Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

QUOTE(natina @ 2010 02 24, 20:27)
Taip, tikrai yra mirksiukas.gif kainos nezinau, bet jauciu kokie 50 lt unsure.gif Vilniuj Geromedoj daro, turetu ir pas jus buti.
Tik lygtais is venos krauja ima, tai maziams truputi sunkoka g.gif

Buvo 50 lt panašiai prieš metus berods ir darėm. Iš pirštuko ėmė mirksiukas.gif Maniškis tuomet net nepabudo, atsinešėm kėdutėj miegantį, norėjau žadint, kad šoko vaikui nebūtų, bet sesutė liepė tik pirštuką iš kombinezono ištraukt ir viskas bigsmile.gif Dabar tokiam dideliam tai nesuveiktų doh.gif Atpažįsta baltus chalatus doh.gif
Na mes baigėm BF kursą. Kol kas vizualiai jokių pokyčių. Dažnis tas pats, konsistencija tokia pat. Gali vien e.coli taip veikti turbūt, įdomumo dėlei padarysiu pasėlį, patikrint situaciją dėl AS g.gif
Bet pvz vasarą mėnesį girdžiau g.b. (ryte bifolac, vakare gefilus plus gastro paliepimu) ir susitvarkė dažnis ir konsistencija, o va dabar jau tuoj mėnesis bus kai g.b. girdau tokia pat schema ir dar BF daviau, o akivaizdaus pagerėjimo nėr g.gif Bėrimai ne tokie ryškūs mirksiukas.gif Tiksliau pati oda lygesnė pasidarė, jei paberia tai raudonai, o anksčiau tai kojytės nelygios tokios buvo, dabar tik vietomis tie nelygumai. Ir veidukas buvo prie ausų nelygus, dabar nebesijaučia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėnulė: 24 vasario 2010 - 22:24
QUOTE(Mėnulė @ 2010 02 24, 22:23)
ryte bifolac, vakare gefilus plus gastro paliepimu) ir susitvarkė dažnis ir konsistencija, o va dabar jau tuoj mėnesis bus kai g.b. girdau tokia pat schema ir dar BF daviau, o akivaizdaus pagerėjimo nėr  g.gif Bėrimai ne tokie ryškūs  mirksiukas.gif Tiksliau pati oda lygesnė pasidarė, jei paberia tai raudonai, o anksčiau tai kojytės nelygios tokios buvo, dabar tik vietomis tie nelygumai. Ir veidukas buvo prie ausų nelygus, dabar nebesijaučia.

galeciau rasyt skype, bet gal kam pades susigaudyt situacijoj biggrin.gif kai neduodu g.b., reciau tustinas, kai duodu, per diena kokie 4-5 kartai doh.gif
Atsakyti

Merginos, kokia jusus nuomone, ar galejo mano mazoji uzkresti kita maza mergyte AS ir Klebsiela pneumonis? ar paprasciausisi AS tunojo ir islindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 02 25, 00:05)
galeciau rasyt skype, bet gal kam pades susigaudyt situacijoj biggrin.gif kai neduodu g.b., reciau tustinas, kai duodu, per diena kokie 4-5 kartai doh.gif

įdomiai g.gif Bet vis tiek keista, kodėl vasarą kai daviau gb suveikė ir darė tik 1 k per dieną, o dabar nereaguoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2010 02 25, 09:39)
Merginos, kokia jusus nuomone, ar galejo mano mazoji uzkresti kita maza mergyte AS ir Klebsiela pneumonis? ar paprasciausisi AS tunojo ir islindo g.gif

Na yra sansas, bet jau be proto mazas. Cia gi ne infekcija plintanti oro laseliniu budu, kaip gripas. Jau greiaciau jie is gimdymo namu parsiveze, jei mazos dar, tik tiesiog nezinojo iki siol, kad turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulė @ 2010 02 25, 10:49)
įdomiai  g.gif Bet vis tiek keista, kodėl vasarą kai daviau gb suveikė ir darė tik 1 k per dieną, o dabar nereaguoja  g.gif

