QUOTE(lasiniuotis @ 2010 02 18, 14:44)
Sveikos,
vis paskaitineju kaip gyvuojat
as vis nesiryztu de BF, pas mus su svoriu beda, nuo trecio men priaugam po 250-300g.neviduriuoja ir nealergiska.vyras grieztai pries nebent paslapcia, nu bet jei atsiras koks salutinis poveikis tai gausiu must nuo diedo
vis paskaitineju kaip gyvuojat
as vis nesiryztu de BF, pas mus su svoriu beda, nuo trecio men priaugam po 250-300g.neviduriuoja ir nealergiska.vyras grieztai pries nebent paslapcia, nu bet jei atsiras koks salutinis poveikis tai gausiu must nuo diedo
Mano vyras irgi labai prieš buvo BF net neskaitė tos info, kur ištraukiau jam internete. Sakė, kad neprisigalvočiau ir negydyčiau iš supermamos Todėl man labai svarbu buvo, kad koks nors gydytojas pasakytų, jog galima BF vartot. Vaikų gydytoja pasakė tik tiek, kad kai mokėsi universitete kažką apie BF buvo girdėjus. O nuėjus pas gastro irgi panašaus atsakymo sulaukėm. Bet aš grynai ištraukiau to ko man reikėjo. Paklausiau "ar blogiau nebus, jei pabandysim BF?". Sako "Ne". To ir užteko mano vyro
O šiaip tai buvau pasiruošus ir jam nežinant sugirdyt Sakiau, važiuosim su vaiku į kaimą ir nematys....
Kol kas dar 3 diena tik girdau, nieko pasakyt apie BF mūsų situacijoj negaliu