml svirksta, tai gal biski daugiau nei 5 ml gaunas. 10 dienu, ryt turetu but jau paskutine, bet galvoju liks apie 5oml, nes emiau 200, tai gal nieko tokio jei dar pora papildomu dienu pagersim? g.gif  rolleyes.gif

tikrai nieko tokio, galima iki 2 savaiciu ji gert 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 28, 20:39)
Sveiki 4u.gif
merginos siandien gavau Bakteriofaga smile.gif ,jegu reikia rasykite i AZ mirksiukas.gif

jau ne turiu 4u.gif (BF gausiu 8 kovo)

Atsakyti
QUOTE(Jollysiup @ 2010 03 01, 20:36)
Na mano mergyte tik dviem dienom jaunesne, mes geriam 3 kartus po pilna 5ml svirksta, tai gal biski daugiau nei 5 ml gaunas. 10 dienu, ryt turetu but jau paskutine, bet galvoju liks apie 5oml, nes emiau 200, tai gal nieko tokio jei dar pora papildomu dienu pagersim? g.gif  rolleyes.gif

O kokie jums požymiai buvo? Matosi jau pagerėjimas? (man baisiausia, kad vaikas daugiau kakoja nei suvalgo doh.gif )

Dar paklausiu, o kada pabaigus gerti BF, galma daryti pakartotiną išmatų pasėlį?
Atsakyti
Antra savaite po gimimo isbere veiduka labai, ir isplito i galvyte ir kuneli. Galvojau kad alergija, bet dar ir su pilviuku labai vargom, diegliukai kankino ir tustinosi su gleivem, kartais ir zalsvai, drauge patare pasidaryt paseli, tai ir rado.. pakartotini po menesio bakteriju gerimo padarem, vistiek gausiai... berima gydem ligoninej, pagerejo labai, o dabar nuo BF net nezinau, kas pasikeite, nes ir taip buvo ir valgi, ir miegojo gerai, tai norejau tik AS sunormalizuot, kad zarnynas vaiko nekankintu.. Pakartosim gal po kokio menesio paseli, nes gastroenterologe pasake neskubet daryt, AS iki metu savaime issivalo..
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2010 03 02, 09:47)
Dar paklausiu, o kada pabaigus gerti BF, galma daryti pakartotiną išmatų pasėlį?

po savaitės, nustojus gerti BF ir GB
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 03 01, 21:18)
jau ne turiu 4u.gif (BF gausiu 8 kovo)

Labas, aš dar nežinau, kas mano mažei, bet visko jau prisigalvojau, matau, kad esate iš Klaipėdos, gal galite pasiūlyti normalų pediatrą, nes mūsų nepakyla nuo popierių. Pradžia buvo tokia. Tik gimusi dukra kažkaip keistai kvėpavo, atėjusi gyd pasakė, kad po valandos praeis, plaučiuose yra skysčio, plaučiai rezorbuos. Taip, praėjo. Kitą rytą padarė tyrimus, pasakė, kad truputį per daug leukocitų, skyrė antibiotikus ir linex. Po 2 dienų, pastebėjau, kad akytė ašaroja, na tai sako, kad praeis. Na, ir išrašė iš gimdymo namų, parašyta buvo, kad buvo įgimta infekcija. Grįžus namo, po 3 sav išbėrė veiduką tokiais mažais pūlinukais, antakiai tokie šerpetoti, akytė toliau lipniai ašaroja, liežuvis baltas, užpakaliukas paraudęs. Dabar mergaitei 4 savaitės, pediatrė davė siuntimą pas akių gyd., o tuos pūlinukus liepė tepti spiritu ir maudyti su balmandol aliejum. Esu pasimetus.
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2010 03 04, 19:27)
Labas, aš dar nežinau, kas mano mažei, bet visko jau prisigalvojau, matau, kad esate iš Klaipėdos, gal galite pasiūlyti normalų pediatrą, nes mūsų nepakyla nuo popierių. Pradžia buvo tokia. Tik gimusi dukra kažkaip keistai kvėpavo, atėjusi gyd pasakė, kad po valandos praeis, plaučiuose yra skysčio, plaučiai rezorbuos. Taip, praėjo. Kitą rytą padarė tyrimus, pasakė, kad truputį per daug leukocitų, skyrė antibiotikus ir linex. Po 2 dienų, pastebėjau, kad akytė ašaroja, na tai sako, kad praeis. Na, ir išrašė iš gimdymo namų, parašyta buvo, kad buvo įgimta infekcija. Grįžus namo, po 3 sav išbėrė veiduką tokiais mažais pūlinukais, antakiai tokie šerpetoti, akytė toliau lipniai ašaroja, liežuvis baltas, užpakaliukas paraudęs. Dabar mergaitei 4 savaitės, pediatrė davė siuntimą pas akių gyd., o tuos pūlinukus liepė tepti spiritu ir maudyti su balmandol aliejum. Esu pasimetus.

jau pabenrdravome per az mirksiukas.gif bet jegu ka..visada prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2010 03 04, 19:27)

Darykit išmatų pasėlį, mums buvo labai panaši situacija ir akytė ir pulinukai , pasekoje to stafilokokas žarnyne. taip pat nekreipė dėmesio, kol patys nepradėjom reikalauti.
Atsakyti