nu va nezinau- ir nebesiraito naktim, kai bifovali nutraukiau unsure.gif ir tustinos tik 1 karta vakar g.gif
Atsakyti
Merginos kurios nusimano apie AS, mano mažiui jis buvo žarnyne nuo 2sav, kažkur apie 3mėn jo nebeišaugo, tačiau, dabar mums obstrukcinis bronchitas kuris prasidejo nuo slogos, ir is gerkles paselio isaugo AS itin gausiai blink.gif gydys antibais. Ar galejo jis atkeliauti i gerkle nuo zarnyno, ar turejo uzsikresti is naujo? Dabar jis gali igauti atsparuma antibijotikams, kas tada?Mums aiskina kad obstrukcinis bronchitas tai tiesus kelias i elergine astma, tai dabar nebesuprantu ar alergija sukelia bronchita su AS ar AS sukelia bronchita doh.gif
Merginos padekit man, nes tuoj isprotesiu, jau visiskai susipainiojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrytė @ 2010 02 26, 17:16)
Merginos kurios nusimano apie AS, mano mažiui jis buvo žarnyne nuo 2sav, kažkur apie 3mėn jo nebeišaugo, tačiau, dabar mums obstrukcinis bronchitas kuris prasidejo nuo slogos, ir is gerkles paselio isaugo AS itin gausiai  blink.gif gydys antibais. Ar galejo jis atkeliauti i gerkle nuo zarnyno, ar turejo uzsikresti is naujo? Dabar jis gali igauti atsparuma antibijotikams, kas tada?Mums aiskina kad obstrukcinis bronchitas tai tiesus kelias i elergine astma, tai dabar nebesuprantu ar alergija sukelia bronchita su AS ar AS sukelia bronchita  doh.gif
Merginos padekit man, nes tuoj isprotesiu, jau visiskai susipainiojau  doh.gif

zinau pora vaikuciu, kur turi OB doh.gif Vieno is ju gerklytej tikrai gyveno AS, leido antibus.Nenoriu suklaidinti, bet man atrodo, prisideda prie OB atsiradimo. unsure.gif
Buna purskiamas i gerklyte BF, gal pasidomekit g.gif
O seniau nebuvo AS gerklytej? Kazkodel jauciu, kad jis seniai ten vesejo verysad.gif
Atsakyti
Gal ir buvo, bet niekas netyrė, nes netrukdė visai doh.gif yoks dalykas kaip dabar pirmą kartą mums doh.gif
Atsakyti
Labas,

Jau esu beveik pasiruošusi saviškį gydyti BF. Galvojau apseiti tik su gerosiom bakterijom, bet prieš kelias dienas mažiui ant užpakaliuko iškilo pulinys, teko gulėti ligoninėje, operuoti... Gydytoja sakė, čia dėl stafilokoko..ir gali kartotis dar ne vieną kartą...

QUOTE(nomb @ 2010 02 23, 15:22)
Klyzmutes dariau vakarais pries miega. Jas tikrai nesunku padaryt.

O su kuo jas daryti? blush2.gif

Kaip supratau, per parą BF du kartus sugeriamas ir vieną kartą padaroma klizmutė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2010 02 27, 00:53)
Labas,

Jau esu beveik pasiruošusi saviškį gydyti BF. Galvojau apseiti tik su gerosiom bakterijom, bet prieš kelias dienas mažiui ant užpakaliuko iškilo pulinys, teko gulėti ligoninėje, operuoti... Gydytoja sakė, čia dėl stafilokoko..ir gali kartotis dar ne vieną kartą...
O su kuo jas daryti?  blush2.gif

Kaip supratau, per parą BF du kartus sugeriamas ir vieną kartą padaroma klizmutė?  g.gif

Pagal instrukcija, geriamas 3 kartus, viena karta (vakare, pries miega) galima pakeisti klyzmute. Klyzmuciu buna vaistineje su guminiu galiuku. Tai ten vaistukus supili (as supildavau su svirkstu), dar truputi patepdavau uzpakaliuka ir klyzmutes galiuka vazelininiu tepaliuku ir supildavau i uzpakaliuka ant soniuko pasigulgzius.
Mes gerem 3 kartus+vakare klyzmute pries miega. Kai kurie tiesiog tik gere 3 k. per diena.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
merginos siandien gavau Bakteriofaga smile.gif ,jegu reikia rasykite i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti