Įkraunama...
Įkraunama...

Ugniasienės (FireWalls)

QUOTE(Palemonas @ 2008 08 29, 09:46)
Būtent. Pas mane Avira + ZoneAlarm'as = jokių problemų.

Jei protingai ieskai internete, tai visai pakanka windows firewall ir Opera narsykles, tada ir be antivirusines gali gyventi...
Atsakyti
QUOTE(rara @ 2009 01 12, 19:18)
Jei protingai ieskai internete, tai visai pakanka windows firewall ir Opera narsykles, tada ir be antivirusines gali gyventi...

Taigi taip, jūs visiškai teisi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 13, 00:36)
Taigi taip, jūs visiškai teisi.  biggrin.gif

Rimtai! Beje aš tik naudojuosi žmonos login'u pas mane kompe, gerą pusmetį nebuvo antivirusines ir po to perskenavus su nod'u nieko nerado, aišku dar nepaminėjau, kad pas mane dar yra routeris, kuris turi savo firewall'ą ir manęs kaimynai savo tinkle nemato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rara: 13 sausio 2009 - 12:11
4u.gif bukit geri ir geros padėkit 4u.gif
iš kažkur kompe atsirado šita lentelė g.gif kuri jau antra diena randa virusų g.gif
user posted image
nežinau ką toliau daryti kai jinai juos suranda? ax.gif ką bepaspausčiau išmeta lentelę,kad nusipirkčiau šitą antivirusinę? g.gif

antivirusinė kompe yra NOD32 g.gif o aš jos visai nesuprantu doh.gif
jinai irgi išmeta raudoną lentelę su akim g.gif ir kažką rašo apie trojaną?

kažkada turėjau Zone alarm gal galėčiau vėl ją atsisiųsti iš kur nors ax.gif jinai lyg ir paprastesnė buvo g.gif

labai būsiu dėkinga jei atsiras kas pagelbės man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 16 sausio 2009 - 19:34
ačiū jau susitvarkiau 4u.gif
Atsakyti
bet ar zinojot, kad yra tokia kaip spy keylogger kuri yra paslepta ir reta kuri anti programele ja ranga, o ji skaito visus klavieturos paspaudimus... gal kuri zinot, ka tokiu atveju daryt? ar tik viena iseitis, perinstaliuoti windowsus...
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 01 16, 22:02)
ačiū jau susitvarkiau  4u.gif

Kaip ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gretiene @ 2009 01 16, 22:12)
bet ar zinojot, kad yra tokia kaip spy keylogger kuri yra paslepta ir reta kuri anti programele ja ranga, o ji skaito visus klavieturos paspaudimus... gal kuri zinot, ka tokiu atveju daryt? ar tik viena iseitis, perinstaliuoti windowsus...

Yra jų daug visokių: KGB Spy, Actualspy ... Ir fiksuoja ne tik klaviatūros paspaudimus, bet daro "skrenšotus" nustatytais intervalais, fiksuoja apsilankymą svetainėse ir t.t. ... Jeigu ne pats ją instaliavai, tai ir neišinstaliuosi, geriausia perrašyti windozes(pats greičiausias sprendimo būdas).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 17, 14:05)
Kaip ?  smile.gif
Papildyta:

Yra jų daug visokių: KGB Spy, Actualspy ... Ir fiksuoja ne tik klaviatūros paspaudimus, bet daro "skrenšotus" nustatytais intervalais, fiksuoja apsilankymą svetainėse ir t.t. ... Jeigu ne pats ją instaliavai, tai ir neišinstaliuosi, geriausia perrašyti windozes(pats greičiausias sprendimo būdas).

