Įkraunama...
Įkraunama...

Ugniasienės (FireWalls)

QUOTE(RAIMPAL @ 2006 01 03, 23:12)
NOD32 viena geriausių arba bent papuola į geriausių dešimtuką, nebent jos valdymas kiek neįprastas. Jeigu taip nerimsti susiinstaliuok ugniasienę, nors šiaip šis antivirusas yra geros apsaugos rodiklis biggrin.gif

4u.gif turiu aš tą NOD ir man pastoviai pradėjo išmetinėti lentelę doh.gif
user posted image

nebežinau ką daryti doh.gif bandžiau praskanuoti,tai pirmu kartu rado porą raudonų failų,dagiau jų neberanda,bet vistiek išmetinėja tą lentelę doh.gif

praėjo 4 mėn po kompo perinstaliavimo,gal sakau kokią bloga versija buvo ir dabar kažko reikia?

labai ačiū kas padėsit,nes jau nusibodo tas raudonas langas doh.gif
Atsakyti
Jums Nodas rodo kad yra virusas Trojanas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2008 04 18, 12:22)
Jums Nodas rodo kad yra virusas  Trojanas... 4u.gif

bet kaip man jį sunaikinti g.gif nežinau ką riekia daryti? g.gif
Atsakyti

Spausk tą raudoną mygtuką TERMINATE g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambalys: 24 gegužės 2008 - 17:25
O aš audoju Avira AntiVir Personal ir nesiskundžiu tongue.gif
Atsakyti
sveikutes,gal galite padeti is kur atsisiusti gera ANTIVIRUSINE ? tuejau KASPERSKY (buvo instaliaves vyro draugas) ,bet dabar ziuriu meta kaska raso apie licenzija ir reikalauja kaskoki kodo g.gif kurio as net nezinau sake reik ja istrynti ir instaliuoti nauja antivirusine gal galite padeti ,buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalinee @ 2008 06 25, 15:40)
sveikutes,gal galite padeti is kur atsisiusti gera ANTIVIRUSINE ?  tuejau KASPERSKY (buvo instaliaves vyro draugas) ,bet dabar ziuriu meta kaska raso apie licenzija ir reikalauja kaskoki kodo  g.gif  kurio as net nezinau  sake reik ja istrynti ir instaliuoti nauja antivirusine gal galite padeti ,buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif

AviraAntivir
Atsakyti
Vienam poste jau minejau apie BitDefender produktus. Kiek teko naudoti, BitDefender ugniasienė (teatleidžia man kalbininkai) puikiai susitvarko su savo užduotimis. Vėlgi, drįsiu rekomenduoti. nes NOD32 turėjau problemų.

www.bitdefender.com
www.blogas.lt/bitdefender/ - sitas netgi labai nustebino
Atsakyti
QUOTE(Tetukass @ 2008 07 15, 14:11)
Vienam poste jau minejau apie BitDefender produktus. Kiek teko naudoti, BitDefender ugniasienė (teatleidžia man kalbininkai) puikiai susitvarko su savo užduotimis. Vėlgi, drįsiu rekomenduoti. nes NOD32 turėjau problemų.

www.bitdefender.com
www.blogas.lt/bitdefender/ - sitas netgi labai nustebino

Bit defender nėra gera apsauga. Bet jeigu labai nesiautėjaume internete tai užtenka ir tokios. Šiaip kaspersky yra geriausia. Aš turiu AVG FREE 8.0.138 (AVG 8)(www.grisoft.com)-ji gerai susitvarko su virusais. Taip pat patariu turėti Spybot-Search&Destroy 1.6.0(http://fileforum.betanews.com/sendfile/1043809773/1/1219947916.89fbaf5ee8114b77c7ec0d881a875104414ba9d0/spybotsd160.exe). Tai geras apsaugos komplektas, bet ne tobulas.
Atsakyti
smile.gif+2008 08 28, 21:26-->
QUOTE(Super smile.gif @ 2008 08 28, 21:26)
Bit defender nėra gera apsauga. Bet jeigu labai nesiautėjaume internete tai užtenka ir tokios. Šiaip kaspersky yra geriausia. Aš turiu AVG FREE 8.0.138 (AVG 8)(www.grisoft.com)-ji gerai susitvarko su virusais. Taip pat patariu turėti Spybot-Search&Destroy 1.6.0(http://fileforum.betanews.com/sendfile/1043809773/1/1219947916.89fbaf5ee8114b77c7ec0d881a875104414ba9d0/spybotsd160.exe). Tai geras apsaugos komplektas, bet ne tobulas.

geriausios apsaugos nera lotuliukas.gif
yra "populiariausia" tinkamas zodis tokiu atveju
Kaspersky kazkada pirmavo pagal populiaruma, bet dabar labai neblogos yra ir nemokamos kaip Antivir ir pan.
Bitdefender tikrai puiki antivirusine, + yra nemokama versija,
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 08 29, 09:37)
... bet dabar labai neblogos yra ir nemokamos kaip Antivir ir pan.
...
Būtent. Pas mane Avira + ZoneAlarm'as = jokių problemų.
Atsakyti
Aš valstybinių paslapčių nesaugau, tai man užtenka ir „windows firewall“ tongue.gif
Atsakyti