Įkraunama...
Įkraunama...

Uždekime žvakelę Tadukui

[/QUOTE]nezinau,dabar mano kelias tik i kapus.....kaip islaikiai tu savau sunaus netekti....Ausra

verysad.gif Suprantu tave,Ausra...
Mano Tadukas jau pusantru metu kaip Angelelis.Raminu save tuo,kad laukia manes,kad butinai dar susitiksim...
Po atsisveikinimo jauciausi tarsi ismesta is laivo.Namuose tuscia,sieloje-taippat.Gyvenimas isslydo is po koju,dingo visos spalvos.Uzklupo juodos mintys,tokios kaip ir tave dabar.Atrode,geriausia man bus tik ten,kartu su juo...
Viena protinga pagyvenusi moteris pasake:susiimk,kas priziures kapeli? Juk be taves ten uzzels zole...Ar maza apleistu kaubureliu? Zinau,kad tai tiesa,todel privalau laikytis...
Tik neuzsidaryk.Neuzsidaryk savo skausme,neatsiribok nuo zmoniu.Zinau,sunku,nera jegu ir noro,bet privalai-del Taduko,dukreles,vyro.Del tu,kurie tave myli.
Meldziu tau stiprybes.Zinau,kad tai tik zodziai- paciai norejosi ir kartais norisi saukti,kad nesu tokia stipri,kaip atrodau...

Imesiu tau i az savo numeriuka.Paskambink ir mes pakalbesim.Micaiciai juk netoli Siauliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikalauskien @ 2006 09 04, 18:46)
Jums raso Taduko mama,aciu Jums uz palaikyma.Negaliu susitaikyti kad nera Taduko,man dabar labai sunku nera jo salia ,kaip as atlaikysiu nezinau be Taduko ,salti namai. Aciu Jums nuosirdziai Taduko mama, Ausra verysad.gif

Aušra, brangioji, suprantu, kad tu norėtum, kad tai būtų slogus sapnas, norėtum pabusti...bet yra, kaip yra.
Stiprybės tau verysad.gif

QUOTE(mikalauskien @ 2006 09 05, 13:13)
Aciu uz uzuojauta,bet kaip reikia susitaikyti kad jo nebera.Man dabar padeda tik vaistai ,bijau buti namuose viena,kazkas baisaus.akasip man isgyventi ,nezinau,dabar mano kelias tik i kapus.....kaip islaikiai tu savau sunaus netekti....Ausra

kažkaip teks vistiek su tuo susitaikyti verysad.gif Po truputį mažink vaistukus. Žinoma kad eik į kapus, uždek žvakelę, pamerk gėlytę, pakalbėk su juo, paverk, jei liko dar ašarų, nepalik skausmo savyje, jis žudo, smaugia cray.gif
bet nepamiršk artimųjų, kurie yra šalia tavęs, esi jiems reikalinga. Jie taip pat gyvena su tuo pačiu skausmu unsure.gif
dieve, kokie beprasmiai žodžiai yra iš tiesų, bet net nežinau kaip paguosti console.gif
Atsakyti
Uzuojauta jusu seimai verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
perskaičiau šiandien ''Ekstros'' žurnale apie Taduką ir vėl liūdna pasidarė verysad.gif
Atsakyti
Vėlinių žvakelė Tadukui wub.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
Nera zodziu issakyti savo uzuojauta tikrai galiu uzjausti jusu seima bet tavo zodziai jog tavo kelias dabar tik i kapus mane pribloske ne tu neturi taip sakyti tu net negali taip sakyti tu turi Simute jai reikia taves nekalbek taip Simute irgi kencia jusu visa seima kencia viskas bus gerai gyvenimas tesiais (nors lengva man kalbeti kai pati to nepatyriau) console.gif
Atsakyti
Užjaučiu Taduko tėvelius.
Atsakyti
stipruolis angeliukas Tadukas, stipruole mamyte Ausra, daugiau tokiu kovotoju..
Atsakyti
Stiprybes jums verysad.gif
Atsakyti
Uzuojauta teveliams... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astta: 22 balandžio 2007 - 19:42
Skaitydama Taduko istoriją, negalėjau sulaikyti ašarų.... Užuojauta tėveliams, sesutei...
Stiprybės Jums...
Atsakyti