buvau pas meistra, tai sake, kad butinai reikia perinstaliuoti windows'us, nes yra gudru keylogger'iu, kur ne tik visa informacija siuncia i pasta ar i tel bet ir ju neatrasi, o jei ir randi, naikina visa sistema...
zodziu, niekam nereikia leisti kisti nagu prie kompo ir bus ramu...
Atsakyti
WINDOWS FIREWALL-šiais laikais beveik nieko nereiškia. Kaip kažkas sakė-protingai ieškosi nereiks ativirusinės, juokaujat? Tikrai reikia visas internetas eina per upload-import-export-download ryši, tai reiškia, kad į mūsų kompa gali patalpinti failą mums visai nežinant, o tas failas taip ir laukia kol ant jo paspausim ir kita karta kai jungsim kompa: windows cannot start!
Turėkit kaspersky internet security (įmonei), arba avira antivirus free (namams).
Pavyzdžiui per telnetm, kuris yra kiekvienoj WINDOWS sistemoj galima persiusti faila ir niekas nesuseks.
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2009 01 17, 15:05)
Kaip ?  smile.gif
Papildyta:

Jei yra k-logriu tai perintaliuojant windowsus (jei kas mokat kaip aš) suformatuokit HDD, bet ne quick tipu, o normal.
Atsakyti
smile.gif+2009 01 31, 20:53-->
QUOTE(Super smile.gif @ 2009 01 31, 20:53)
WINDOWS FIREWALL-šiais laikais beveik nieko nereiškia. Kaip kažkas sakė-protingai ieškosi nereiks ativirusinės, juokaujat? Tikrai reikia visas internetas eina per upload-import-export-download ryši, tai reiškia, kad į mūsų kompa gali patalpinti failą mums visai nežinant, o tas failas taip ir laukia kol ant jo paspausim ir kita karta kai jungsim kompa: windows cannot start!
Turėkit kaspersky internet security (įmonei), arba avira antivirus free (namams).
Pavyzdžiui per telnetm, kuris yra kiekvienoj WINDOWS sistemoj galima persiusti faila ir niekas nesuseks.
Papildyta:
Jei yra k-logriu tai perintaliuojant windowsus (jei kas mokat kaip aš) suformatuokit HDD, bet ne quick tipu, o normal.

Gudras gudras, tik pelių negaudai smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2003 10 21, 23:10)
Toks nekaltas zodis vaistukai  [smiley=lol.gif] Aciu mielasis viksriuk, as jau seniai bandau susirast kur galima butu gera Fire Walla susirast

yra toks paieskos budas kaip google smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(rara @ 2009 01 12, 19:18)

na ydomu koks tas protingas ieskojimas ....kad be antivirusu galima gyventi???
Kiek bandyta tai geriausias komplektas Nod32 {zinoma geriausia 4 versija,kuria jau galima rast]ir zone alarm,jei senesne nod versija tai dar ne prosali SUPERAntiSpyware Professional .Kai yra toks komplektas tai niekas nebaisu...O apie nemokamas visokias tai geriau patylet,nes jos tik kad yra,o saugot nieko nesaugo...O vaistuku dabar visom yra,tik reikia galva turet...Yra rusu,jei ne kinu tinklalapiai,ten visko yra.....Na zinoma Jei kaip anksciau rase reikia protingai ieskot,tai zinoma tik lietuviskuose ir angliskuose tai tik meslo ir virusu rasit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimante12 @ 2009 02 20, 19:36)
na ydomu koks tas protingas ieskojimas ....kad be antivirusu galima gyventi???
Kiek bandyta tai geriausias komplektas Nod32 {zinoma geriausia 4 versija,kuria jau galima rast]ir zone alarm,jei senesne nod versija tai dar ne prosali SUPERAntiSpyware Professional .Kai yra toks komplektas tai niekas nebaisu...O apie nemokamas visokias tai geriau patylet,nes jos tik kad yra,o saugot nieko nesaugo...O vaistuku dabar visom yra,tik reikia galva turet...Yra rusu,jei ne kinu tinklalapiai,ten visko yra.....Na zinoma Jei kaip anksciau rase reikia protingai ieskot,tai zinoma tik lietuviskuose ir angliskuose tai tik meslo ir virusu rasit wink.gif

Sakai, niekas nebaisu? Bandysi įrodyt kad yra tokia antivirusinė kuri apsaugo nuo visko?
Kiek galima prisisiūst mėšlo kol surasi vaistų kad ir nodui? Ar rusų ir kinų (ją tai išvis kas antras lietuvis moka) tinklapiuose virusų nebūna?
Čia, matai, dauguma ne tiek pažengę kaip tu.
Atsakyti