Dauguma is cia esanciu mamyciu gyde po 10 dienu. Bet mums ir dar vienai mamytei nepavyko nudobt su vienu sykiu , tik stipriai sumazino populiacija Teko kartoti antra karta. Bet gali buti, kad nepavyko, todel kad abieju vaikai tuomet dar buvo maziukai ir gerem tik po 5 ml. Gali but, kad 5 ml tiesiog per mazas kiekis. Is esmes, tai kuo ilgiau gersit, tuo didesnis sansas, kad susitvarkys. Na ir svarbiausia reikia kieki nenumazint Sakyciau, reiktu duot pagal maksimalius instrukcijos nurodytus kiekius.
Ir dar nereikia pamirst, kad bakteriofagas pagak instrukcija veikia 90 proc. stafilokoku. Nors iki siol visu SM mamyciu, gydymas bakteriofagu praejo sekmingai (turiu omeny zarnyna, su AS ant odos BF sekasi nekaip ) Tai labai gerai, kai zinai koks kiekis auga AS pries gydyma ir gali palyginti po gydymo. Musu pries buvo 10^9, o po pirmo kurso tik 10^3. Tai kaip ir buvo aisku, kad veikia, bet neuzteko kiekio. Bet kuriuo atveju, po antro kurso gavom atsakyma "AS nerasta"
[/quote]
Turiu 6 buteliukus girdau PO 17,18 ML, nes mes jau didelės, o gal užtektų po 15 ml., kaip ir rašo pagal amžių, nors skaičiau, kad kitos mamos padidina truputėlį porciją, jei gersim po 15 ml. užteks daugiau nei 10 dienų Nežinau kaip čia būtų teisingiausia O dar manau teks ir antibijotikų nors kokias 3 d. pavartot , nes vaikui prasidėjo bjaurus gerklės uždegimas ir purškaliukai nieko nebepadeda be to su valgymu prastai, o kai vartojot bakteriofaga ar ten butinai vaikui valgyt duodavot tik po valandos, ar tai turi kokios didelės reikšmės.
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 06, 21:31)
sveiki, a tau ne uzteko????
Papildyta:
sorry , dabar pamaciau kad nuo streptokoko nori
Papildyta:
sorry , dabar pamaciau kad nuo streptokoko nori
Taip, nes man streptokokas, ar galėtum parvežt? Tada ir dar viena buteliuką BF, nes jinai man kartais išspjauna, tai tikrai neužteksim.
O BF negalima užgert?
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 07, 15:57)
Taip, nes man streptokokas, ar galėtum parvežt? Tada ir dar viena buteliuką BF, nes jinai man kartais išspjauna, tai tikrai neužteksim.
O BF negalima užgert?
O BF negalima užgert?
jegu zinai pavadinima, tai galim uzsakyti , bet kaip rasiau isvaziuoja 17 ir gryzta apie 24-25 diena i Klaipeda
QUOTE(baibai @ 2010 02 07, 15:52)
Turiu 6 buteliukus girdau PO 17,18 ML, nes mes jau didelės, o gal užtektų po 15 ml., kaip ir rašo pagal amžių, nors skaičiau, kad kitos mamos padidina truputėlį porciją, jei gersim po 15 ml. užteks daugiau nei 10 dienų Nežinau kaip čia būtų teisingiausia O dar manau teks ir antibijotikų nors kokias 3 d. pavartot , nes vaikui prasidėjo bjaurus gerklės uždegimas ir purškaliukai nieko nebepadeda be to su valgymu prastai, o kai vartojot bakteriofaga ar ten butinai vaikui valgyt duodavot tik po valandos, ar tai turi kokios didelės reikšmės.
Is esmes, tai ko gero didelio skirtumo nera, ar gersit ilgesni laika, ar siek tiek didesne doze Bet as ko gero rinkciaus visgi gert po 17 ml ir sugert visus vaistukus iki galo kiek turit. Del valgymo geriau islaikyt bent jau koki pusvalandi, aisku geriausia valanda jei tik iseina, nes tada maistas taip greit nenustumia bakteriofago ir jis ten ilgesni laika gali darbuotis Bet jei ten truputi ir duosit ta bjauru skoni kuo uzgert, tai manau, kad tikrai didelio blogio nesukelsit, nes pvz. maziukams ji is vis galima maisyt su maisteliu.
[quote=baibai,2010 02 06, 13:02]
laba diena MILENA pasiunčiau jums žinutę del to vaistuko, mums jo dar reikėtų
[/quote
Man reikia bakretiofago, bet tikriausiai per velu jau
Papildyta:
Man reikia, o kokia kaina su parvezimu? Gal galetumet pasakyti savo Nr, tada susitartume. as s Klaipėdos.
laba diena MILENA pasiunčiau jums žinutę del to vaistuko, mums jo dar reikėtų
[/quote
Man reikia bakretiofago, bet tikriausiai per velu jau
Papildyta:
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 06, 20:19)
Merginos ,
drauge 17 diena vaziuoja i Kaliningrada, BET gryz po savaites (24-25 diena) tai jegu kam reike BF, galim uzsakyti
drauge 17 diena vaziuoja i Kaliningrada, BET gryz po savaites (24-25 diena) tai jegu kam reike BF, galim uzsakyti
Man reikia, o kokia kaina su parvezimu? Gal galetumet pasakyti savo Nr, tada susitartume. as s Klaipėdos.
