Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinė nelaimė- stafilokokas III

Dauguma is cia esanciu mamyciu gyde po 10 dienu. Bet mums ir dar vienai mamytei nepavyko nudobt su vienu sykiu doh.gif, tik stipriai sumazino populiacija Teko kartoti antra karta. Bet gali buti, kad nepavyko, todel kad abieju vaikai tuomet dar buvo maziukai ir gerem tik po 5 ml. Gali but, kad 5 ml tiesiog per mazas kiekis. Is esmes, tai kuo ilgiau gersit, tuo didesnis sansas, kad susitvarkys. Na ir svarbiausia reikia kieki nenumazint ax.gif Sakyciau, reiktu duot pagal maksimalius instrukcijos nurodytus kiekius.
Ir dar nereikia pamirst, kad bakteriofagas pagak instrukcija veikia 90 proc. stafilokoku. Nors iki siol visu SM mamyciu, gydymas bakteriofagu praejo sekmingai thumbup.gif (turiu omeny zarnyna, su AS ant odos BF sekasi nekaip sad.gif) Tai labai gerai, kai zinai koks kiekis auga AS pries gydyma ir gali palyginti po gydymo. Musu pries buvo 10^9, o po pirmo kurso tik 10^3. Tai kaip ir buvo aisku, kad veikia, bet neuzteko kiekio. Bet kuriuo atveju, po antro kurso gavom atsakyma "AS nerasta" thumbup.gif
[/quote]
Turiu 6 buteliukus girdau PO 17,18 ML, nes mes jau didelės, o gal užtektų po 15 ml., kaip ir rašo pagal amžių, nors skaičiau, kad kitos mamos padidina truputėlį porciją, jei gersim po 15 ml. užteks daugiau nei 10 dienų g.gif Nežinau kaip čia būtų teisingiausia g.gif O dar manau teks ir antibijotikų nors kokias 3 d. pavartot , nes vaikui prasidėjo bjaurus gerklės uždegimas ir purškaliukai nieko nebepadeda doh.gif be to su valgymu prastai, o kai vartojot bakteriofaga ar ten butinai vaikui valgyt duodavot tik po valandos, ar tai turi kokios didelės reikšmės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 06, 21:31)
sveiki, a tau ne uzteko????
Papildyta:
sorry , dabar pamaciau kad nuo streptokoko nori ax.gif

Taip, nes man streptokokas, ar galėtum parvežt? Tada ir dar viena buteliuką BF, nes jinai man kartais išspjauna, tai tikrai neužteksim.
O BF negalima užgert?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 07, 15:57)
Taip, nes man streptokokas, ar galėtum parvežt? Tada ir dar viena buteliuką BF, nes jinai man kartais išspjauna, tai tikrai neužteksim.
O BF negalima užgert?

jegu zinai pavadinima, tai galim uzsakyti g.gif , bet kaip rasiau isvaziuoja 17 ir gryzta apie 24-25 diena i Klaipeda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2010 02 07, 15:52)

Turiu 6 buteliukus girdau PO 17,18 ML, nes mes jau didelės, o gal užtektų po 15 ml., kaip ir rašo pagal amžių, nors skaičiau, kad kitos mamos padidina truputėlį porciją, jei gersim po 15 ml. užteks daugiau nei 10 dienų g.gif Nežinau kaip čia būtų teisingiausia g.gif O dar manau teks ir antibijotikų nors kokias 3 d. pavartot , nes vaikui prasidėjo bjaurus gerklės uždegimas ir purškaliukai nieko nebepadeda doh.gif be to su valgymu prastai, o kai vartojot bakteriofaga ar ten butinai vaikui valgyt duodavot tik po valandos, ar tai turi kokios didelės reikšmės. g.gif

Is esmes, tai ko gero didelio skirtumo nera, ar gersit ilgesni laika, ar siek tiek didesne doze g.gif Bet as ko gero rinkciaus visgi gert po 17 ml ir sugert visus vaistukus iki galo kiek turit. Del valgymo geriau islaikyt bent jau koki pusvalandi, aisku geriausia valanda jei tik iseina, nes tada maistas taip greit nenustumia bakteriofago ir jis ten ilgesni laika gali darbuotis drinks_cheers.gif Bet jei ten truputi ir duosit ta bjauru skoni kuo uzgert, tai manau, kad tikrai didelio blogio nesukelsit, nes pvz. maziukams ji is vis galima maisyt su maisteliu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomb: 08 vasario 2010 - 13:57
[quote=baibai,2010 02 06, 13:02]
laba diena MILENA pasiunčiau jums žinutę del to vaistuko, mums jo dar reikėtų
[/quote

Man reikia bakretiofago, bet tikriausiai per velu jau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 06, 20:19)
Merginos 4u.gif ,
drauge 17 diena vaziuoja i Kaliningrada, BET  gryz po savaites (24-25 diena) tai jegu kam reike BF, galim uzsakyti smile.gif

Man reikia, o kokia kaina su parvezimu? Gal galetumet pasakyti savo Nr, tada susitartume. as s Klaipėdos.
Atsakyti

