Įkraunama...
Įkraunama...

Ugniasienės (FireWalls)

QUOTE(audryta @ 2007 06 22, 23:45)
patarkit kaip istrint McAfee antivirusine?nes padarau,kad isinstaliuotu ir uzstringa  cray.gif

Suinstaliuokite ta pačią antivirusinę ant viršaus, tai turėtų pataisyti esamą instaliaciją, o tada vėl pabandykite išinstaliuoti.

Be to įsitikinkite, kad turite administratoriaus teises.
Atsakyti
patarkit kaip istrint McAfee antivirusine?nes padarau,kad isinstaliuotu ir uzstringa  cray.gif

Kaip atlieki išinstaliavimą ?
Atsakyti

Pavyko išinstaliuoti ar visai užstrigo?
Atsakyti
Sakykit prašau, kaip sužinoti kokia ugniasienė pas mane kompe įdėta? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkė @ 2007 07 27, 13:21)
Sakykit prašau, kaip sužinoti kokia ugniasienė pas mane kompe įdėta? g.gif  blink.gif

Nueikite Start->Control Panel->Security Center (arba Start->Settings->Control Panel-> Security center)

ten turėtų būti informacija apie įdiegtą antivirusinę ir/arba firewall.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padėjėjas: 27 liepos 2007 - 12:39
Bet pas mane ten tik rašo, kad įjungta windows užkarda ir viskas...Ir prie antivirusinės rašo tik, kad įjungta.Šiaip perkant buvo NOD32 suinstaliuota, tai gal kokia komplekte ir ugniasienė kartu eina? Antivirusinė dabar kaspersky pas mane, bet ten anuose nustatymuose tik rašo, kad visi tie apsaugos parametrai įjungti ir viskas.O kas konkrečiai, tai nerandu arba nėr.. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkė @ 2007 07 27, 13:56)
Bet pas mane ten tik rašo, kad įjungta  windows užkarda ir viskas...Ir prie antivirusinės rašo tik, kad įjungta.Šiaip perkant buvo NOD32 suinstaliuota, tai gal kokia komplekte ir ugniasienė kartu eina? Antivirusinė dabar kaspersky pas mane, bet ten anuose nustatymuose tik rašo, kad visi tie apsaugos parametrai įjungti ir viskas.O kas konkrečiai, tai nerandu arba nėr.. doh.gif  blush2.gif

Vadinasi pas jus yra įjungta Windows Firewall (tai užkarda integruota į Windows) ir tiek.
Nei NOD nei paprastas Kaspersky neturi Firewall. Jei tai būtų Internet Security tai ten turbūt yra.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 27, 14:43)
Vadinasi pas jus yra įjungta Windows Firewall (tai užkarda integruota į Windows) ir tiek.
Nei NOD nei paprastas Kaspersky neturi Firewall. Jei tai būtų Internet Security tai ten turbūt yra.

Ačiū už apšvietimą 4u.gif O ta ugniasiene galma pasitikėt? g.gif Ar kokią kitą bandyt pačiai sumeistraut? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkė @ 2007 07 27, 15:19)
Ačiū už apšvietimą 4u.gif O ta ugniasiene galma pasitikėt? g.gif Ar kokią kitą bandyt pačiai sumeistraut? blink.gif

Na iš principo tai ji veikia.
Jei norite kažką pati valdyti, tai pabandykite ZoneAlarm arba Seagate Personal Firewall.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 27, 14:43)
... Jei tai būtų Internet Security tai ten turbūt yra.

Yra.
Atsakyti
Arba įsideikite visą ruošinį - antivirusinė + ugniasienė.
Atsakyti
Paskutiniuoju metu naudojuos būtent standartine sistemos ugniasiene. Kol kas jokių problemų nėra. Teko prieš kelerius metus domėtis ugniasienėmis. Ugniasienės POP funkcija yra filtruoti TCP/UDP paketus. Tai yra, stebėti atveriamus prievadus, paklausti vartotojo ar norima juos atverti. Beabejo, tai yra tik viena svarbių funkcijų, egzistuoja ir tokios kaip ICMP paketų filtravimas ir dar daugybė specifinių funkcijų. Tačiau, šiaip jau, sistema duoda visą priėjimą prie jos ugniasienės valdymo programiniam lygmenyje, kadangi jį šiek tiek testavau kadais, pasirodė, kad tuo tikrai galima pasitikėti. smile.gif Tik mano argumentuota nuomonė, sėkmės. wink.gif
Daugumos įsilaužimų esmė yra ne kokios tai papildomos programos parsisiuntimas kuri bendrauja su internetu, o sistemoje esančių modulių pakeitimas ar papildymas. Tai leidžia atlikti kokios tai spragos sistemoje. Taigi, svarbiausia, visuomet atsinaujinti sistemą, taip pat, naudoti antivirusinę, kadangi atnaujinimai sistemai ne visuomet išleidžiami laiku.
Jei kažką ne taip pasakiau, atleiskit, seniai domėjaus tuo. blush2.gif
Atsakyti