Jums raso Taduko mama,aciu Jums uz palaikyma.Negaliu susitaikyti kad nera Taduko,man dabar labai sunku nera jo salia ,kaip as atlaikysiu nezinau be Taduko ,salti namai.Aciu Jums nuosirdziai Taduko mama,Ausra
Tikiu, kad jam ten bus geriau
Tikėk kad yra amžinieji namai į kuriuos visi keliaujame . Suprantu , kad sunku tikiu ,kad jūsų Tadukas iš dangaus padės jums toliau gyventi . Stiprybės jums jūsų šeimai ir jūsų artimiesiems . Jis visada bus gyvas jūsų širdyse .
Uzuojauta,Ausra tau ir tavo seimai.
Perskaiciau sestadieniniame Siauliu kraste straipsni ir taip liudna liko.Nebekilo rankos net ka rasyti...
Laikykites,stiprybes.Truputi esame pazistamos-dalyvavome vienoje laidoje prasau zodzio.Man labai artimas ir suprantamas tavo skausmas,Ausra.taippat turiu Angeleli Tada,praejusi panasias kancias...
Perskaiciau sestadieniniame Siauliu kraste straipsni ir taip liudna liko.Nebekilo rankos net ka rasyti...
Laikykites,stiprybes.Truputi esame pazistamos-dalyvavome vienoje laidoje prasau zodzio.Man labai artimas ir suprantamas tavo skausmas,Ausra.taippat turiu Angeleli Tada,praejusi panasias kancias...
QUOTE(mikalauskien @ 2006 09 05, 13:13)
dabar mano kelias tik i kapus.....
Aušryt, nekalbėkit taip turit dar Simutę, kuriai reikia jūsų rankų, jūsų minčių ir pačios jūsų pasistenkit kaip nors vyt į šalį mintis apie mirtį nors aišku, lengva man kalbėti
Aušryte, žinau kokie jūs artimi su sūneliu... Ir nesakau kad "buvot", nes iš tiesų Tadukas juk neišnyko be pėdsako. Jis tik grįžo namo pas mylintį Tėvą, pas kurį ir mes vėliau nueisim. Labai skaudu ir ilgu atsiskirti su mylimaisiais... Ypač kai tokį ilgą ir skausmingą kelią abu kartu praėjot. Bet patikėkit - jis niekur nedingo, jis mamytę myli taip pat stipriai, mato ir nenori, kad mamytė taip labai kentėtų... O ir Simutei tavęs labai labai reikia (ji jau didelė mergaitė ir taip pat jaučia begalinį skausmą, išėjus broliukui... kas gi ją padrąsins, jei ne mama...) Tavo meilės reikia ir dukrytei, ir vyrui, kitiems artimiesiems, reikia ir Taduko likimo draugams... Gyvenimas tikrai prasmės nenustojo, nors dabar gal taip ir atrodo, kai širdis iš skausmo plyšta... Tikiu, kad Dievas tikrai palaikys už rankos ir padės ištverti šitą išsiskyrimą. Stipriai stipriai apkabinu... Man baisiai gaila, kad tokiu momentu esu taip toli Tikiu, kad pasimatysim... Stiprybės... Su meile
Užuojauta ir stiprybės
Miela Ausra, nuosirdi uzuojauta... daug stiprybes Jums...
Uzuojauta jums ir jusu seimai
Nezmoniskas,sirdi draskantis skausmas kai iseina vaikai ir visai nesvarbu ar jis tavo ar ne Laikikytes jus reikalinga savo seimai ir dukrelei.
Nezmoniskas,sirdi draskantis skausmas kai iseina vaikai ir visai nesvarbu ar jis tavo ar ne Laikikytes jus reikalinga savo seimai ir dukrelei.