Įkraunama...
Įkraunama...

Ugniasienės (FireWalls)

QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 07, 00:54)
o kas tas COMODO FireWall  cia antivirusas ar taip koks? rolleyes.gif

Ugniasienė.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 07, 10:02)
Ugniasienė.

o ka daro ugnegesines koki veiksma atlieka ar butina ji tureti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 07, 12:00)
o ka daro ugnegesines koki veiksma atlieka ar butina ji tureti? rolleyes.gif

Viskas apie ugniasienes. Šiaip jau galėtum nuo pradžių temą pasiskaitinėti, arba bent jau pasinaudoti dėdės Googlio paslaugomis.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 07, 12:05)
Viskas apie ugniasienes. Šiaip jau galėtum nuo pradžių temą pasiskaitinėti, arba bent jau pasinaudoti dėdės Googlio paslaugomis.

aciu o gal zinote kuria viena is geresniu 4u.gif sory kad tiek daug klausineju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 07, 12:05)

Aciu labai uz nuoroda wink.gif 4u.gif Dabar zinau kas tai ir su kuo valgoma. Bandysiu instaliuotis. Bet ar neuzlus mano kompas, kai ji prades veikti ir aptiks begale trojanu?? lotuliukas.gif doh.gif Regis dar neviska zinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meta2007 @ 2008 03 17, 19:44)
Aciu labai uz nuoroda wink.gif  4u.gif Dabar zinau kas tai ir su kuo valgoma. Bandysiu instaliuotis. Bet ar neuzlus mano kompas, kai ji prades veikti ir aptiks begale trojanu?? lotuliukas.gif  doh.gif Regis dar neviska zinau...  unsure.gif

Nebūtina instaliuoti, nes win xp turi savo ugniasienę.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 03 18, 10:10)
Nebūtina instaliuoti, nes win xp turi savo ugniasienę.

As net susimasciau, kokie pas mane win lotuliukas.gif kaltas ryte laikytas egzas.. em.. tada kitas klausimas - kur ja rasti ir kaip atpazinti? biggrin.gif ar to daryt nebutina ir ji veikai automatiskai? oi, cia jau trys... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meta2007: 21 kovo 2008 - 18:43
QUOTE(meta2007 @ 2008 03 21, 19:41)
As net susimasciau, kokie pas mane  win lotuliukas.gif kaltas ryte laikytas egzas.. em.. tada kitas klausimas - kur ja rasti ir kaip atpazinti? biggrin.gif ar to daryt nebutina ir ji veikai automatiskai? oi, cia jau trys...  rolleyes.gif

Automatiškai.
Atsakyti
Dekui uz info smile.gif
Atsakyti
Gal galite kas padeti...esu prisizaidus su firewall. Zodziu ji visikai nebeveikia verysad.gif Einu i control panel->windows firewall ir ismeta lentele "windows firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows firewall/internet connection sharing (ICS) service?-> YES->Windows cannot start the windows firewall/internet connection sharing (ICS) service." Gal galite kasnors paaiskinti? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės
Nepavyksta man tų Firewall nusistatyt(dėl emule).... Kaip jas susirandu kompe, man meta tokias lenteles:

Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service?

Spaudžiu ok ir tada:

Windows cannot start the Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) service.

Pas mane kompe viskas sulietuvinta, todėl ir sunkiau pagalbą kokią susirast verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Susiradau tokį puslapiuką: My Webpage ir vistiek nesugebu pati cry.gif .
Atsakyti
Geriausia nemokama ugniasiene yra Free Online Armor

visiems pazystamiems ja idiegiau, puikiai veikia, saugumo testuose 100 proc. ir pirmauja tar kitu (netgi tarp mokamu kai Outpost Firewall Pro)

COMODO turejau kazkada, bet ji pakankamai sudetinga valdyma turi, ir kitu trukumu, nors viena geriausiu tarp nemokamu,
Atsakyti