SVEIKOS
GAL GALITE MAN PADETI DUKRAI NUSTATE GERKLEJE AUKSINI STAFILOKOKA. PERSKAICIAU JUSU TEMUTE 2 KARTUS, BET NERADAU PO KIEK ML JUS DUODAT BAKTERIOFAGA, JEI MERGAITEI 5,5 METU TAI KIEK KARTU IR PO KIEK ML DUOT . AR VIENOS 100 ML BONKES UZTEKS ??? IR DAR KLAUSIMELIS JEI GERKLEJE STAFILOKOKAS GAL GERIAU AEROZOLIS, AR GERIAMAS, O GAL ZVAKUTE IKISAI IR RAMU IR VAIKUI NEBUS NESKANU????
PADEKIT KAS GALIT
YRA JUK GERU ZMONIU
QUOTE(juraka @ 2010 02 08, 16:45)
SVEIKOS
GAL GALITE MAN PADETI DUKRAI NUSTATE GERKLEJE AUKSINI STAFILOKOKA. PERSKAICIAU JUSU TEMUTE 2 KARTUS, BET NERADAU PO KIEK ML JUS DUODAT BAKTERIOFAGA, JEI MERGAITEI 5,5 METU TAI KIEK KARTU IR PO KIEK ML DUOT . AR VIENOS 100 ML BONKES UZTEKS ??? IR DAR KLAUSIMELIS JEI GERKLEJE STAFILOKOKAS GAL GERIAU AEROZOLIS, AR GERIAMAS, O GAL ZVAKUTE IKISAI IR RAMU IR VAIKUI NEBUS NESKANU????
PADEKIT KAS GALIT
YRA JUK GERU ZMONIU
PADEKIT KAS GALIT
YRA JUK GERU ZMONIU
Aš nelabai daug ką galiu pasakyt, bet 100 ml. tikrai neužteks
Jūsų amžiui reikia gerti po 15-20 ml. 3 kartus dienoj (?-tiksliai nepasakysiu ar 3 k.). Gydymas mažiausiai 5 d.
Jis nėra neskanus, visai skonis jo neblogas, o jūsų mergytė jau visai didelė, ir tikrai manau eis susitart , kad išgertų.
Daugiau pasakys mamytės Nomb, Natina, jos viską žino
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 08, 15:58)
Jūsų amžiui reikia gerti po 15-20 ml. 3 kartus dienoj (?-tiksliai nepasakysiu ar 3 k.). Gydymas mažiausiai 5 d.
Jis nėra neskanus, visai skonis jo neblogas, o jūsų mergytė jau visai didelė, ir tikrai manau eis susitart , kad išgertų.
O suaugusiam tada kiek reikia i gerkle? man irgi nustate gerkleje AS...
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 02 08, 13:58)
Aciu jums
Lauksiu gal dar kas pades apsispresti nes reikia jau uzsakyti pazystamas vaziuoja i Rusija paims
QUOTE(juraka @ 2010 02 08, 16:21)
Aciu jums
Lauksiu gal dar kas pades apsispresti nes reikia jau uzsakyti pazystamas vaziuoja i Rusija paims
Gal galetu paimti daugiau, ir man reikia . sumokeciau . tik nezinau kiek reikia suaugiam gerti.
sveikos
Ir mes turim sia aksine nelaime..mums buvo puse metuku kaipmums nustate sia nelaime dabar jau metai ir menuo ir mes vis tiek ji dar turime. Visa ta laik geriam tai vienas ar kitas gerasias bakterijas: linex, bifolac, gefilus ir pan. kas menesi ar antra menesi darom tyrimus ir tyrimu atsakymai tokie pat, nei kiek nemaziau to auksinio stafilokoko Mazyle musu nerami, skauda pilveli, nevalgi jau nebezinau kaip jai ir pagelbeti.. dabar paskaiciusi ir suradusi sia temele truputi nudziugau kad galbut yra vilties ir mums ji kadanors nugaleti. Nieko tikrai iki siol nesu girdejusi apie jusu rasoma bakteriofaga antibijotikais gydytojai nepataria gydytis, bet kad is tu geruju bakteriju jau 7 menuo nieko gero nesulaukiam.
Mamytes prasau patirusiu gal galit patarti koki ta bakteriofaga geriau rinktis (skaiciau cia pas jus kad yra zvakutes, geriamasis skystis, manau su zvakutem gal mazam vaikui labai patogu, nes nereikia ryti) ir kaip ji ir kur nusipirkti? Kokios kainos?
Prasau pagelbekit
Ir mes turim sia aksine nelaime..mums buvo puse metuku kaipmums nustate sia nelaime dabar jau metai ir menuo ir mes vis tiek ji dar turime. Visa ta laik geriam tai vienas ar kitas gerasias bakterijas: linex, bifolac, gefilus ir pan. kas menesi ar antra menesi darom tyrimus ir tyrimu atsakymai tokie pat, nei kiek nemaziau to auksinio stafilokoko Mazyle musu nerami, skauda pilveli, nevalgi jau nebezinau kaip jai ir pagelbeti.. dabar paskaiciusi ir suradusi sia temele truputi nudziugau kad galbut yra vilties ir mums ji kadanors nugaleti. Nieko tikrai iki siol nesu girdejusi apie jusu rasoma bakteriofaga antibijotikais gydytojai nepataria gydytis, bet kad is tu geruju bakteriju jau 7 menuo nieko gero nesulaukiam.
Mamytes prasau patirusiu gal galit patarti koki ta bakteriofaga geriau rinktis (skaiciau cia pas jus kad yra zvakutes, geriamasis skystis, manau su zvakutem gal mazam vaikui labai patogu, nes nereikia ryti) ir kaip ji ir kur nusipirkti? Kokios kainos?
Prasau pagelbekit
Nuo 8 metų ir virš - 20-30 ml. taip rašo lapelyje. Ar suaugusiems tinka - nežinau, bet turėtų tikt.
Kur Nomb prapuolėte, jūs daugiau žinot ?
Kur Nomb prapuolėte, jūs daugiau žinot ?