SVEIKOS

GAL GALITE MAN PADETI verysad.gif DUKRAI NUSTATE GERKLEJE AUKSINI STAFILOKOKA. PERSKAICIAU JUSU TEMUTE 2 KARTUS, BET NERADAU PO KIEK ML JUS DUODAT BAKTERIOFAGA, JEI MERGAITEI 5,5 METU TAI KIEK KARTU IR PO KIEK ML DUOT . AR VIENOS 100 ML BONKES UZTEKS ??? IR DAR KLAUSIMELIS JEI GERKLEJE STAFILOKOKAS GAL GERIAU AEROZOLIS, AR GERIAMAS, O GAL ZVAKUTE IKISAI IR RAMU IR VAIKUI NEBUS NESKANU???? 4u.gif 4u.gif

PADEKIT KAS GALIT 4u.gif 4u.gif 4u.gif

YRA JUK GERU ZMONIU blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juraka @ 2010 02 08, 16:45)
SVEIKOS
GAL GALITE MAN PADETI  verysad.gif  DUKRAI NUSTATE GERKLEJE AUKSINI STAFILOKOKA. PERSKAICIAU JUSU TEMUTE 2 KARTUS, BET NERADAU PO KIEK ML JUS DUODAT BAKTERIOFAGA, JEI MERGAITEI 5,5 METU TAI KIEK KARTU IR PO KIEK ML DUOT . AR VIENOS 100 ML BONKES UZTEKS ??? IR DAR KLAUSIMELIS JEI GERKLEJE STAFILOKOKAS GAL GERIAU AEROZOLIS, AR GERIAMAS, O GAL ZVAKUTE IKISAI IR RAMU IR VAIKUI NEBUS NESKANU????  4u.gif  4u.gif

PADEKIT KAS GALIT  4u.gif  4u.gif  4u.gif

YRA JUK GERU ZMONIU  blush2.gif  blush2.gif

Aš nelabai daug ką galiu pasakyt, bet 100 ml. tikrai neužteks schmoll.gif
Jūsų amžiui reikia gerti po 15-20 ml. 3 kartus dienoj (?-tiksliai nepasakysiu ar 3 k.). Gydymas mažiausiai 5 d.
Jis nėra neskanus, visai skonis jo neblogas, o jūsų mergytė jau visai didelė, ir tikrai manau eis susitart , kad išgertų.
Daugiau pasakys mamytės Nomb, Natina, jos viską žino drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 08, 15:58)
Jūsų amžiui reikia gerti po 15-20 ml. 3 kartus dienoj (?-tiksliai nepasakysiu ar 3 k.). Gydymas mažiausiai 5 d.
Jis nėra neskanus, visai skonis jo neblogas, o jūsų mergytė jau visai didelė, ir tikrai manau eis susitart , kad išgertų.

O suaugusiam tada kiek reikia i gerkle? man irgi nustate gerkleje AS...
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 08, 13:58)

Aciu jums 4u.gif 4u.gif

Lauksiu gal dar kas pades apsispresti nes reikia jau uzsakyti pazystamas vaziuoja i Rusija paims 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraka @ 2010 02 08, 16:21)
Aciu jums 4u.gif  4u.gif

Lauksiu gal dar kas pades apsispresti nes reikia jau uzsakyti pazystamas vaziuoja i Rusija paims  4u.gif  4u.gif

Gal galetu paimti daugiau, ir man reikia smile.gif . sumokeciau smile.gif . tik nezinau kiek reikia suaugiam gerti.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Ir mes turim sia aksine nelaime..mums buvo puse metuku kaipmums nustate sia nelaime doh.gif dabar jau metai ir menuo ir mes vis tiek ji dar turime. Visa ta laik geriam tai vienas ar kitas gerasias bakterijas: linex, bifolac, gefilus ir pan. kas menesi ar antra menesi darom tyrimus ir tyrimu atsakymai tokie pat, nei kiek nemaziau to auksinio stafilokoko verysad.gif Mazyle musu nerami, skauda pilveli, nevalgi verysad.gif jau nebezinau kaip jai ir pagelbeti.. dabar paskaiciusi ir suradusi sia temele truputi nudziugau kad galbut yra vilties ir mums ji kadanors nugaleti. Nieko tikrai iki siol nesu girdejusi apie jusu rasoma bakteriofaga g.gif antibijotikais gydytojai nepataria gydytis, bet kad is tu geruju bakteriju jau 7 menuo nieko gero nesulaukiam.

Mamytes prasau patirusiu gal galit patarti koki ta bakteriofaga geriau rinktis (skaiciau cia pas jus kad yra zvakutes, geriamasis skystis, manau su zvakutem gal mazam vaikui labai patogu, nes nereikia ryti) ir kaip ji ir kur nusipirkti? Kokios kainos?

Prasau pagelbekit verysad.gif
Atsakyti
Nuo 8 metų ir virš - 20-30 ml. taip rašo lapelyje. Ar suaugusiems tinka - nežinau, bet turėtų tikt. g.gif
Kur Nomb prapuolėte, jūs daugiau žinot ? 4u.gif
Atsakyti