QUOTE(Gudri lape @ 2004 12 14, 22:58)
Ka naudoju pats ir labai rekomenduoju:
Sygate personal firewall 5.5 (rasti galima downloads.com ir dar daug kur kitur)
Paprastute, lengvai suprantama, lengvai valdoma ir absoliuciai neapkraunanti vartotojo. Geras daiktas

Kam rupi legalumas - netgi nemokama
Legaliai sia programike galima naudotis 16 dienu. Gerieji zmones, patarkit, kur rasti sios ugniasienes cracka, lygtais suradau -parsisiunciau, ale nepavyksta man, prie sios ugniasienes ismeta lentele uzsiregistravimui-ten reikia licenzijos numerio, kodo-o cracke to visai nera, kas naudojates sia programele-prasau jusu patarimu-koki cracka man parsisiusti ir kur ji galeciau rasti. Labai aciu.
Ir dar-jeigu pas mus i kompa galima uzeiti dviem keliais-per mano vyra ir per mane. Vyro skyrelyje instaliavome sia ugniasienia-viskas lygtais ciki. O ieinu i savo skyreli-ten nera sios ugniasienes, tai kaip cia taip yra?
Mūsų kompiuteryje yra ši ugniasienė (Sygate Personal Firewall Pro 5.5 b2710). Pašašyk AŽ su savo emailu, atsiūsiu "vaistus" ir receptą kaip juos vartoti.
Kas liečia 2 vartotojus nevisi antivirusai ir firewall gali veikti esant daugiau nei vienam vartotojui.
Pabandykite, kur yra programų AUTOSTART patikrinti ar nustatyta, kad ugniasienė startuotų kaip ALL USERS ar kaip kažkurio iš vartotojų vardu.
O jūs žiūriu prie jumoro: programa nemokama, ja galima naudotis 16 dienų o dabar ieškote vaistų "nemokamai" programai

.
Iš tikro kai programa yra nemokama, ji veikia neribotą laiką ir jai nereikia jokių vaistų.
Papraščiausiai tai TRIAL (bandomoji arba laikinai veikianti) versija. Programinės įrangos gamintojai išleidžia bandomąsias verijas, kad vartotojai galėtų su ja susipažinti, ir jei tinka įsigyti. Beje bandomosios versijos būna pilnai veikiančios Trial (veikia visos funkcijos, bet ribotas naudojimo laikas) ir demo versijos, kuriose galima tik pasižiūrinėti funkcijas, pažiūrėti kaip jos veikia, bet neleidžia išsaugoti rezultatų, arba nevisos funkcijos veikia.