Įkraunama...
Įkraunama...

Ugniasienės (FireWalls)

QUOTE(jolka1971 @ 2009 08 21, 18:10)
Labas vakaras. Pas mane antivirusine AVAST, kazin ar reikia ugnegesienes? g.gif

Papildoma apsauga niekada nepakenks. As prie savo Kasperskio esu ijungus ir ugniasiene, nors manau, kad ir mano antivirusines apsaugos tikrai uztektu.
Atsakyti
QUOTE(cult @ 2009 08 24, 21:26)
Papildoma apsauga niekada nepakenks. As prie savo Kasperskio esu ijungus ir ugniasiene, nors manau, kad ir mano antivirusines apsaugos tikrai uztektu.

Blogai manote. Antivirusas ir ugniasienė atlieka visiškai skirtingas funkcijas.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 08 25, 09:39)
Blogai manote. Antivirusas ir ugniasienė atlieka visiškai skirtingas funkcijas.

Mano Kaspersky Internet Security 2010 turi ir ugniasienes funkcija.
Atsakyti
Aš tai visuose kompiuteriniuose reikaluose nesu žinovė, dabar su vyru kaip tik ieškom info ir domimės antivirusinėm, žiūrim, kad turėtų ugniasienę kartu. Ar geriau atskirai antivirusinė ir atskirai ugniasienė? g.gif

Cult, kaip Jūsų Kaspersky veikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainyte: 10 rugsėjo 2009 - 15:30
QUOTE(Rainyte @ 2009 09 10, 16:27)
Aš tai visuose kompiuteriniuose reikaluose nesu žinovė, dabar su vyru kaip tik ieškom info ir domimės antivirusinėm, žiūrim, kad turėtų ugniasienę kartu. Ar geriau atskirai antivirusinė ir atskirai ugniasienė?  g.gif

Neapsimoka imt paketą – reiks mokėt.
O imant atskirai, yra puikių variantų nemokamai. Pvz., Avira/Avast + Comodo/Zone Alarm/Online Armor

Na nežinau, Firewall nenaudoju. Man per akis Aviros.
Atsakyti
QUOTE(Rainyte @ 2009 09 10, 15:27)
Aš tai visuose kompiuteriniuose reikaluose nesu žinovė, dabar su vyru kaip tik ieškom info ir domimės antivirusinėm, žiūrim, kad turėtų ugniasienę kartu. Ar geriau atskirai antivirusinė ir atskirai ugniasienė?  g.gif

Puikiai veikia mano Kaspersky biggrin.gif Jokių bėdų neturiu tfu tfu tfu...
Atsakyti
Kaspersky ryja labai daug resursu kompiuterio , dėl jo prasideda lagg.
Avast jokių pasipiktinimu
Nod 32 pats naudoju labai geras jeigu kam reikia kreipkites įdiegsiu taip pat licenzijuota bus iki 2050 metų.
Atsakyti
Naudojuos aš Kaspersky, kompas veikia puikiai thumbup.gif Ir visai neryja resursų - kiek domėjausi, jie šitą problemą išsprendė...
Atsakyti
:fo:
Atsakyti
Aš pritariu, kad tik ugniasienės neužtenka. Naudoju Kaspersky Internet Security 2010, man ši antivirusinė aktuali dėl Parent control...
Atsakyti
Ugniasiene blokuoja portus per kuriuos kompiuterio programos bendrauja internetu. Tuo tarpu antivirusine saugo nuo virusu - dazniausiai skanuoja elektronini pasta ir jusu diska.
Pats naudoju NOD32, nenusivyliau kol kas.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 09 10, 17:12)
Neapsimoka imt paketą – reiks mokėt.
O imant atskirai, yra puikių variantų nemokamai. Pvz., Avira/Avast + Comodo/Zone Alarm/Online Armor

Na nežinau, Firewall nenaudoju. Man per akis Aviros.
Avira, jei kalbama apie nemokamą, yra tik antivirusinė be jokios ugniasienės. Tai galima sakyti, kad jūsų kompiuteris apsaugotas tik 50 proc. Čia yra tas pats, kas palikti atviras namų duris, bet įjungti signalizaciją.
Atsakyti